Halvat Hinnat verkkokauppa arvostelun kommentointi

24.1.2014
En suosittele


Tilasin halvathinnat.comista tuotteen. Tilaussivulla toimitusajaksi luvattiin alle 5 päivää.

Tilauksen/maksamisen jälkeen tuli ensimmäinen yllätys. Halvathinnat.comin oman tilausseurannan mukaan arvioitu toimituspäivä olikin 8 päivän päässä.

Tuo 8 päivän toimitusaikaan ei pitänyt. Jouduin tilaamaan tuotteen toisesta verkkokaupasta, jossa se yllättäen olikin yli puolet halvempi kuin halvathinnat.comissa.

Tätä kirjoitettaessa toisesta verkkokaupasta tilattu tuote on perillä, mutta halvathinnat.com ei edelleenkään ole toimittanut tilausta. Alle 5 päivän toimitusaika on nyt venähtänyt yli kuukauteen ja odotus jatkuu. Halvathinnat.com on ilmeisesti sen verran ruuhkautunut valituksista, ettei sieltä yhteydenottoihin vastata.

Mikäli tarvitset muistikortteja/johtoja/adaptereita tms. pikkusälää, suosittelen käyttämään esim. dealextremeä (dx.com). Tuotteet ovat halvempia kuin halvathinnat.comissa, toimitus on ilmainen (toisin kuin halvathinnat.comissa) ja tilauksen seuranta pelaa merkittävästi paremmin halvathinnat.comissa.

Itse olen oppirahani halvathinnat.comin suhteen maksanut. Ottakaa opiksi kokemuksestani, ÄLKÄÄ TILATKO HALVATHINNAT.COMISTA MITÄÄN!


7 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Halvat Hinnat verkkokauppa arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu