Verkkokauppa e-ville.com arvostelun kommentointi

5.4.2015
E-villeä ei voi verrata suoraan suomalaisiin myyjiin


Lapsikin tietää että suurin osa E-villen tavarasta on laadultaan suomalaisia kilpailjoita reippaasti alempaa sekundaa jota ei voi samana päivänä verrata toisiinsa. Ei ne tavarat ole samoja! Vakiintuneet kilpailijat Suomessa ei halua / uskalla myydä halvimmista materiaaleista tehtyjä huonosti toimivia kopiotuotteita, e-ville taas Kiinassa olevana on jostain syystä tarpeeksi röyhkeä niitä myymään, välittämättä onko tuotteet kuluttajalle turvallisia (Chinese products aren’t just cheap, they’re dangerous).

On kuluttajan harhaanjohtamista verrata tuotteitaan kilpailijoiden huomattavasti laadukkaampiin tuotteisiin ja hokea että meidän on halvempi. Esimerkiksi Gigantin tai verkkokauppa.com:in tuotteet ovat ihan syystä kalliimpia koska ne yksinkertaisesti ovat laadukkaampia ja turvallisia käyttää. E-villen myymä kiinalainen kopio ko. tuotteesta ei vain ole sama asia. Itseasiassa muut kiinalaiset verkkokauppiaat myyvät samaa e-villen tavaraa murto-osalla e-villen hinnoista (katso vertailu googlaamalla "e-ville hintavertailu").

Muilla firmoilla on niin suuret kiinteät kulut (mm. rakennukset, palkat, ALV, logistiikka) että heidän on pakko myydä laadukasta tavaraa joka kelpaa kuluttajille ja pitää heidät tyytyväisinä. Tämä myös takaa että tuotteet ovat EU:ssa myytynä pääasiassa hyvin turvallisia. E-ville taas myy kiinalaisesta varastohuoneestaan käsin laadultaan Kiinan heikkotasoisinta tavaraa jota muut ei alene ostamaan, sillä muut joutuvat ajattelevat mainettaan, kyllä e-villekin joutuu tämän pian oppimaan, maine menee jos myy jatkuvasti tavaraa johon asiakas pettyy. Ei roskaa voi myydä hokemalla että tämä on sama kuin laatutuote mutta edullisempi, ei kuluttajat niin tyhmiä ole että uskovat sellaista.

Lisäksi minua on alkanut epäilyttämään että heidän (ilmainen) mainoskanava on kirjoitella näille palstoille itseään kehuvia 5 tähden arvosteluja. Internet aikakaudella voisi laskelmoiva epärehellinen kauppias halutessaan kirjoitella eri nimillä sivustot täyteen kehuja omasta kaupastaan. Mainospropaganda paistaa pahasti läpi, eikö ole erikoista että jotkut niin raivoisan kritiikittömän kiihkeästi täällä kehuvat e-villeä? Miksi joku oikeasti kirjoittaisi niin? Kuka siitä kirjoituksesta hyötyy? Jos asiakkaita ei muuten saa niin eikö silloin kannattaisi miettiä bisnesidea uudelleen. Vaikka keksiä jotain järkevämpiä tuotteita, eiköhän Kiinasta löytyisi järkevämpääkin myytävää? Ainakin ne muut tuntuvat keksivän ja menestyvän. Miksi e-ville on jämähtänyt myymään roskaa?


5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


esa toikka
5.4.2015 17:10
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Samaa mieltä että e ville jämähtänyt myymään roskaa,vois oikeasti myydä joskus ihan laatutavaraa ,sitä odotellessa!
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Verkkokauppa e-ville.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu