Rentalcars.com arvostelun kommentointi

17.12.2014
Rentalcarin Omavastuusuoja -tuote


Vuokrasimme kesällä Rentalcars.com:n kautta auton Hertz Ranskasta. Ranskassa lähellä Lyonin kaupunkia kaupassa ollessamme auton takalasi rikottiin ja yksi matkalaukku varastettiin autosta, tämä tapahtui päivällä ja tavallisella parkkipaikalla. Teimme asiasta rikosilmoituksen ja otimme yhteyttä paikalliseen Hertz pisteeseen. Saimme uuden auton rikkinäisen tilalle joten tässä mielessä kaikki oli hyvin. Aikaahan tässä meni noin neljä tuntia mutta reissua päästiin kuitenkin jatkamaan. Hertzin toiminnassa ei ole moitittavaa, mitä nyt vuokraustositteissa olevissa Hertzin palvelupuhelinnumeroissa ei vastattu, mutta onneksi saimme paikallisen Hertzin numeron ”rikospaikan” läheisyydessä olevasta ravintolasta.

Autoa palauttaessa alkuperäiselle Hertzille sanoivat että veloittavat mahdollisesti omavastuun eli kaksi tonnia luottokorttitililtä ja vaihtoauto asia on heidän puolesta ok, tämä ei tuolloin huolettanut koska Rentalcarin tuotteeseen sisältyi Omavastuusuoja -tuote. Rentalcarin webbi-sivuilla tätä Omavastuunsuoja -tuotetta kehutaan ja kerrotaan että vuokrafirmat yrittävät myydä vastaavaa tuotetta paikanpäällä jne.. Tässä meidän tapauksessa kävi kuitenkin niin kun Suomessa aloin selvitellä asiaa Rentalcarin kanssa niin karu todellisuus selvisi kyseisestä tuotteesta. Koska tämä Omavastuusuoja -tuote ei kata autolle sattuneita vahinkoja koskien mm. kattoa, alustaa, ikkunoita, tuulilasia, sisätiloja, renkaita ja päällystämättömällä tiellä tai huolimattomuudesta johtuneita vahinkoja niin Omavastuusuoja -tuote ei korvaa mitään. Hertz palautti kuitenkin suurimman osan tuosta parista tonnista ikkunan korjauksen jälkeen, onneksi ei mennyt koko omavastuusummaa.

Tämä Omavastuusuoja -tuote on jokseenkin kyseenalainen mainosteksteihin nähden ja todellisuudessa sehän ei kata mitään, niin ja maksaa vieläpä 20 euroa päivältä. Ilmeisesti se korvaa vain auton sivulle tulleet naarmut, jos pystyy todistamaan että ne eivät ole tulleet soratietä ajaessa tai huolimattomuudesta.

-Lehtinen


5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Jep
18.12.2014 16:02
  (IP-lokaatio: Tuntematon kaupunki, Finland)
Sellaista se on Ranskassa nykyään, maahanmuutto pilannut maan.
-Lehtinen
19.12.2014 8:51
  (IP-lokaatio: Tampere, Finland)
Joo, poliisi joka otti rikosilmoituksen vastaan sanoi että tämä on nykyranska. Ilmeisesti suurempi ongelma on rekka-autojen ryöstöt, kuskit eivät uskalla jättää rekkojaan ilman vartiointia parkkiin koska niihin murtaudutaan systemaattisesti mahdollisen arvokkaan lastin takia.
Ville Järvinen
5.8.2015 11:42
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
"Mitä Täyssuoja -tuotteemme korvaa?:

rentalcars.com:in tarjoaman Täyssuoja -tuotteen kautta hyvitys on mahdollinen, jos tuote on ostettu ennen auton noutoajankohtaa:

veloitukset vuokra-auton ulkopuolelle kohdistuneesta vauriosta tai vaurio auton mekaanisille osille, mukaan lukien:

koriosa, katto, auton pohja
tuulilasi, ikkunat, peilit, lukot
pyörät, renkaat, pölykapselit, moottori, kytkin, akku.

Poissa vuokrauskäytöstä -maksu / Immobilisation fee (ansiomenetykset jotka koituvat silloin, kun autovuokraamo ei voi vuokrata autoa edelleen vuokra-auton ollessa korjattavana)
teknisestä viasta tai liikennevahingosta koituneet olennaiset taksi- tai hinausmaksut
lisäkustannukset, jotka koituvat, kun auton avaimet on lukittu autoon tai avaimet ovat kadonneet
summa, jonka autovuokraamo veloittaa auton varkausturva reklamaation myötä
autovuokraamon hallinnolliset kulut liittyen edellä mainittuihin seikkoihin.

Mitä Täyssuoja -tuotteemme ei korvaa?:

Kaikkien kuljettajien on noudatettava vuokrasopimuksen ehtoja: Täyssuoja -tuote ei suojaa tilanteissa, joissa ehtoja on rikottu. Näihin kuuluvat esimerkiksi huolimaton ajaminen, väärän polttoaineen tankkaaminen ajoneuvoon, tai jos kuljettaja on ajanut huumeiden tai alkoholin vaikutuksen alaisena."
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Rentalcars.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu