Verkkokauppa.com arvostelun kommentointi

28.2.2013
Verkkokauppa.comia kannattaa välttää


Verkkokauppa.comia kannattaa välttää, jos ei voi olla satavarma, että tuote tulee toimimaan. Verkkokauppa.com on suht hyvä, laajan valikoiman kauppa vain, jos eteen ei tule takuukorvauksia / -huoltoja. Takuuasiat eivät Verkkokauppa.comissa toimi. Oma Sony Vaioni on ollut alusta saakka rikki. Olen taistellut Verkkokauppa.comin kanssa kuukausia. Kone on ollut huollossa 4 kertaa, yhteensä 9 viikkoa. Kuluttajavirasto kehotti vaatimaan kaupan purkua 3. huoltokäynnin jälkeen, mutta Verkkokauppa.com ei pura. Heidän mukaansa koneesta ei löydy vikaa. Pyörittävät aina saman testiohjelman läpi ja tulos: ei vikaa. Asiakkaan pitäisi siis ilmeisesti löytää se vikakohta itse ja osoittaa se. Asiakaspalvelu "pahoittelee asiasta koitunutta harmia".


7 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Entinen Asiakas
21.4.2013 17:23
  (IP-lokaatio: Tampere, Finland)
Kyllä verkkokauppa.comin olematon asiakaspalvelu on niin huonoa, että eivät voi sanoa parantavansa sitä, sillä olematonta ei voi parantaa.
Sama vika
25.6.2013 22:06
  (IP-lokaatio: Kajaani, Finland)
Yhdyn täysin KK-90 kommenttiin. Meidän samsung ultrabook 5-series neljättä kertaa huollossa saman vian takia. Koneesta ei löydy vikaa, koska testi ohjelma ei tätä näytä. Toimii maksimissaan kaksi tuntia huollon jälkeen ja sen jälkeen käynnistyy ainoastaan järjestelmän palautuksella. Vika ei ohjelmistoissa, koska ohjelmat on jo asennettu uusiksi koneeseen huollossa. Verkkokauppa ei suostu yhteistyöhön asian tiimoilta ja ainoa mahdollisuus on lähettää kone huoltoon, josta laskutetaan koska koneessa "ei ole vikaa!. Seuraavaksi ollaan yhdeydessä kuluttaja asiamieheen....
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Verkkokauppa.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu