Verkkokauppa e-ville.com arvostelun kommentointi

1.4.2015
Todella lyhytnäköistä ostaa kiinalaista rihkamaa


E-villeltä tilaaminen todella hankalaa, koska tuotetiedot on usein hyvin puutteelliset, isosta osasta tuotteita ei ole mitään muuta tietoa kuin kuva, ei esimerkiksi kerrottu mistä materiaalista tehty, eikä edes mittoja. Käyttöohjeita on turha odottaa kuin Kiinaksi. Kuvat on joskus niin puutteellisia ja luokattomia että ei oikein tiedä mitä ajatella. Ilmeisesti e-ville myy paljon tuotteita joita ei ole itse koskaan nähnytkään? Muutenhan niistä voisi ottaa paremman valokuvan ja mitata ne? Siis kopioi tuotekuvia netistä sivuilleen ja lisää hintaan nollan, tarkoittaako se silloin että tuotteen toimivuus ja turvallisuus on varmistettu? Lisäksi asiakkaiden laittamista kuvista päätellen usein lähetetty tuote on kuitenkin ollut ihan erilainen kuin tuotekuvassa. Eli arvaamalla joudut e-villeltä ostamaan. Ilmankos täällä ja e-villen sivuilla on niin paljon vihaisia kirjoituksia. Onneksi ebay:stä voi käydä katsomassa samoista tuotteista kattavammat tiedot ja kuvat.

Eniten perheellisenä huolestuttaa tuotteiden sisältämät myrkylliset aineet, eli lapselleni en uskaltaisi ostaa täältä mitään. Jos e-ville ei tiedä tuotteen mittoja niin miten on tuotteen myrkkyjen laita? Mieti tätä. Ainoa linkki sinun ja useimmiten täysin moraalittoman Kiinalaisen tehtaan välillä on e-ville. Kuka tässä ketjussa mittaa paljonko tuotteessa on käytetty esimerkiksi lyijymaalia? Googlaa netistä Kiinan tuoteskandaaleja sitä miettiessä. Lain mukaan ulkomailta tilaajana sinä olet maahantuoja ja tällöin itse vastuussa tuotteen turvallisuudesta. Eli ongelmien ilmentyessä esim. terveydessäsi et voi syyttää ketään muuta kuin itseäsi vastuuttomuudesta ja lyhytnäköisyydestä.

Sitten, tuotteen hinta e-villellä on sellainen jytky että en vielä ole keksinyt yhtään tarpeeksi vakuuttavaa syytä maksaa näin mittavia katteita tämän laatutason tuotteista. Se että minulla on mahdollisuus tapella asiakaspalvelun kanssa suomeksi ei yksinään oikeuta näin moninkertaisia hintoja. Eri asia olisi jos tuote olisi uniikki tai laadukas tai turvallinen, mutta kuin puoli Kiinaa myy netissä ihan täsmälleen samaa rihkamaa. Näin yleisesti ottaen Kiinalaisen halpatavaran ostaminen ei ole järkevän ihmisen hommaa, menee aikaa, vaivaa ja rahaa todella lyhytkäyttöikäiseen tavaraan. Usein tuote on melkein mitä luvattiin, melkein toimii ja hajoaa heti kun kaikessa on säästetty. Järkevä ostaa harvemmin, laadukasta, turvallista ja kestävää suomalaisesta kivijalkamyymälästä, myyjältä jolla on tuotevastuuvakuutus ja oikeasti lain sitomia vastuita. Lisäksi verot jäävät tukemaan Kiinan sijasta Suomalaisia.


7 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Verkkokauppa e-ville.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu