MiGame arvostelun kommentointi

6.5.2014
En suosittele


Tilasin Migamesta 31.3 Dark Souls-pelin tietokoneelle. Heti samana päivänä tuli viesti jossa kerrottiin että tilaus on toimitettu ja saapuu käyttööni 2-5 päivän kuluessa. No, 2-5 päivää tuli ja meni. Ostinkin pelin jo muualta, aikeina palauttaa Migamen tilaus kunhan se saapuu.

9.4 tuli viesti missä kyseltiin palautetta ja kysyttiin olenko pitänyt tuotteesta.

9.4 Vastaan: Ilmoitin että sitä ei ole tullut ja aion palauttaa sen.

13.4 Kyselivät onko saapunut vieläkään ja kysyivät syytä palautukseen.

13.4 Vastaan: Ei ollut saapunut ja syyksi kerroin myöhästymisen. Ei vastausta.

18.4 Laitoin uuden viestin jossa ilmoitin että peliä ei näy, ilmoitin myös että haluaisin mielelläni rahani takaisin. Ei vastausta.

25.4 Jälleen viesti jossa kerron että haluan rahani takaisin. Laitoin tällä kertaa viestin myös nettisivujen kautta enkä vain gmailista.

25.4 Vastaus tuli ripeästi, pahoittelivat että eivät olleet vastanneet aikaisemmin, viestit ei kuulemma tulleet perille asti. Kertoivat selvittävänsä asiaa Itellan kanssa ja palaavansa asiaan.

28.4 Peli todetaan vihdoin kadonneeksi ja Migame sanoo hoitavansa reklamaation Itellan kanssa. Minulle tarjotaan hyvitykseksi koko sotkusta "hyvää alennusta" Dark Souls 2-pelistä tai sen kalliimmasta ennakkotilausversiosta.

28.4 Vastaan: Alennus kiinnostaa

3.5 Migamesta kerrotaan että alennus olisi seuraavanlainen: Dark Souls 2:sta, 48e, tai ennakkotilausversiosta, 78e, he voisivat nipistää 8e loppuosan pois. (Kerrottakoon tässä lukijoille että 8e on 48e:stä noin 16% ja 78e:stä noin 10% enkä voi niitä kyllä "hyviksi alennuksiksi" kutsua. Etenkin kun Dark Souls 2:sta löytyy 40e hintaan kilpailijoilta ilman alennuksia.)

3.5 Vastaan: Alennus ei enään kiinnosta ja pyydän jälleen rahojani takaisin. Migame pyytää tilinumeron jonka heille lähetän. Ei muuta viestien vaihtoa.

(5.5 rahat tuli tilille)

Luin täältä arvosteluja Migamesta ennen tilausta ja ajattelin antaa verkkokaupalle kuitenkin mahdollisuuden. Se oli virhe. Tuote ei koskaan saapunut perille. Heidän mukaansa postin vika. Ehkä, toisaalta löytyy paljon muita kokemuksia Migamesta missä paketti on jäänyt teille tietämättömille. Nettisivuillaan "yhteydenottolomake"-kohdassa Migame kertoo että kaikkiin viesteihin vastataan 1 vuorokauden kuluessa, kuitenkin tavallinen sähköpostiliikenne takkuaa. Lisäksi mielestäni koko sotkun hyväksi tarjottu tarjous oli onneton. Miksi ostaisin tuotteen liikeestä missä olen jo todennut olevan ongelmia jos saan sen samaan hintaan muualta? Migamen olisi myös hyvä hoitaa sähköpostipalvelunsa kuntoon. En varmasti ole ainoa joka gmailista heille viestittelee.


7 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki MiGame arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu