Verkkokauppa e-ville.com arvostelun kommentointi

12.12.2014
älkää ostako


En voi sanoa tästä mitään hyvää, tilasin tuotteet noin kk sitten. Enkä saanut mitään viestiä tilauksestani, 2vk sen jälkeen kysyin tästä niin he eivät olleet lähettänyt edes pakrttia. Viikon viestien lähettämisen ja hirveän vääntämisen kanssa minulle luvattiin maksaa rahat takaisin 30pv kuluessa. Hidas vastailu (yksi viesti päivässä), törkeä ja "oikukas" asiakaspalvelu jonka kanssa sai oikeasti tapella.

Voin suositella kauppaa vain vihamiehilleni. En tule enään ikinä tilaamaan täältä


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


e-ville.com
15.12.2014 17:18
  (IP-lokaatio: Tuntematon kaupunki, Hong Kong)
Hei

Pahoitteluni, mikäli tilauksesi ei ole mennyt millään tapaa putkeen. Selvitin hieman asiaa ja löysin tiedon, että tilauksesi ei ole rekisteröitynyt tilaushetkellä 24.11., vaan ilmeisesti tätä tehdessä jotain on mennyt pieleen. Asiakaspalvelumme on tämän jälkeen luonut tästä tilauksen 8.12. otettuasi yhteyttä.

Selvitän vielä tarkemmin, että millä tavoin asiakaspalvelumme on tässä toiminut. Pahoitteluni vielä aiheutuneesta harmista. Ilmeisesti lähetys on yhä matkallaan sinulle, sillä tämä oli jo ennen peruutusta ehditty postittaa. Vastaamme saapuneisiin viesteihin normaalisti seuraavana arkipäivänä, jonka vuoksi asian käsittely on saattanut kestää useampia päiviä, mikäli tähän ei ole heti tullut selvyyttä.

Terveisin

Tuomo / e-ville.com
Martti J.
16.12.2014 9:53
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Taitaa nykyään olla ainut tapa saada vastaus e-villeltä että kirjoittaa tänne julkisesti asiasta. Onneksi ihmiset ovat alkaneet tajuamaan mistä tässä on kysymys ja tilaamaan suoraan muualta alle puolella hinnalla. Ei, ei näin e-ville. Homma ku*ee ja pahasti.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Verkkokauppa e-ville.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu