INT2000 arvostelun kommentointi

19.11.2016
Kamala


Facebook ei taida olla ainoa paikka mitä he sensuroivat. Mielestäni täältä Puskaradiostakin on jossain välissä kadonnut jotain arvosteluja. Totuus taitaa sattua.

On aivan uskomatonta että tällainen firma on edes pystyssä tänä päivänä. Muutaman kerran olen joutunut ottamaan yhteyttä heidän asiakaspalveluun ja ne ovat olleet kaikkea muuta kuin hyviä kokemuksia. Jos käy tuuri että joku yleensäkään vastaa, on siihen mennyt yleensä useita päiviä. Asiakaspalvelijat tuntuvat myös olevan täysin ummikoita tekniikan osalta ja kun heidän taidot eivät ole muutaman päivän sähköpostien pompottelun jälkeen riittäneet, on lopulta itse toimitusjohtaja lähettänyt jonkun aivan ylimielisen vastauksen. Huhhuh mitä asiakkaiden aliarvioimista.

Serveritkin tuntuvat tökkivän vähän väliä ja aina vika on jossain muualla kuin heissä. Ovatpa joskus kehdanneet syyttää jotain toisia käyttäjiäkin ongelmistaan.

Minulla on ollut aikoinaan useitakin palveluja heiltä, mutta nyt on viimeinenkin onneksi saatu irtisanottua. Samaa olen suositellut kaikille tuttavillenikin. Irtisanomisetkaan eivät kyllä ole aina menneet kovinkaan sujuvasti; ensin on ollut työn takana saada domainien siirtoavaimia ja pariin kertaan ovat lähetelleet laskuja jo ajat sitten irtisanotuista palveluista. Taitavat koittaa kepillä jäätä jos vaikka joku epähuomiossa menisi maksamaan laskun, vaikkei koko palvelua ole enää olemassakaan. En keksi ainoatakaan syytä miksi maksaisin tuollaisesta ylihintaisesta p*skasta kun muualta saa ihan oikeaakin palvelua huomattavasti halvemmalla.

Bonuksena vielä täällä jo muidenkin mainitsemat tiedostojen menetykset muutama vuosi sitten, mikä ei luonnollisesti sekään ollut heidän vikansa :D

Yritin kovasti keksiä jotain hyvääkin sanottavaa INT2000:sta, mutta tuntuu olevan mahdotonta.

Ei todellakaan jatkoon, 0/5


15 / 15 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki INT2000 arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu