Rentalcars.com arvostelun kommentointi

18.2.2013
rentalcars.com rahat meni, autoa en saanut


rentalcars.com kohtuuttomat sopimusehdot

Hei

Vuokrasin rentalcars.com kautta henkilöauton 13.2.2013. Maksoin palvelun internetissä etukäteen 156.48 euroa. Käytin vuokraukseen vaimoni luottokorttia, koska minulla ei ole luottokorttia, kun en ole sitä koskaan aikaisemmin tarvinnut.

rentalcars vuorasi palvelun sixt-liikeestä Hki-Vantaalta. Summan maksettuani vahvistussähköpostissa luki että luottokortin ja ajokortin pitää olla saman henkilön nimissä. Vaimollani ei ole ajokorttia. Otin yhteyttä 13.2.2013 rentalcarssiin sähköpostilla ja kysyin onko mahdollista vuokrata auto vaimon luottokortilla. Käskivät ottaa yhteyttä sixt-liikkeeseen ja kysymään sieltä.

Soitin sixt liikkeeseen jossa sanottiin että ei ole mahdollista vuokrata. Laitoin sähköpostia rentalcarssiin josta pyysivät perumaan varauksen ja ilmoittivat että joudun maksamaan koko autonvuokraussumman 156,48 euroa. Minusta toiminta oli kokonaisuutena kohtuutonta. Ottaen huomioon että varauksen pystyi maksamaan luottokortilla, mutta autoa ei lunastamaan. Tein kaikki toimenpiteet sen jälkeen kun huomasin vahvistusviestissä tiedon että luottokortti ja ajokortti pitää olla samalla henkilöllä, ja selvitettyäni että se ei riitä että olemme aviopari ja meillä on yhteinen talous ja yhteiset varat.


5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Stella
21.5.2015 6:36
  (IP-lokaatio: Tuntematon kaupunki, )
Minulla oli ihan samanlainen kokemus.. En suosittele rentalcars.com ollenkaa. Surkeaa.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Rentalcars.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu