Viimeiset 100 arvosteluaVerkkokauppa e-ville.com
  21.09.2017
Kunnon tavaraa edullisesti.

Hei

Haluan kiittää ensinnäkin hyvästä palvelusta.

Kaikki mitä olen tilannut on tullut moitteetta perille ja laatu on ollut hyvä kuten olen tilauksen yhteydessä tuotteesta lukenut.

Suosittelen muitakin tilaamaan Teiltä.


Hair Traffic
  21.09.2017
Hiusten leikkaus

Kävin naisten hiusten leikkauksessa. Leikkaus oli nopea, tosin leikkaus jäi viimeistelemättä. Kerrostuksia ei ohennettu latvoista ollenkaan.


Travellink
  21.09.2017
Ei enää!!

Asiakaspalvelussa on töissä yksi ystävällinen ja avulias henkilö, valitettavasti myös yksi hänen vastakohtansa. Olen asoinut pari kertaa ongelmitta, mutta kun viimeksi ongelmua tuli, en saanut apua. Travellink ei osannyt lainkaan auttaa, kun lentoni peruutettiin. Firma rikkoi lakia, kiska ei tiedottanut oikeuksistani eikä suostunut ottamaan yhteyttä lentoyhtiöön. Asiakaspalvelijoilla (puhuin neljän kanssa yhteensä yli 1,5h) ei ollut mitään tietotaitoa ongelman ratkomiseksi. Olen nyt odottanut kohta 4 viikkoa lipun hinnan palauttamista, vaikka eurooppalaisen lainsäädännön mukaan rahat pitäisi palauttaa 7 päivän kuluessa...


Verkkokauppa e-ville.com
  20.09.2017
Oikeaa tavaraa ei saada perille

Tilasin pyörän pojalleni. Toimitus oli nopea 1,5 vrk tilauksesta. Valitettavasti toimitettu pyörä oli väärä. No sitten piti palauttaa pyörä takaisin matkahuoltoon, ja sanoivat etteivät lähetä uutta oikeaa pyörää ennenkuin ovat saaneet väärän pyörän takaisin varastolleen. No meni yli viikko ennenkuin sain ilmoituksen että uusi "paketti" olisi noudettavana. Hain paketin ja kappas, taas väärä pyörä. Lähettivät uudestaan saman väärän pyörän minkä olivat lähettäneet ekalla kerrallakin. Aika onnetonta tunarointia. En tilaa sieltä enää koskaan mitään. En saanut pojalleni hänen haluamaansa tuotetta. Miten voi olla niin vaikea asia toimittaa asiakkaalle oikea tavara? muutkin kaupat pystyvät siihen. Ja kaksi virhettä..aika huono. Asian selvittämiseksi ei ole muuta kanavaa kuin sähköposti, siitäkin kauppa saa miinus pisteet. Luulisi nykyaikana olevan myös puhelin, jos kuitenkin kivijalkamyymäläkin on. Olisi ollut mukava selvittää asia puhelimessa eikä sähköpostilla enää toisen virheen jälkeen.


Kuljetus Frisk
  20.09.2017
Helppo ja kohtuuhintainen tuplamuutto

Olen viime vuosina tarvinnut muuttokuljetuksia itselleni ja jälkikasvulle viitisen kertaa. Muuttofirmana olen käyttänyt Kuljetus Friskiä.

Viime syksynä jouduin evakkoon Savoon asunnnon vaihdon takia.

Kuljetus Frisk järjesti ylimääräisille huonekaluille siistin ja lämpimän varaston vuodeksi Espoossa ja toimitti kaikki pakkaustarvikkeet paikalle.

Vanha asunto oli pientalokolmio (76 m2) ja uusi kerrostalokaksio (51 m2). Firma hoiti ylimääräiset tavarat veloituksetta kierrätykseen.

Uuden asunnon valmistumisen aikataulumuutoksen takia jouduimme siirtämään lyhyellä varoitusajalla suunniteltua aikataulua kymmenen päivää ja viikonlopuksi.

Muutoksista ja viikonlopputyöstä huolimatta annettu hinta-arvio piti paikkansa ja vastaanottopäässä oli kolme apumiestä tilatun kahden asemasta.

Kuljetukset Espoo-Kuopio/Kuopio-Kauniainen kestivät kuormauksineen ja purkuineen luvatut noin 7 + 7 tuntia. Mitään ei mennyt rikki ja muutenkin muutto sujui juoheasti.

Bonuksena firma vei vielä eilen myymäni vanhan sohvan 90 km päähän 80 eurolla, koska se ei "istunut" pienempään asuntoon.

Suosittelen Kuljetus Friskiä! Todella joustavaa viiden tähden muuttopalvelua hyvällä hinta/laatu suhteella.
Petäys Resort
  19.09.2017
21 jälkeen ei saanut ruokaa

En suosittele Petäys Resort hotellia. Hotellihuoneemme oli hutiloiden siivottu, keittiö meni kello 21 kiinni eikä saanut enään ruokaa. Olipa kiva mennä nälkäsenä nukkumaan!! Lähimpään kaupaan olisi ollut matkaa lähes 20kilometriä.


Ellos
  18.09.2017
Puhelinnumero

Olen antanut Teille puhelinnumeroni vain Teidän käyttöönne ei yleiseen jakeluun. Sain tänään jostain vakuutuksen tarjoajalta soiton ja sieltä sanottiin että puhelinnumeroni on annettu Elloksesta, se ei käy missään tapauksessa numeroni on lisäksi salattu eikä sitä jaeta. Ei saisi vaatia puhelinnumeroa jos sitä käytetään väärin ainakin siitä tulisi ilmoittaa että numero jaetaan. En varmasti olisi numeroani ilmoittanut. Tähtiä ei tule kun luottamusta ei ole.


Verkkokauppa e-ville.com
  18.09.2017
Suomivarasto on erinomainen juttu

E-Villen osalta vain positiivista palautetta omalta osaltani.

Erinomainen apu on ollut ns. Suomivarasto. Tiedossa on, että suoraan Kiinasta voi saada (merkittävästikin) alemmalla hinnalla jonkin tuotteen. Toisaalta toimitusaika voi venyä todella pitkäksi. Siksi mielestäni loistavaa, että isosta osasta tavaroita myös Suomivarasto, josta tuotteet toimitettu todella nopeasti.

Tuotteet ovat vastanneet kuvauksia ja laatu on ollut odotettu.


Verkkokauppa e-ville.com
  18.09.2017
Asiakkaana useamman vuoden, nyt en enää.

Olen tilannut e-villen kautta useita tuotteita ja muutaman vuoden ajan. Aina on tavarat tuleet perille ja normaalia settiä välillä vähän pettynyt tuotteeseen toisaalta positiivisia yllätyksiäkin on. Millään en voi pahaa sanoa e-villen toimituksista, luotettava firma.

Kaiken kaikkiaan homma toimii kuten on luvattu...

Nyt kuitenkin halusin korjata omalla kustannuksella laitetta (matkapuhelin).. Asiakaspalvelija yritti parhaansa löytää ratkaisua mutta joutui kohteliaasti kertomaan minulle että eivät toimita osia, huoltoa tai edes osoitetta josta osia voisi tilata.

Itse olen sitä mieltä että maahantuojalla on vastuu koko toimitusketjusta ei pelkästään jakaa tavaraa maahan..

P.H


MiGame
  17.09.2017
En voi suositella

Lyhyesti: tämän firman toimituksissa on toivomisen varaa. Tilasin tuotteen joka menee postiluukusta. Ei saapunut. Lukuisten asiakaspalveluun (käyttäkää nettilomaketta, ei maksa toisin kuin puhelu) lähetettyjen viestien jälkeen tuote saapui, yli kuukauden jälkeen. Lisäksi tuotteessa vain englannin kieliset tekstitykset. Itseäni ei haittaa sillä olen kaksikielinen, mutta muille asiakkaille tiedoksi et varautukaa tähän.

Toinen tilaukseni (tehty ennen kuin ensimmäisen lähetysongelmat tuli ilmi) saapui muuten asianmukaisesti, mutta jäljityskoodia en koskaan saanut. Myös nämä tuotteet olivat vain englanniksi.

Hyvää asiakaspalvelun ystävällisyys, tuotteet muuten ok paitsi nuo tekstitykset. Huonoa lähetysten epäluotettavuus.

En suosittele tätä firmaa, ellet ole oikeasti valmis viemään asioita vähintään kuluttaja-asiamiehelle asti.


Ihmeveikko.fi
  16.09.2017
Helpompaa on itse kilpailuttaa

Välittäjät, joiden tiedot sain, eivät olleet edes paikallisia välittäjiä. Eivät tienneet paikallista hintatasoa. Helpompaa olisi kilpailuttaa itse ne firmat jotka lähellä. Palvelusta ei ollut hyötyä. Ainoa positiivinen asia oli suht selkeät nettisivut.


Verkkokauppa.com
  16.09.2017
tietokoneen osto:

03.09-17 oli läppäriä ostamassa. Neuvova henkilö oli asian tunteva ja osasi esitellä minulle oikeanlaisen (tasoisen) koneen. Kaupat syntyi.


Webol
  16.09.2017
Toiminta alle arvostelun

Asiakaspalvelu ilmoittaa, että ei vastaa sähköposteihin ja kehottaa ottamaan yhteyttä tikettijärjestelmän kautta, joka taas ei toimi.

Ilmeisesti INT2000 samaa firmaa nykyisellään. Välttäkää.


Game House
  15.09.2017
Surkea kauppa.

Lupaavat toimituksen julkaisupäiväksi mutta jättävät toimittamatta. Toimitus on aina myöhässä. Surkea asiakaspalvelu ja rahojen takaisin saaminen on mahdotonta.


Halpis.fi
  15.09.2017
Nopeaa toimintaa

Tuote saapui luvatussa ajassa oli kuitenkin väärän värinen, mutta vaihdettiin nopeasti oikeaan väriin ja s postin kautta homma hoitui nopeasti. Hyvä kauppa ja hyvää palvelua


Motonet-verkkokauppa
  15.09.2017
Nopea toimitus

Tilasin muutaman tuotteen ja ne lähetettiin matkaan samana päivänä 2-3 tuntia tilauksesta. Seuraavana päivänä ne oli postissa noudettavissa. Tästä en saanut ilmoitusta, vaan piti erikseen tarkistaa tilanne postin sivuilta seurantatunnuksen avulla. Tämä lienee postin moka, ettei tullut ilmoitusta tekstiviestillä.

Eli kaikki toimi Motonetin osalta!

Miinusta tulee kalliista toimitusmaksusta.


Zooplus
  15.09.2017
DPD:llä toimitusongelmia

DPD:llä on jotain toimitusongelmia ja zooplus vaihtaa ne DHL:ään joka ei koskaan toimita kotiin asti. Kannattaa huomioida tilatessa, että tavara ei enää tule kotiin.


INT2000
  14.09.2017
Int2000:n laskutuksesta.

Minulla oli yrityksessäni heiltä domain vuonna 2010. Yrityksen toiminnan ajoin kyseisenä vuonna alas ja epähuomiossa jäi tämän Int2000:nen sopimus voimaan. Nyt ollaan vuodessa 2017. Ulosotto viranomaiselta tuli lasku 520 euroa maksamattomista laskuista. Suurin osa tuosta summasta on oikeuden päätöksiä ym.ym. , pääoma oli 74 euroa. Eli niillä ilmeisesti rahat vähissä kun jokainen pienikin purkki on käännettävä ylösalaisin. Minua nyt potuttaa tämä kun en voinut reagoida käräjäoikeudelle millään tavoin ennen ulosoton laskua. Laskut menivät vanhaan osoitteeseen ja ilmeisesti palautuivat yritykselle takaisin. Mielestäni kyseisen yrityksen palvelut maksettiin kalenteri vuosittain 12 kk etukäteen, joten en myöskään ole voinut käyttää heidän palvelujaan näinä vuosina.


Verkkokauppa e-ville.com
  12.09.2017
Ongelmien sattuessa, asiakasta "ei jätetä".

Ongelmien sattuessa, asiakasta "ei jätetä". Olen tilannut täältä jonkin verran, ja pääasiallisesti kaikki on toiminut moitteeomasti. -Kaikki ajallaan, eikä mitään vikaa, mutta joskus on käynyt niin että väri, tms. ei täsmää, niin sähköpostitse on ollut helppoa hoitaa asiakaspalautteet, palautukset, vaihdot, ym. korjaavat toimenpiteet. Asiat ovat hoituneet kohtuullisen helposti kaikkine hyvityksineen, y.o. asioiden suhteen minun osaltani sähköpostin välityksellä. Suosittelen. :)


Hymyklinikka
  12.09.2017
Hirveää toimintaa

Aloitin hoidon hymyklinikalla marraskuussa 2016,tässä vaiheessa omistaja varmasti tiesi, että tulee sulkemaan koko paikan maaliskuussa, mutta otti silti hoitoon tästä mitään kertomatta niin että viimeisetkin rahat saatiin nyhdettyä irti. Käyntejä oli suht. paljon ja näin ollen myös rahaa kului paljon muutamassa kuukaudessa. Kerran sitten maaliskuussa aikani peruttiin Helin saikun takia. Varasimme uuden ajan. Sain kuitenkin myöhemmin työvuorolistani ja tajusin, että aika pitää vaihtaa. Koitin n. viikon ajan soitella ja vaihtaa aikaa, laittaa viestiä yms. mutta vastausta ei kuulunut. Kyseisenä päivänä minulle soitettiin ja tiedusteltiin, missä olen. He sitten ilmoittivat minulle, että respa oli jäänyt saikulle, samoin Heli, sitten Heli olikin jäänyt eläkkeelle ja että Hymyklinikka suljettaisiin seuraavana päivänä!! Ainoa mahdollisuuteni oli tulla seuraavana päivänä viimeiselle käynnille. Siellä olikin sitten täysi kaaos, paljon asiakkaita jonossa ja joillekin ilmoitettiin, että joutuvat odottamaan jopa pari tuntia. Kuulemma Hymyklinikan muille työntekijöille oli ilmoitettu paikan sulkemisesta kahden viikon varoitusajalla ja nämä työntekijät sitten jäivät selvittämään Helin sotkuja hänen ollessa eläkkeellä. Törkeää! Myöhemmin kävi myös ilmi, että rautani oli huokettomasti laitettu ja yhden kiinnikkeen paikkaa tuli muuttaa. Hampaat olivat kuitenkin jo vinossa ja nyt niitä yksi kerrallaan yritetään liikuttaa oikeaan suuntaan. Sitä on helppo jälkernpäin huomata tulleensa huijatuksi. Haluan ehdottomasti liittyä kanteen nostamiseen, hän ei voi päästä kuin koira veräjästä tuollaisen käytöksen jälkeen. Ilmeisesti yrittää pakoilla vastuutaan sulkemalla paikan ja jäämällä eläkkeelle...


Nebula
  12.09.2017
En voi suositella Nebulaa - eli nykyistäTeliaa

Yleensä en keskustelupalstoille kirjoita, mutta nyt halusin varoittaa kaikkia jotka pohtivat Nebulan asiakkaksi aikovia. Nebulalta olen yrittänyt saada vastausta yli 3 viikkoa toimiiko yrityksemme back-up kuten ptäisi vai ei. Olen lähettänyt heille 5 kiireistä yhteydenottopyyntöä ja soittanut kahdesti. Ei vastausta vieläkään, eikä heiltä myöskään anneta tietoa siitä kuka vastaa heillä toiminnasta. Lasku back-upista meille kuitenkin tulee 50 euron suuruisena joka kuukausi, mutta kukaan ei heillä osaa vastata siihen hoituuko back-up sovitusti. It-asioita hoitavan tahon mukaan ei nimittäin taida back-upille tehdä siellä muuta kuin laskuttaa meitä palvelusta. Lisäksi asiakaspalvelusta laskutetaan joka kuukausi erikseen, vaikka asiakaspalvelua heiltä ei saa. Tässä tyypillinen esimerkki siitä miten voi käydä kun yritys kasvaa liian suureksi eikä kukaan ota henkilökohtaisesti enää vastuutata siitä että asiat hoituu kuntoon. Yritysostot voi hoitaa monella tavalla, Telia ei näköjään ole onnistunut hoitamaan tätä tapausta aonakaan asiakkaan näkökulmasta onnistuneesti. Valitettavasti en voi Nebulaa suositella yrityksille, jotka haluavat saada varmuuden siihen että palvelu toimii sovitusti. Edelliseen palvelupyyntööni sain muuten vastauksen 2 kuukauden kuluttua, ja useita muitakin ongelmia heidän kanssaan matkan varrella on ollut.


Vihreä Kampa
  12.09.2017
Tylyä asiakaspalvelua

Ikävä todeta, mutta sain ko kampaamossa todella ylimielistä ja jopa arvostelevaa palvelua. Koska en ollut aiemmin kokeillut tämäntyyppisia eko kampaamoita, eikä asiantuntemukseni ollut korkea, sain osakseni silmienpyörittelyä ja tuhahtelua. Kampaaja oli poissaoleva ja teki työn "sinne päin". En voi suositella, enkä ajatellut mennä uudelleen.


Nebula
  12.09.2017
Kannattaa välttää

Sen jälkeen ku nebula alunperin myytiin on homma vaan mennyt kokoajan huonommaksi. Ja ilmeisesti edelleen vielä huonommaksi Telian oston jälkeen. Nyt useampi virtuaalipalvelin alhaalla, sähkäpostit ei toimi eikä myöskään webhotellipalvelu. Olisi pitänyt jo aiemmin siirtää, mutta tämä oli viimeinen niitti.


Clamos.net
  12.09.2017
Olen tyytyväinen

Olen tosi tyytyväinen kauppaan. Palvelu oli tosi ystävällistä kun kävin paikan päällä noutamassa tilauksen. Ilmoitus valmiista tilauksesta tuli alle tunnin sisällä siitä kun tilasin. Annan kuitenkin vain neljä tähteä, koska Jane Iredale tuotteet ovat tosi kalliita.


Cashbuddy
  12.09.2017
EI IKINÄ

Kannata ottaa ko. lainaa, jos maksat aiemmin pois, niin tulee monen tonnin kulut päälle. Erittäin kallis, lue huolella kaikki kulut, jos tämän haluat ottaa.


Rentalcars.com
  11.09.2017
Välttäkää rentalcars/dollar

Varattu RentalCarsin kautta auto kahdeksi viikoksi Usasta 329$ vakuutuksineen. Päävuokraaja paikan päällä oli DOLLAR-niminen ketju jonka kanssa vaikeudet alkoivat heti tiskillä. Huomasin sisään astuessani että ainakin kahdella palvelupisteellä oli asiakas joka kävi kuumana(ajatellut asiaa sen kummemmin), syy selvisi minulle kun vuoroni tuli ja autoon oli kuulemma pakko ottaa lisävakuutus joka maksaisi 14$, no ajattelin etten 24h uuvuttavan lentelyn jälkeen rupea asiasta pullikoimaan vaan maksan pois eihän tuo nyt paljon ollut, kysyin vielä olisiko se "complete amount for the whole time, no anything extra", kuulemma oli. No kotiin tultuamme katsoin luottolaskuani ja totesin että kokonaissumma olikin 624$...siis auton vuokrahinta olikin tuplaantunut :( !!! Lopputulema >vuokraan seuraavaksi auton suoraan vuokraajalta, ÄLKÄÄ käyttäkö välitysfirmaa koska silloin kumpikaan, ei välitysfirma, eikä vuokraamo ota mitään vastuuta vaan syyttävät toisiaan, olen nyt aikani taistellut tässä ja koettanut saada rahojani takaisin, tuloksetta. NEVER AGAIN DOLLAR OR RENTAL CARS.
Iskuri-treffit
  09.09.2017
Huijareiden palsta

Iskuri on ollut jo vuosia pelkästään huorien ja huijareiden palsta, kaiken lisäksi täysin valvomatonkin sellainen, joten ylläpitoa ei ole, tai heitä ei kiinnosta.

Nyt iskurille on pesiytynyt Kyproslainen deittipalvelu lukemattomine kuvallisine feikkiprofiileineen. Tavoitteena vain saada luottokorttinne numerot. Nämä huijaus ilmoitukset julkaistaan päivittäin uudelleen ja samoilla kellon ajoilla, vaikka iät ja paikkakunnat vaihtuu. Iskurin seuranhaku kannattakin aloittaa vasta sivulta 10 eteenpäin, jos sittenkään, ainakin nainen etsii miestä osiolla.


AdLibris
  07.09.2017
Ala-arvoinen asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on ala-arvoista. Ensinnäkään asiakaspalvelu ei tiedä soittaessa sinne asioiden todenperäisyyttä, vaikka nimenomaisesti selkeästi puhelimessa tarvitsemaasi lisätietoa tuotteesta tiedustelet. Luvataan jotain, mikä ei sitten toteudukaan....kutsun tätä valehteluksi. Sivuilla on huonosti tietoa tuotteista...enkä puhu nyt kirjoista vaan muista tuotteista. Viesteihin vastaaminen kestää yli viikon. Paketit tulivat kahtena peräkkäisenä päivänä, kolmessa eri paketissa, vaikka samaan aikaan tilattiin. Aiheutti ylimääräistä vaivaa niitä postista hakea.

Ja se Klarnan kanssa asioiminen.

En aio enää tilata täältä mitään, enkä suosittele muillekaan.


Duck's Tattoo & Piercing
  07.09.2017
Aivan kamala paikka

En suosittele tätä paikkaa kellekkään.. asiakaspalvelu erittäin töykeetä,kiroillaan ja puhutaan erittäin rivoja asiakaitten kuullen. Minun kohdalla jopa toinen tatuoitsia tuli ilkkumaan tatuointiani


Raven Tattoo
  07.09.2017
PARAS

Tästä paikasta ei ole mitään pahaa sanottavaa :) leo tekee aivan mahtavaa jälkeä suosittelen !


Louhi Networks
  06.09.2017
500 euroa meni täysin hukkaan

Ostin Louhen tarjoaman palvelun, joka maksoi 500€. Siinä luvattiin paljon levytilaa, kaistaa ja prosessoritehoa.

Minulla on kaksi softaa asennettuna, Wordpress jossa 15 käyttäjää ja yksi business-softa jossa yksi käyttäjä.

"Resource Limit Is Reached" tulee vaikka kalleimmassa versiossa pitäisi olla kapasiteettia maninoksen mukaan. Prosessorien käyttöaste on kokoajan välillä noin 98%-100%.

Sitten nämä yleiset saatavuusongelmat. Palvelut vain lakkaavat toimimasta. Asiakaspalvelun tyypillinen vastaus on, "ettei me olla huomattu mitään" Tämä kertoo joko välinpitämättömyydestä tai osaamattomuudesta. Tulee mieleen, että pyöriiköhän palvelu jonkin opiskelijapojan vaatekomerossa. Niin surkeaa on toiminta?

Hyvä puoli on tosin että vastaavat puhelimeen. Ja se on maksutonta. Se oli syy minkä vuoksi Louhen valitsin, koska Webhotelli.FI oli syyttä suotta alhaalla ja asiakaspalveluun kun soitti niin siitä piti maksaa. Ja hyvä puoli oli se, että tajusivat tehneensä mokan, luovuttivat salausavaimet heti mutta mitään hyvitystä ei ole tullut toistaiseksi. Laitan kyllä tänne jos jotain hyvittävät.

Yleisesti ottaen Webhotellin näköjään voi pystyttää kuka tahansa. Suomessa näyttää olevan tarjonta kehnoa. Palasin vanhan tarjoajan luokse, jolla toimi tosi hyvin, mutta heillä ei ollut sopivia tuotteita - mm. levytilan vähyys meidän tarpeisiin webhotellissa on ollut lievä ongelma.

Kun ei voi luottaa palveluntarjoajaan, niin se vaarantaa koko liiketoiminnan kuten tässä Louhen tapauksessa on käynyt. Nimittäin on melkoinen työ vakuuttaa ihmisiä siitä että kyllä se meidän tuote toimii. Mikään ei ole niin kallista kuin halpa.

Jokainen voi tehdä johtopäätöksiä tästä palvelusta.


Smartphoto
  05.09.2017
Oikein hyvä lopputulos

Tilasin peruskuvia sekä julistetauluja. Kuvat tulivat nopeammin kuin taulut. Kaiken kaikkiaan toimitus taisi kestää 6-7 arkipäivää. Kuvalaatu on tosi hyvä. Ei mitään moitittavaa. Tarjouskoodilla sai vielä hyvän alennuksen.


Verkkokauppa e-ville.com
  05.09.2017
Toimii hyvin ja ne oikeasti yrittää parhaansa

Ostin hiiren, maksoin helposti, kuitti tuli lähetystietoineen ja noin parin viikon päästä tuote saapui postilaatikkoon ihan kuten pitikin. Hinnat on hienot ja tuotteet on kiinnostavia. Suosittelen lämpimästi.


Parturi-kampaamo Rita Juvonen
  05.09.2017
Kestopigmentointi

Kävin kulmien kestopigmentoinnissa,tekijä osasi tehdä oikean malliset kulmat,ne olivat lunnollista sävyä eikä liian mustat.... Suosittelen kaikille,olen tosi tyytyväinen se maksoi vain 150€


Travellink
  04.09.2017
Ei enää varauksia täältä

Varausjärjestelmästä ei voi tarkistaa varauksen henkilötietoja ennen varauksen vahvistamista. Tämän vuoksi huomasin virheellisesti laitetun syntymävuoden vasta heti varausvahvistuksen tultua. Soitin heti asiakaspalveluun, mutta asiaa ei kuulemma voitu korjata. Korjauksesta vaativat 70€ muutosmaksun suureen työmäärään vedoten. Pahasti pettynyt! En suosittele!


VPD
  04.09.2017
Käytettyjen pelien osto

Hoh hoijaa sain kyllä huonoimman tarjouksen ikinä oisin 50 ps3 peliä ollu myymässä mutta tarjous minkä sain oli kyllä todella ala kanttiin 50€ eli 1€ peli


Verkkokauppa e-ville.com
  02.09.2017
E-ville; pasrasta mitä maapällään kantaa!!!

Helppo tilata sekä maksaa, loistava valikoima vain parhaita ja testattuja tuotteita, nopea toimitus, Suomi-firma, palautukset ja mahdolliset takuu asiat hoituvat kotimaassaa.


Delooks
  01.09.2017
En suosittele

Hyvät puolet: Siistit ja uudet tilat. Mukavat kosmetologit. Huonot puolet: Liikkeessä usein koira. Hoitohuoneisiin kuuluu aulasta muiden asiakkaiden äänet ja rentoutuminen vaikeaa. Hoitohenkilökunta on vaihtuvaa.

En suosittelisi hoitolaa ystävilleni, koska en ole hoidoissa (2. Kpl) käydessäni pystynyt rentoutumaan.


Digishop
  01.09.2017
iPhone 7. Lasin vaihto.

Vaihdatin iPhone 7 lasin. Markkinoiden edullisin lasin vaihto. Uskoakseni myös huonoin. Myyjä lupasi entisen kaltaisen lasin. Niin ei käynyt. Lasin ja rungon väliin jäi selvä kynnys. Lasi on himmeä, eikä läpäise värejä, kuten aiemmin. Kuva on harmaan haalea. Näytön taakse koneistoon jäi lisäksi jokin valo palaamaan ja "killittää" siellä nyt koko ajan, kun puhelinta selaa. Reklamoin asiasta, mutta eivät voi tehdä mitään, koska lasissa näkyy jo uusi halkeama.

En suosittele kenelläkään. Harmaa lasi ja paljon harmaita hiuksia.


AdLibris
  01.09.2017
Ei toimita luvatussa ajassa

Tilasin juuri siksi että nopea toimitus mutta monta päivää myöhässä. En osta toiste mitään.


ITapsa
  31.08.2017
Iphone korjaus.

Laturiportin kanssa oli ongelmia, luulin että kosteus on rikkonut portin. Kävin iTapsa liikkeessä itäkeskuksessa jossa erittäin ystävällinen kaveri katsoi puhelinta ja vähän kaiveli laturiportista paskaa pois ja lataus lähti toimimaan välittömästi. Kysyin että oliko se siinä ja asiakaspalvelija sanoi että ota tosta vielä karkkia. Eli en maksanut mitään ja sain puhelimen toimimaan. Iso kiitos, suosittelen!


Planeetta Internet Oy
  29.08.2017
Planeetta Internet ei vakuuta

Neobitti (oikein hyvä lafka, eikä mitään valitettavaa palveluista) myi henkilöasiakaspalvelunsa Planeetta Internetille Tossa tänän kesänä.

Planeetalla eivät ole vielä 1,5 kuukauden jälkeen saaneet taustahallintaansa toimimaan vaan edelleen ohjaa joillain tileillä Neobitin taustahallintaan ja Cpaneliin, josta ei mikään toimi.

Kun tekee asiallisen pyynnön, jotta voisivatko laittaa taustahallinan kuntoon, tulee ensimmäinen vastaus ihan asiallisesti, että yritämme tutkia asiaa nopealla aikataululla (puolikas tähti).

Jatkovastaus ei vakuuta. "Valitsehan Cpanelissa "tyylin_nimi" tyyli. Ratkaiseeko tämä ongelman?", mistä selviää etteivät tutki yhtään mitään, koska linkit siis edelleen ohjaa Neobitin palvelimille jossa ei ole kyseistä tyyliä olemassakaan.

Tällä hetkellä tuntuu, että taas pissittiin asiakasta silmään.


Fitnesstukku
  29.08.2017
Asiakaspalvelu täysin luokatonta

Olen asioinut muutaman kerran Fitnesstukun verkkokaupassa. Eka kerran vuosia sitten, jolloin tilasin vitamiineja. Lähettivät mulle vitamiineja joiden päiväys oli mennyt jo umpeen!!! Heillä on muutenkin hemmetin pitkät toimitusajat joten uusien tilalle saanti ja vanhojen takaisin lähettäminen vie aikaa liikaa. Päätin tuolloin että en koskaan enää tilaa yhtään mitään Fitnesstukusta kunnes nyt monien vuosien kuluttua päätin että no tilataan, ehkä siellä on jotain opittu?

Eipä.. Tilasin soijaproteiinijauhetta ja magnesiumia (magnesium tuli ehjänä perille). Kun sain paketin yli viikon odottelun jälkeen, se soijaproteiinipussi oli hajonnut koska he eivät käytä minkäänlaisia pehmusteita pakkauksessa, joten ohut pussi hajalla ja jauhot pitkin poikin. Otin yhteyttä ja luulin, että sieltä olisi pahoiteltu ja lähetetty uusi tilalle. No vähänpä tiesin. Sen sijaan minulle kerrottiin että minun pitäisi palauttaa se hajonnut pussi ensin heille ja sitten he lähettäisivät minulle uuden tuotteen tilalle! Really? : D Operaatioon olisi kulunut taas toiset kaksi viikkoa.. Päätin pitää mölyt mahassani ja kärsiä tappioni ja tällä kertaa tulen muistamaan että tämä yritys ei ole minua varten. Adjö!!!

Tiedän että verkkokauppatoiminta Suomessa on lapsen kengissä ja asiakaspalvelu on välillä suht huonoa, mutta siis oikeesti!? Onneksi on sentään kilpailijoita, muuten loppuisi meikäläisen protskujauheen nauttiminen kokonaan heh.


Hyvinvoinnin Tavaratalo
  28.08.2017
Hidas toimitus

Joo, toimitus kestää ja kestää, kolmatta viikkoa jo tässä odotellaan. Naurettavaa. En ikinä enää tilaa tästä kaupasta yhtään mitään.


Verkkokauppa e-ville.com
  28.08.2017
Vastausta odotellessa!

Itse tilasin Nokian puhelimen(käytetty) noin kuukausi sitten. Puhelin tuli viikossa parissa mutta samassa tilaamani akku saapui vasta muutama päivä sitten kiinasta. Huomasin jo alkuperäisen akun kanssa että puhelin sammuu itsestään pidemmissä puheluissa. Luotin kuitenkin siihen että alkuperäinen (käytetty) akku on vain kuollut ja päätin antaa uudelle akulle vielä mahdollisuuden. Sama vika kuitenkin toistui myös uudella tehokkaammalla akulla. Odottelen nyt mielenkiinnolla e-villen vastausta palautus kaavakkeeseen. Palautusta tehdessä törmäsin outoon yksityiskohtaan. Se että e-ville odottaa tuotteen olevan uuden veroinen ja käyttämätön. Mikä sinänsä on outoa koska ostin Puhelimen käytettynä ja siksi myös käytön jälkiä oli valmiiksi ainakin äänenvoimakkuus painikkeessa. Puhelin on kuitenkin ulkoisesti uuden näköinen koska e-ville on vaihtanut puhelimeen uudet ilmeisesti itse valmistamansa kuoret. Ja koska puhelin sammuu puhelun yhteydessä niin vian toteaminen ilman käyttöön ottoa oli käytännössä mahdotonta. Lisäksi huolestuttaa tuo 40€ palautusmaksu "turhista palautuksista"???!!! Miten palautus voi olla turha jos tuotteella on 30pv tyytyväisyys takuu!!! Hämärältä haiskahtaa ja olen valmis ottamaan yhteyttä kuluttajansuojavirastoon mikäli kyseinen yritys ei suostu korvaamaan rahojani takaisin!


Verkkokauppa e-ville.com
  28.08.2017
...ystävällisin ja reiluin verkkokauppa...

Otsikko on e-villen omaa tekstiä fb:ssa. Heidän tavoitteensa. Hännille jäävät tavoitteineen. Ostin BV6000-luurin jonka piti olla -ei vain roiskeveden pitävä- vaan vedenpitävä. Pari sekuntia veden alla riitti tekemään luurista historiaa. Otin yhteyttä e-villeen josta tiedettiin ilman enempiä tutkimuksia että olen käyttänyt luuria takuuehtojen vastaisesti! Ilmoitin heille että laitetta on käytetty täysin takuuehtojen mukaisesti. E-villen mielestä se että avaan latausaukon kumitulpan latauksen ajaksi, on takuuehtojen vastaista. No tämän tulkinnan mukaan ei mitään heidän myymistään tuotteista parane ottaa lainkaan käyttöön, koska jos tuote ei toimikaan lupausten mukaisesti, olet käsitellyt tuotetta takuuehtojen vastaisesti ja takuu raukeaa. Simppeliä.


Matkavaruste.fi
  26.08.2017
Halpa ja huono. En suosittele.

Viikon odottelun jälkeen, vasta kysymällä selvisi että yksi tilatuista tuotteista on loppu. Ainut tähti tulee siitä että asiasta tiedustellessa matkavaruste.fi ehdotti itse että puuttuva tuote tulee jälkitoimituksena. Tuotteet luvattiin lähettää seuraavana päivänä, mutta oikeasti seurtantatietojen mukaan meni kolme päivää. Toisena päivänä lähetys oli rekisteröity järjestelmään, mutta vasta kolmantena päivänä tuote oli saatu fyysisesti postiin.. Eihän tässäkään ole mitään mutta kun tuotteet tilattiin lähi R-kioskiin 20 m päähän. Ei lähipostiin 1500 m päähän. Tästäkään muutoksesta ei tullut mitään infoa.

+Verkkokaupassa on laaja valikoima

+Hinnat ovat edulliset

-Tuotteiden saatavuustiedot eivät pidä paikkansa

-Omatoimista asiakas palvelua ei ole, vain erikseen kysymällä saa tiedon jos joitan tuotetta ei ole

-Toimitustavat vaihtuvat

-Antaa virheellisiä tietoja lähetyksistä

-...

En voi suositella. Oma johtopäätelmä on että kannattaa maksaa vähän enemmän toiseen paikkaan, niin saa nopeammin ja varmemmin.


Verkkokauppa e-ville.com
  26.08.2017
Huijattu olo

Vihastuttaa sillä äitini maksoi kaksinkertaisen hinnan verrattuna tunnettuun kiinalaiseen nettikauppaan, mutta toimitus oli hitaampi ja saapui samanlaisessa , huonosti suojatussa kirjeessä kuin suoraan kiinasta tilatessa.


Elec.fi
  25.08.2017
Älä ostta!!!

epårehillästä touhua. Lupaa soittaa mutta ei tee sitä. Tuoteet eivät tule. Jos perut tilauksen ja saat rahat takaisin, niin lähettävät sen tuotteen. Sain ilmotuksen suomen postista että tavara on noudettavissa, mutta kun menin hakemaan elec oli poistaneet tuotteen postin konttorista. Täyttä skeidaa koko firma.


Multitronic
  24.08.2017
Infernaalisen hidas toimitus, harhaanjohtavaa markkinointia

Tilasin Am3-kantaisen prosessorin elokuun ensimmäisellä viikolla, ja paketti saapui postiautomaattiin kahden viikon viiveellä. 2 viikkoa, 250km päästä toiseen osoitteeseen. Verkkokaupan toimitusajat (3-5 päivää) tulisi päivitellä erittäin aktiivisesti. Myös varastotila. Ensimmäisen kerran kun astuin nettisivulle, paikka vaikutti suuremman kokoluokan scammilta. Yhden tähden rafla saa siitä, että paketti sentään tuli perille. Toisen siitä, että tuotteet on 5-15% halvempia muihin yrityksiin verrattuna. Kolmannen olisi ansainnut, jos tilausvahvistuksen yhteydessä olisi tarjottu linkki paketin jäljittämiseen. Ensimmäinen kerta kun tilasin, ja jää viimeiseksi koska kyseessä oli kiireellinen tilaus.


Suncomet
  24.08.2017
Todellakin samat kokemukset, kuin monella muullakin. Aluksi

Todellakin samat kokemukset, kuin monella muullakin. Valitettavasti. Aluksi toimi (alkusäätöjen jälkeen) aika hyvin useammankin vuoden (vähän väliä oli kyllä toimintakatkoksia ja sähköpostiongelmia, jotka saatiin korjailtua), mutta nyt on alkanut tökkimään jatkuvasti ja eilen lakkasi kotisivu toimimasta kokonaan. Ei vielä vastausta asiakaspalvelusta, ehkä se tulee joskus. Tai sitten ei. Surkeaa asiakaspalvelua, ei edes numeroa mistä saisi heti apua ja posteihinkin vastaavat vain, jos erikseen anoo.

Sähköpostit takkuavat koko ajan, viimeinen niitti alkaa olemaan se että palvelin on jollain mustalla listalla ja sen vuoksi eivät postit mene perille. Siitä ei tietystikään aina tule edes ilmoitusta, että ihan kiva lähetellä asiakkaille tarjouksia ja menettää töitä sen vuoksi, kun hommat ei toimi!

Eri paikkaan siirtyy nyt nämä hommelit, tämä on joidenkin harrastelijoiden virittämä systeemi, ei sovellu mihinkään tärkeään käyttöön. Edullinen hintakaan ei pelasta, toimimattomalla systeemillä ei vaan tee mitään muuta kuin vahinkoa.


ON24 Sisustus Oy
  24.08.2017
Laatu todella huonoa, asiakaspalvelu ei ota vastuuta

Tilattiin yöpöytä ja senkkisetti makuuhuoneeseen. Senkki meni parin päivän käytön jälkeen rikki, ihan vaan sillä kun avasi laatikon kannen niin takaosa repeytyi auki. Ei kuulemma mene takuun piiriin, koska vaurioitunut käytön yhteydessä... Muutenkin työnjälki erityisesti yöpöydissä on järkyttävän tökerön näköistä, eli tuotteissa hinta-laatu -suhde surkea.


Care.com
  24.08.2017
Vain maksusta

Yritin hankkia koiranhoitajaa palvelun kautta. Sainkin paljon viestejä, mutta lukeakseni viestit olisi pitänyt maksaa 35,00 € Premium jäsenyys.

Jos olette varoissanne, voitte kokeilla. Muussa tapauksessa karttakaa palvelua!


Hotbox
  23.08.2017
huonoin palvelu

Viesteihin ei vastailla, eikä tuotteita näy eikä kuulu missään. Asiasta teen ensiviikolla rikosilmoituksen jos viesteihini ei tule vastausta.


DNA TV
  23.08.2017
-5tähteä

"DNA TV - sellainen TV kuin sinä haluat. Katso missä haluat, milloin haluat. Katso heti tai tallenna. Tilaa ja kokeile maksutta 3kk" on DNAtv mainos. Joten hankin tuotteen ja otin läppärin mukaan tällä kertaa Unkarin 2017 F1 kisoihin, kämpillä aattelin katsoa perjantain testiajoja dnatv kautta, tuli ilmoitus että ei voi näyttää sijainnin vuoksi tai jotain sinne päin, otin yhteyttä dna asiakas palveluun ja siellä sanottiin että ei näy koska loukkaa tekijän oikeutta, kysyin ja sanoin että kuitenkin mainostatte "katso missä haluat" teillä on harhaanjohta mainos, vastaus oli että joo. Sanoin sopparin irti.


MRoom
  21.08.2017
Ei-jäsenen jonottamisen mahdottomuus

Olen viikon sisällä pyrkinyt parturoitavaksi 5 kertaa n. 2-3 tuntia ennen sulkemisaikaa. Saapuessani jonotusajaksi arvioitu välillä n. 20min. Kuitenkaan millään kerralla en ole päässyt edes parturituoliin asti, sillä jäseniä on saapunut paikalle ja ohittaneet jonon niin ettei minun palveluuni ole enää ollut aikaa aukioloaikojen puitteissa. Jäsenyyttä en itse edes harkitse ennenkuin olen päässyt kokemaan palvelun tason.

Olen siis liikkeeltä saanut n 4h ylimääräistä jonotteluun kulunutta aikaa sekä turhautumista. Taitolajihan sekin on palvelukonsepteissa, että saa asiakkaalle aiheutettua pettyneen olon ennen varsinaisesti asiakkaaksi pääsemistä. Varsinaisen henkilökunnan toiminnassa ei sen sijaan löydy valittamista ainakaan jonotustilanteen päivittämisen kohdalta. Näiden kokemusten perusteella en voi kuitenkaan suositella palvelua kenellekään.


Verkkokauppa e-ville.com
  21.08.2017
Erittäin edukas liike

Hinnat ovat aika matalia, jotku tuotteet erityisen halpoja. Jos tilaat kiinan varastolta, toimitusaika on pitkä, mutta niin se aika on kun tavara tulee ulkomailta.. on laaja ja hyvä valikoima,todella nopea ja ystävällinen aspa.


Custom X
  20.08.2017
EI enää koskaan

Todella luokatonta jälkeä. Hinta laatuun ja työnmäärään nähden aivan törkeää riistoa. Kannattaa harkita tarkasti ennenkun käyt täällä.


MRoom
  18.08.2017
Paras sijoitus itseeni!

Ostin kultakortin tikkurilan Mroomista! Todella mukavaa henkilökuntaa ja mielettömän hyvää palvelua. Ne joilla ei ole korttia tai on on alempia kortteja niin kannattaa lukea mikä paikan bisnes idea on, että ei pety tai tule yllätyksenä jos ei pääse. Ite nauttinu hemmottelusta mitä ei normi parturista saa. 10/10. Aion nauttia 12kk ajan parhaasta parturista ikinä


Picknpay.fi
  18.08.2017
Loppu pelissä tyytyväinen

Tilasin ekaa kertaa Pick n pay verkkokaupasta tuotteita itselleni. Hyvät puolet siinä on että siellä on halpoja ja hyviä tuotteita ja nopea toimitus. Huonot puolet on sitten kun saman lähetyksen aikana puuttuu kaks kertaa tuotteita. Tällä hetkellä on kuitenkin tyytyväinen koska sain juuri tänään viimeiset tulematta tuotteeni itselleni. ISOT PISTEET SIITÄ MENEE YRITYKSELLE ETTÄ SIELLÄ OLLAAN AINAKIN REHELLISIÄ! Mutta toivoisin että niitä virheitä ei noin sattuisi. Työ jota te teette on kuitenkin loppupelissä sitä asiakaspalvelu työtä ja siinä pitäisi olla tarkka. En tiedä suosittelisinko sitä vielä muille,mutta ehkä tulevaisuudessa. Ymmärrän että jokaiselle sattuu virheitä ja ihmisiä hekin ovat ja ihmisille niitä virheitä sattuu, joskus... Ehkä uskallan tilata joskus toistekin jotain. Kyllä sain pienen hyvityksen jo edellisessä paketissa. Kyllä minäkin mietin että viitsinkö toistamiseen "valittaa", mutta tulin siihen tulokseen että kyllä viitsin koska sit ei jää ainakaan mitään hampaan koloon itsellä. Aina saa ja pitää valittaa, jos ei saa tuotteita mitä on tilannut! Olkoon se sit miten halpaa ollut :)


Sutisal Ky
  18.08.2017
Varokaa tätä firmaa

Aivan järkyttävää puoskarointia. Aikataulut mitä sattuu eikä asiakkaille vastata. Työn jälki aivan amatööritasoa. Googlettakaa Mino Nieminen trading. Löytyy protestilistoilta jne. Duunaa nyt Sutisalin kautta toisella nimellään Asser Nieminen.


Rellunkulma.fi
  18.08.2017
Laadukas ja nopea

Etsin Narvin savustusallasta ja Rellunkulmasta sellainen löytyi. Hinta oli kilpailukykyinen ja toimitus supernopea, Varkaudesta Poriin alle vuorkaudessa, vielä kerran isot kiitokset. Ehdottomasti suosittelen muillekin tätä kauppaa.


Rajala Pro Shop
  15.08.2017
Vain pieniä ongelmia

Tilaus keskiviikkoaamulla, maanantaina oli perillä postissa. (tilaamani kamera oli hyllyssä hki:ssä ja tre:lla mutta ei verkkokaupassa). Sähköpostit kertoi missä mennään.

Yksi tähti on otettava pois siitä, että rajalan antama postin seurantatunnus ei toiminut. Copy pastetin tunnuksen postin palveluun, mutta pakettia ei löytynyt postin järjestelmistä. Vasta kun kirjauduin postin omille sivuille omalle tililleni, näin paketin tilanteen sieltä.

Suosittelen silti tämän kokemuksen perusteella.


Hymyklinikka
  15.08.2017
Järkyttävää toimintaa!

Todella karmaiseva kokemus Hymyklinikasta:( Jätettiin hoito kesken ja nyt olen sitten ilman hoitoa raudat suussa ollut jo 7kk. Rahaa palanut myös toisilla hammaslääkäreillä käynteihin, mutta kukaan ei halua alkaa korjaamaan toisen jälkiä. Kasvo ja leukakivut, purenta päin per...ttä, sekä hampaat sojottaa esteettisesti ihan vinossa ja on isoja koloja. Suomen laki ei nähtävästi koske lääkäreitä! Toiminta Hymyklinikalla on ollut systemaattisesti ihmisiä huijaavaa rahastusta. Jos olet kohtalotoveri, niin toivoisin, että ottaisit yhteyttäja voisimme yhdessä pohtia miten edetä, että ko. hammaslääkäri saadaan vastuuseen.


Tatuata
  14.08.2017
Suosittelen

Kaksi kertaa on tullut käytyä liikkeessä Miilan neulan alla, ja aijon mennä kyllä uudestaankin. Miilan omista luonnoksista on tullut juuri sitä mitä halusinkin. Todella nopeaa ja huolellista työtä, muutenkin mukava persoona. Moni kommentoi että Tatuatassa tulee toiset tatskaajat juttelemaan ja "häiritsemään" mutta itse en tällaista huomannut. Muut artistit ovat myös vaikuttaneet hyviltä tyypeiltä ja kaikilla omat, vahvat ja upeat tyylit. Olen kyllä samaa mieltä muiden kanssa siitä, että en ehkä oman luonnoksen kanssa liikkeeseen lähtisi. Hyvä ilmapiiri ja walk-ineistä plussaa!


Tyyliluuri.fi
  14.08.2017
Tyyliluuri.fi

Hyvä valikoima, selkeät tilausohjeet, supernopea toimitus.


Planeetta Internet Oy
  10.08.2017
Asiakaspelvelu kiinni

Yhdistyksemme oli Foral Oy:n asiakkaana, palvelu oli loistavaa ja henkilökohtaista. Foral siirtyi Planeetalle, ja koko asiakaspalvelu näyttää olevan kiinni, vastausta ei anneta, ei edes kuittausta, että palvelupyyntö on otettu vastaan.


Netrauta.fi
  10.08.2017
Älä osta mitään Netraudasta

Ostin toukokuussa pojan ylioppilasjuhliin paviljonkikatoksen Netraudasta. Se oli virheellinen (puuttui ruuvinreiät parista osasta). Juhliin tuota ei saatu kasattua. Vielä tänä päivänäkään ei ole tullut oikeita osia (kulunut kolme kuukautta ja kesä on ohi) ja vielä koskaan tämä paviljonki ei ole ollut käytössä - vain osittain kasattu runko seisoo puutarhassa.

Toimitin moneen kertaan erilaisia selvityksiä ja kuvia (vaikka oli toimitettu jo aikaisemmin), mutta asiaa ei ole saatu kuntoon. Netraudan asiakaspalvelu pomputtaa vain tahallaan, ettei tarvitsisi mitään tehdä. Tästä on vaihdettu jo parikymmentä sähköpostia, mutta ei vain onnistu!

Paviljonki maksoi yli 500 € ja nyt näitä (tai vastaavia) myydään monessa paikassa jo yli 50 % alennuksella, mutta meillä ei ole tätä vieläkään. Luulisi, että tuolla rahalla saisi hyvän tuotteen, mutta ei. Tökeröä toimintaa Netraudalta. Erittäin surkeaa asiakaspalvelua.

Suosittelen, että kukaan ei osta yleensäkään mitään Netraudasta! Sen verran asiakaspalvelu on törkeän huonoa. Itse asiassa surkein koskaan kokemani asiakaspalvelu, vaikka taloudessa ostetaan erittäin paljon verkkokaupoista ja muista kaupoista.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  10.08.2017
Kiinalainen piraattikopioakku tuli vaikka piti vallan muuta

En ostaisi ko.kaupasta enää ikinä mitään, sillä olen heihin todella pettynyt. Sain vallan jotain muuta kuin tilaisin. En ikinä suosittelisi kauppaa edes pahimmalle vihamiehelleni. Kun pyysin rahojani takaisin piraattiakusta, jonka piti olla Samsung Galaxy S5:n alkuperäinen akku, mitä firma teki? Lähetti toisen feikkiakun tilalle, ja yhdenkin palauttaminen Luxembourgiin maksaisi kuulemma 26e, saati sitten kahden. Eli on kärsittävä tämä alle 20e omissa nahoissani. Tyhmä kun olin, en lukenut useista paikoista löytyviä muiden kirjoittamia arvosteluja ko. kaupasta, joissa kaikissa se tyrmätään täysin.Taas pitää paikkansa vanha sanonta, että jos jokin asia vaikuttaa liian hyvältä (halvalta)ollakseen totta, harvoin se totta onkaan. Olen vain niin tottunut hyviin verkkokauppoihin, että tällä kertaa luotin lukematta arvosteluja. Eipä olisi kannattanut!!!!


La Chica
  09.08.2017
Volyymi ripset

Kävin laittamassa La chicassa isossa omenassa volyymi ripset. Asiakaspalvelu oli hyvää mutta tekijä ramppasi kokoajan puhelimessa eikä puhdistanut käsiään välissä. Lopputulos näytti hyvältä, koska en ollut ennen laittanut ripsiä. Kun hetken ripset olivat olleet päällä alkoi silmiä kutittaa. Luulin että se olisi johtunut siitä etten ole tottunut ripsiin mutta myöhemmin kun ripset olivat olleet vähän yli 2 viikkoa olivat jo melkein kaikki tippuneet ja päätin varata huollon. Menin huoltoon eri paikkaan jossa tekijä kertoi että ripset on liimattu vauvaripsiin kiinni jolloin oma ripsi ei pääse kasvamaan ja voi vaurioittua lopullisesti eli ripset eivät enään kasva siihen kohtaan. Sekä tekijä oli käyttänyt klassisia ripsiä ja liimannut niitä yhteen jotta ne olisivat "volyymi ripsiä" . Suomen lain mukaan virheellisistä ripsistä kuuluisi saada korvauksia joten menin kysymään heiltä ja työntekijä vain sanoi voivoi ja loppujen lopuksi suostui tekemään ilmaiseksi uudet ripset mutta en kyllä aijo mennä niitä sinne enään laittamaan. EN SUOSITTELE


Viinikauppa.com
  08.08.2017
Huijaus

Lasku tuli maksettua ja sen jälkeen firma sulki nettisivut ja häippäsi. Älkää vaan lähtekö tämän mafiaporukan kelkkaan!


Vvebhotellit.com
  08.08.2017
Asiakaspalvelu ei toimi

Näyttää siltä että palvelun ylläpito on lähes täysin loppunut. Olen odottanut yli puoli vuotta vastauksia joihinkin tukipyyntöihin, eikä vastausta ole kuulunut vaikka useampaan otteeseen olen tukea pyytänyt. Nyt näyttää siltä että edes domaineja ei heidän puolestaan uusita.

Olen pitkään ollut asiakkaana ja useamman vuoden homma toimi ihan ok, mutta nyt ei näytä enää toimivan. Harmillista.


White Tile
  08.08.2017
Whitetile - amatöörit asialla

Käytettiin Whitetile yritystä tekemään decotile-pinnoitus seinään mikrosementti lattiaan. Valitettavasti heidän työntekijät amatöörejä, jotka eivät millään meinaa saada pinnasta siistiä. Meillä käyttivät 3 viikkoa kylppärin seinän pinnoittamiseen sillä jättivät laattoihin valumajälkiä ja muita tahroja.

Rikkoivat myös parketin yhdestä kohtaa tiputtamalla siihen jonkun painavan työkalun. Toiseen kohtaa parkettia tiputtivat taas mikrosementtin käsittelyainetta. Saunasta rikkoivat yhden lampun. Pahinta oli se, että näistä ei meille ilmoitettu mitään vaan huomasimme nämä itse. Sentään tunnustivat kun asiasta mainittiin.

Itse decotile-materaalina ihan hyvää. Lattiaan laitettiin kuitenkin mikrosementtiä, mitä Whitetile ei sitäkään meinannut mitenkään saada siistiksi. Aluksi jättivät epätasaiseksi kun mikrosementti kuuluu hioa tasaiseksi.

Viivästyksestä eivät suostuneet korvata kunnolla ja vetosivat että reklamaatiot vain korjataan. Mielestäni työ on vasta valmis silloin kun kylpyhuoneen voi ottaa käyttöön.

Yhteenvetona materiaalit kohtuullisia, mutta Whitetile yritystä ei kannata missään nimessä käyttää. Heidän kanssa työskentely on muutenkin vaikeata, sillä tyyppejä on vaikea saada kiinni. Puhelimeen eivät juuri vastaile tai soittele takaisin. Laskun laittavat kyllä innokkaasti vaikka mitään ei olisi oikeesti saatu valmiiksi. Epäilyttävä firma.


Clamos.net
  07.08.2017
Hyvä kokemus

Tilasin Lumenen meikkivoiteen koska oli edullisempi (viime viikon perjantaina) ja tänään (maanantaina) tuote oli tullut postiluukusta. Plussat, että tulee kirjeenä suoraan laatikosta ja toimitusnopeudesta. En tilaisi, jos pitäisi hakea Postista. Ovat ilmeisesti petranneet toimitusta, koska viime kerralla tuotteen tulo kesti viikon, vaikka tuote lähetettiin Helsingistä Helsinkiin. Selittivät viivytystä Postin jakeluviivästyksillä, mutta tiedä häntä. Uusimmasta toimituksesta antaisin 5 tähteä ja sitä edellisestä 3 eli neljä. :)


Ellos
  07.08.2017
Palautus ei toimi.

Tilasin postiennakolla vaatteita, joista yksi oli epäsopiva. Palautin paketin asianmukaisesti. Tilinumero Nordeaan mukana. Ellos lähettikin postiosoituksena palautussumman Nordeaan. Kotipaikkaani lähin Nordea on 100 km päässä, jonne kaiken lisäksi on tilattava asioimisaika


EenaFit
  06.08.2017
En ollut tyytyväinen

Tekijä painoi niin kovaa tekokynsien tekovaiheessa sormiani että niissä oli pitkään mustelmat. Voin myös kertoa että laitto sattui todella paljon. Kynnet lohkesivat myös nopeasti eivätkä olleet kestäviä. Tekijä oli myös tyly. Olin todella pettynyt enkä suosittele.


Verkkokauppa e-ville.com
  06.08.2017
Varovainen

Haluan jättää omasta kokemuksestani neuvon muille: tämän kaupan toimitus oli erittäin hidas ja tuote vaikuttaa kopiolta. En suosittelisi muille oman kokemukseni jälkeen.


Verkkokauppa e-ville.com
  05.08.2017
Haastava maailma

Tänä päivänä kun maailmalta ostaa tavaraa, voi tulla ihan mitä vaan käsiin tai olla tulematta. Kaikki tuotteet mitä on ostettu on tulleet perille ja ovat olleet sellaista mitä on odotettukkin. Tietoja saa myös tuotteista aina pyydettäessä, joskus nettisivun kautta lähetetty kysely menee ilmeisesti bittiavaruuteen, mutta suoraan asiakaspalvelusta tulee vastaukset nopeasti. Takuut toimii vaikkakin tuntuu takuuhuollossa olevan ruuhkaa.

Huonona puolena vois sanoa jotta välillä kerkiää unohtamaan jotta mitä on tilannut kun tuotteen kulku on hidasta, jos tuotetta ei ole kaupassa vaan tulee tehtaalta myöhässä siitä kerrotaan avoimesti. Logistiikan perusongelmaan ei kauppa voi itse vaikuttaa, se on globaali ongelma.

Kuitenkin uskallan tilata uudestaankin tuotteita kun tarve tulee, kait myös muutkin uskaltaa.

Ps. Mä oon yleensä se joka saa rikkinäiset tuotteet käsiini, ihan mistä vain ostettuna.

Aina pitää olla pikkasen petraamisen varaa, siksi 4 tähteä. :D


Clamos.net
  05.08.2017
Hällä väliä toimintaa

Sain Kalevalasormuksen nopeasti, mutta se oli tullut ihan tavallisessa kirjekuoressa, joka oli jo vähän repeytynyt, koska sormus tietenkin oli Kalevalan omassa pahvisessa pikkulaatikossa, jossa terävät reunat. Aika älytöntä pakkaamista. Välillä heidän nettisivunsa ovat pois käytöstä, kuten tänään, vaikka taas menossa jokin alekamppanja. Jos rahoja on vaikeaa saada takaisin, en kyllä jatkossa tilaa mitään, vaikka olisi puoli-ilmaista.


MiGame
  04.08.2017
Yleinen kauppalaki? Osaamattomuus?

Taitaa osaaminen olla tässä firmassa aika huonoa?

Eivät taida tuntea kauppalakia tai kuuntele kuluttaja-asiamiehen ohjeistusta Ostettu tuote onkin nytten "varaus maksu" mistään ei ole mainintaa Alkuperäisessä ilmoituksessa?

Ei että hinta muuttuu ym ym varausmaksu?

Hauskinta että osalle on luvattu "vanhalla" hinnalla Ja osalta yritetään koijata ylimääräistä vaikka tuote on tilattu "vanhalla" hinnalla

Tästä on todiste

Tämän jälkeen loppunut vastailu? normaalia asiakaspalvelua? Miten tällaisia firmoja voi olla Olemassa?


Tilitoimisto Nordic C-Management
  04.08.2017
Taso romahtanut

Alku toimi hyvin. Ammattitaitoinen kirjanpitäjä huolehti meistä hyvin ja osasi asiansa. Nyt on alkanut uusien henkilöiden rumba. Kaikenlaisia harjoittelijoita tulee "vastuuhenkilöiksemme", kirjanpidot ovat myöhässä, mitään varahenkilöitä lomien ajaksi ei ole. Kuten kollegani sanoi "tilitoimiston tädit" ovat poissa ja "pienet pojat" ovat tulleet tilalle. Ei osaamista, ei vastuuntuntoa, liikaa virheitä. Toimisto menee vaihtoon vuodenvaihteessa.


Indecoria
  04.08.2017
Heikkolaatuinen kalusto, en suosittele

Ostimme sohvan vuonna 2011. Sohvan esittäessä myyjä kertoi meille, että sohvan verhoilu tehty laadukkaasta ns. 3D-nahasta, joka on parempi ja kestävämpi materiaali tavalliseen nahkaan verrattuna. Sohva oli normaalikäytössä. Se hoidettiin asianmukaisesti. Siitä huolimatta, pari vuotta kaupanteon jälkeen sohvan verhoilu alkoi lohkeilla ja pintamateriaali irrota istuinosan kohdalla. Se johtui siitä, että kyseinen materiaali on ollut heikkolaatuista eikä vastannut myyjän lupauksia. Myyjä ei suostu korjaamaan virhettä vetoen sohvan takuun umpeutumiseen. Myyjä väittää myös, että kuvien perusteella on oletettavissa, että sohvan puhdistuksessa on käytetty vääränlaisia puhdistusaineita.


World Nails kynsistudio
  04.08.2017
Kynnet ok, ripset huonot

Kynnet tosiaan ihan ok, ei pysy yhtä kauan, kun min luottotekijän laittamat. En myöskään ymmärrä miksi oma kynsi viilataan ohueksi, olen tästä sanonut ja kertonut että sattuu, mutta eivät tunnu välittävän. Peruskynnet saa, malli ihan ok, jos haluaa enemmän värejä tms. maksaa aina extraa.

Ripset kävin huollaattaa kerran, se oli viimeinen siinä paikassa. Tekijä kysyi tehdäänkl sama malli kun mulla oli ja sanoin joo. Kuitenkin ripset oli superkaarevat, tosi tönköt ja kovat. Yksi tupsistä oli liimattu ihoon, ison liimaklöntin kera, ja jostain syystä ne ärsytti silmää tosi paljon. Pari viikkoa yritin niillä kärvistellä, nyt onneksi sain ne pois ja hyvälaatuiset, pehmeät, ihanat tilalle.

Ripsiä en suosittele ottamaan.


Tattoo Studio Black Arts
  04.08.2017
Hyvällä mielellä

Hieno taskukello ilmestyi selkääni muiden kuvien jatkoksi. Hyvällä mielellä mennään tekeen vielä jatkoa kuvaan. Juuri sellainen kuva tuli kuin halusinkin. Heli oli hyvällä tuulella,kuten aina,ja se tarttui myös minuun. Suosittelen!


Verkkokauppa e-ville.com
  04.08.2017
Kannattaa käydä tutustumassa E-Villen tuotevalikoimiin :)

Olen vuoden ajan ostanut e-ville.comista erilaisia tuotteita arjen askareisiin; niin elektroniikkaa kuin käytännöllistä tarvekalua. Kaikki ostamani tuotteet ovat olleet mielestäni asiallisen käytöllisen kelvollisia. :) E-Villen Suomen varastosta lähetykset ovat saapuneet hyvin nopeasti ja Kauko-idän tuotteet myöskin kohtuullisella aikavälillä, asiallisesti pakattuina. Kannattaa käydä ainakin tutustumassa E-Villen tuotteisiin; sehän ei ainakaan maksa mitään. ;)


Netrauta.fi
  03.08.2017
Surkea lafka

Tarkoituksenani oli rakentaa kesälomalla terassi ja tehdä puutarhatöitä ja tilasin tätä varten Netraudasta koneita ja työkaluja. Asioin myyjän kanssa puhelimitse ja maksoin ennakkolaskun ja lähetin tositteen maksustani, koska puhelinmyyjän mukaan näin tilaus saataisiin nopeasti eli viikossa minulle. Eivät tulleet tavarat, osa tilauksesta tuli 15 päivää, seuraava osa tästä viikon päästä. Nyt 5 viikkoa myöhemmin, kesälomieni jo loputtua, odottelen edelleen yhtä jo maksamaani arvokasta tuotetta edelleen saapuvaksi. Terassi jäi tekemättä nyt lomallani. Asiakaspalvelusta ei vastaa kukaan. Tai oikeammin, puhelimeen vastataan ja päivitellään ongelmaa, mutta tietoa esim toimitusajasta en saa. En voi suositella. Internet kertoo samaa tarinaa lafkan masentavan huonosta toiminnasta.


Zoner Oy
  03.08.2017
Oksettavaa rahastusta

Yritys pitää sopimuksia voimassa ei suostu irtisanomaan Laskuttaa tuplamäärän ensimmäisen laskun jälkeen Ei ihmisiä töissä.


Picknpay.fi
  01.08.2017
Tykkään

Tykkään todella paljon kaupasta, Pick N Pay oli ensimmäinen kauppa jossa kävin kun muutin Raumalle. Yllätyin kuinka halpaa siellä on. Edelleen käyn viikottain ostoksilla.


Verkkokauppa e-ville.com
  01.08.2017
Ei sujunut

Halusin tilata suhteellisen edullisen kaapelin tästä kaupasta mutta se jäi sitten saamatta. Hankalaa asiakaspalvelua sain heiltä. Onneksi löysin saman kaapelin toisesta kaupasta ja tuli nopeaa.


Webbinen.net
  31.07.2017
Asiakaspalvelu on loistavaa ja nopeaa

Toiminut loistavasti. Asiakaspalvelu on nopeaa ja sujuvaa, hinnat edullisia ja muutenkin kaikki pelaa kuin junan vessa.


Remontti Idea
  31.07.2017
En suosittele Remontti Ideaa

Kaksi kertaa olen pyytänyt oululaiselta Remontti Idealta tarjousta remontista. Tuoreempi kokemus on tältä kesältä(2017): Remontti Idean henkilö soitti vastauksena sähköiseen tarjouspyyntööni. Oli oikein miellyttävä ja asiallinen. Hän pyysi työhön liittyviä suunnitelmia ja lupasi tulla tekemään arvion parin päivän päästä. Toimitin pyydetyt suunnitelmat. Mitään ei kuulunut. Soittelin noin viikon päästä muutaman kerran perään - ei vastausta. Viimein sain kaverin vähän toista kautta kiinni, ja ilmeni, ettei asia ollut muiden työkiireiden takia edennyt ja se oli siirtynyt kollegalle, jonka pitäisi ottaa yhteyttä. Mitään ei ole kuulunut. Laitoin vielä noin kuukauden päästä sähköpostiviestin, johon ei ole vastattu.

Toinen kokemus on noin kolmen vuoden takaa. Silloin henkilö kävi paikalla ja antoi kohteesta suullisen, kovin summittaisen arvion. Sen jälkeen ei kuulunut mitään.

Itselläni on siis ollut pelkkää ajantuhlausta kyseisen firman kanssa puljaaminen. Yrityshän mainostaa paljon ja antaa itsestään osaavan ja pätevän kuvan. Itse en ole kuitenkaan päässyt tuota osaamista ja pätevyyttä testauttamaan.


Webhotelli.fi
  28.07.2017
Pois vaihtuu....

Pyöritän webhotellilla useita nettisivuja. Kaikki on toiminut niin pitkään hyvin, kun ei ole joutunut aspan kanssa tekemisiin.

- Tukipyyntöihin ei vastata. Yritystoiminta on jäissä sen takia. - Puhelimesta vastataan ja luvataan hoitaa asiat kuntoon. Mitään ei tapahdu ennen seuraavaa soittoa.. jos sittenkään

Nyt lähtee jo neljäs domaini puolen vuoden sisään muiden hoitoon.... Tätä kyytiä vuoden sisään on kaikki vaihtunut muualle...
Digimesta.com
  28.07.2017
Huollettavat puhelimet

Huollettu kaksi Nokian puhelinta. Aikaa meni, mutta se oli tiedossa ja ei sen väliä. Edullisesti ja hyvä palvelu.


Parturi-kampaamo Rita Juvonen
  28.07.2017
Tyytyväinen

Hiusten leikkaus onnistui hyvin.Kampaaja leikkaisi juuri toiveiden mukaan. Lopputulos oli juuri mitä halusin. Hintakin oli kohdillaan.


MRoom
  27.07.2017
MRoom Hämeenlinna

Arvioitu jonotusaika oli 30min ei jäsenelle. 2h odotettiin ja kaikki ovesta sisään tulevat olivat jäseniä. Tässä vaiheessa kolmi henkinen seurue päätti vaihtaa naapuriin. Missään vaiheessa kesken jonotukesen ei edes kerrottu uutta arviota jonotukselle, ei pahoiteltu, eikä muutenkaan huomioitu jonottamaan joutuvia.

PS. Palautetta annoin myös ketju johdolle, joka lupasi palata asiaan. Ei palattu :O


Webhotelli.fi
  26.07.2017
Vihdoin eroon

Viimein pääsin eroon webhotelli.fi:sta. Viimeiset vaiheetkin olivat mielenkiintoiset. Ensin sain väärän siirtoavaimen, ja seuraavaksi webhotelli.fi unohti vastata siirtomeiliin, jolloin siirtopyyntö uuden hosting servicen puolelta vanheni. Kolmannella yrityksellä viimein domainin siirto saatiin onnistumaan. Meni vähän turhan pitkäksi kuitenkin. Jouduin maksamaan kolme kertaa uuteen yritykseen siirtomaksukin. Joten pinnaahan tuollainen ammattitaito vähän kiristää.

Yksi tähti tulee siitä, että puhelinpalvelu tuntui toimivalta. Tukitiketteihin ei tullut meilitse mitään vastausta ennenkuin soitin tukinumeroon. Sen jälkeen palvelu oli kyllä aina ystävällistä ja nopeaa. Soittaminen maksaa 1.98e minuutti, joten ehkä nämä siksi painottavat puhelinpalvelua.


Duck's Tattoo & Piercing
  26.07.2017
Aivan käsittämätöntä.

Asiakaspalvelu koko paikassa täysi nolla. Saa odottaa erittäin kauan vaikka kuinka apua pyytäisi. Kalliit hinnat miettien että leimojen laatu huonompaa kuin keskitaso.

Hain oman ekan tatuointini täällä ja eihän siitä tullut yhtään haluamani kaltainen. Diego pisti vähän omaa visiotaan ilmoittamatta siitä minulle.

Tatuointi on muutenkin hakattu liian syvälle minkä takia koholla. Välttäkää kaikki kyseistä paikkaa!


Hotellit
  26.07.2017
Hotelli ylemiste

Olen asunut hotellissa työn puolesta 2kuukautta.hotellissa todella huono palvelu,saunan varaaminen ei tahdo millään onnistua,ulko oven kello ei toimi,aamupalalla aina ruoka loppunut,kananmunat tulikuuma tänään oli leipä huomeessa.en suosittele kenellekään.sauna ainoastaan aamulla aamupalan aikana


Mobiilitukku.fi
  24.07.2017
Samsung galaxy J5 2017 suojakalvot

Ensimmäinen ja todella positiivinen ostokokemus ! Tuote tuli supernopeasti ja asiakaspalvelu oli todella mukavaa. Ostan varmasti toistekin !


Matkavaruste.fi
  24.07.2017
Ei löytynyt tuotetta!

Tässähän se suurin valitusten aiheuttaja onkin - ei löydy jo maksettua tuotetta. Kaikki muu kyllä toimii ihan mallikkaasti ja rahanvälittäjä ei myöskään anna Matkavarusteelle rahoja, mikä ei ole tuotetta lunastanut.