MiGame arvostelun kommentointi

17.6.2014
Helppoa ja nopeata


Oma kokemukseni MiGamesta on hyvin positiivinen. Tilaaminen oli helppoa, sillä sivusto ei vaatinut rekisteröitymistä, toisin kuin kaikki muut paikat, joista olen elämäni aikana mitään tilaillut. Tilausvahvistus tuli heti sähköpostiin, ja sitä seurasi pian Klarnan lasku. Tilaaminen oli siis ilahduttavan kätevää.

Toinen iiiso plussa oli tietysti hintataso. Sen vuoksi päädyin ko. putiikista tilaamaan. Kahden tilaamani pelin yhteishinta olisi ollut lähes kympin enemmän, jos olisin tilannut toiseksi halvimmasta. Toimituskulutkin olivat alle 2e.

Tilasin pelit maanantaina 9.6., ja torstaina kirje kolahti postiluukusta. Toimitus oli siis aivan riittävän nopea, en koskaan uskonutkaan Hintaseurannan ilmoittamaan yhden päivän toimitusaikaan. Monien olen nähnyt valittavan juuri tuosta, että toimitus kesti yli yhden vrkauden, mutta tietääkseni MiGame itse ei väitä missään, että toimitus olisi noin nopea. Hintaseuranta ilmeisesti määrittää tuon ajan itse (?).

Kaikin puolin hyvä kokemus siis! Tilaan tuolta varmasti toistekin, ainakin jos hinnat pysyvät noin alhaisina. Kannattaa nettiarvosteluja lukiessa muistaa, että todennäköisemmin suunsa avaavat ne, joilla on huonoja kokemuksia! :) Meinasin olla tilaamatta tuolta juuri näiden arvostelujen vuoksi, mutta onnekseni muutin mieltäni.

Tiivistettynä: suosittelen!


2 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki MiGame arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu