Viimeiset 100 arvosteluaMobiilitukku.fi
  24.07.2017
Samsung galaxy J5 2017 suojakalvot

Ensimmäinen ja todella positiivinen ostokokemus ! Tuote tuli supernopeasti ja asiakaspalvelu oli todella mukavaa. Ostan varmasti toistekin !


Matkavaruste.fi
  24.07.2017
Ei löytynyt tuotetta!

Tässähän se suurin valitusten aiheuttaja onkin - ei löydy jo maksettua tuotetta. Kaikki muu kyllä toimii ihan mallikkaasti ja rahanvälittäjä ei myöskään anna Matkavarusteelle rahoja, mikä ei ole tuotetta lunastanut.


Autorentti Oy
  24.07.2017
Muuttoauton vuokraus

vuokrasimme pakettiauton Autorentistä muuttoa varten, aivan mahtava asiakaspalvelu. Auto erittäin siisti ja suhteellisen uusi. Erittäin positiivinen kokemus. Voin suositella.


Putka
  23.07.2017
Hmm

Itse kävin viime talvena ottamassa ekan lävistykseni, huuli, kyseisessä paikassa. Tilat oli siistit ja välineet näytti ammattimaisilta ja jälki hyvää. Lävistäjänä oli sellai pitkä tummatukkanen tyttö, teki hommansa juu hyvin, tosin oli erittäin vähäpuheinen joten siitä miinusta. Onneksi oli sisko mukana niin oli ainakin joku, jolle puhua kun tietysti vähän jännitti. Yritin siinä heittää vähä läppää tms mut sai vaan hiljasuutta vastaukseks. Olis kiva jos lävistäjä ois sellai joka ei ois nii hiljane vaa vaikka vähä vitsailis tms nii vähentäis vähä jännitystä. + muutenkin kun tollaseen tatuointi/lävistysliikkeeseen kuumotti itse ujona tyttönä mennä. Nojaa, pääasia on, että tekee hyvää ja siistiä jälkeä ja aion mennä lähi viikkoina ottaan lisää rautaa naamaan putkasta. :)


Verkkokauppa e-ville.com
  23.07.2017
Huonoin kauppa ikinä

Luulin että maksamalla korkeamman hinnan saisin tuotteen nopeammin ja luotettavammin, toisin kävi! Sain puolentoista kuukauden odotuksen jälkeen muovisen kopiotuotteen! Käsittämätöntä miten tällaisia kauppoja voi vielä olla vuonna 2017?!


Verkkokauppa e-ville.com
  23.07.2017
Asiakas on tärkeä

Tässä firmassa osataan huolehtia asiakkaan tyytyväisyydestä! Asiakkan kanssa pidetään mm. sähköpostitse yhteyttä tarvittaessa, ja suomen kieli käy. Tuotteet tulee mielestäni suht nopeesti. Asiakasraha on hyvä kannustin siihen, että asiakkaat tekee uusia ostoksia.. Täällä voi maksaa verkkopankkiin suoraan, jota useissa muissa verkkokaupoissa ei ole. Täällä on tuotteita, joita ei saa muualta.


Tukkatalo
  22.07.2017
Hienoa

Kavin leikkauttamassa hiukset, Ihan hieno tulos. Sain viela etsimani Tricoderm shampoon psoriini. Aika kallis, mutta kannattaa maksaa palvelusta ja tuloksesta.


Parturi-kampaamo Tixi
  22.07.2017
Jennyn tekemät volyymiripset

Vantaalle muutettuani olen yrittänyt etsiä itselleni pätevää ripsiteknikkoa. Päädyin Tixiin ja Jennylle työkaverin suosituksesta noin kk sitten, nyt ymmärrän miksi hän niin kovin kehui paikkaa! Nyt kuukauden jälkeenkin ripset ok ja siedettävässä kunnossa! Harmikseni en tajunnut heti varaa huoltoon aikaa, joten vielä täytyisi muutama pvä jaksaa odottaa huoltoa :D

Sen verran suosittu tekijä, että suosittelen varaamaan hyvissä ajoin huollot valmiiksi, ettei käy näin kuin minulle :)


Verkkokauppa e-ville.com
  22.07.2017
Luotettavaa kaupankäyntiä

Olen käyttänyt tätä verkkokauppaa jo muutaman vuoden ajan. ainakin minulla on takuuasiat toimineet hyvin. rikkinäisen tuotteen tilalle sain uuden. myös yksi lähetys oli kadonnut postissa ja he lähettivät uuden tilalle, ei moittimista


Verkkokauppa e-ville.com
  21.07.2017
mainio sivusto

tavaraa löytyy joka lähtöön. olen jo useamman kerran ostellut tavaraa ilman ongelmia. tulliselvityskin on nykyään helppo tehdä netissä


Travellink
  21.07.2017
Ei enää ikinä

Ostin norwegianin liput travellinkin kautta. Valitsin oikeat lennot, mutta varauksen kolmannessa vaiheessa sivusto muutti paluulennon kellonaikaa, enkä sitä varausvaiheessa huomannut, kun olin kellonajan jo kahdessa edellisessä vaiheesasa tarkastanut. ( kokeilin samaa uudestaan myöhemmin, edelleen vaihtoi kellonajan )

Soitin asiakaspalveluun, sanoivat että lennon voi peruuttaa 4 tunnin sisällä varauksesta, perivät muutoksesta 10 euron palvelumaksun ja jo maksettua palvelumaksua ei saa takaisin. Katsoin norwegianin sivuilta: Lipun voi tosiaan peruuttaa 4 tunnin sisällä ja rahat palautetaan täysin.

Summa summarum: Jos olisin varannut norwegianin sivuilta suoraan, olisin tietenkin saanut heti oikeat lennot, mutta myös paremman peruutusturvan, koska olisin saanut kaikki rahat takaisin. Toisin sanottuna, travellinkista ei ollut minulle muuta kuin haittaa, en käytä koskaan enää.


Rautaverkko.fi
  20.07.2017
Tavaraa ei tule

Rautaverkkoa en voi suositella, tilaus tehtiin neljä viikkoa sitten, rahat meni ja tavaraa ei kuulu. Eivät vastaa yhteydenottoihin. Löysin emofirman ja soitin ilmeisesti omistajalle/johtajalle. Lupasi hoitaa asian, vaan mitään ei kuulu.


T&T Store (ttkauppa.fi)
  20.07.2017
Tuotteiden toimitus hidastunut(ko)?

Tilasin tabletin suojakotelon (löytyi heti hyllystä ei siis mikään tilaustuote) ja maksoin sen tilauksen yhteydessä verkkopankissa. Tein tilauksen tiistaina, tuotetta ei kuulunut, joten seuraavan viikon torstaina kyselin tilaukseni perään, sain vastauksen "Tilauksenne lähetettiin postiin eilen, postitus saattaa kestää jopa 2-4 työpäivää." Meille toimitusaika olikin siis noin 2vk ja kyseinen suojakotelo ei sitten lomareissuun meidän kanssa kerinnytkään.


Matkavaruste.fi
  19.07.2017
Erittäin suositeltava

Tilasin viikko sitten parit retkituolit Matkavarusteesta. Tilauksen jälkeen vähän säikähdin kun löysin firmasta huonot arvostelut.

Huolissani soitin tilausta seuraavana päivänä myyjälle. Eipä mitään, tavara löytyi varastosta ja 5 minuuttia soitosta tilaus oli jo matkalla. Sain samalla myös postin seurantakoodin. Seuraavana päiväna tuolit olivat jo mökkipaikan postissa. Eli kahdessa päivässä! Ja hinta oli Euroopan halvin mitä netistä löytyi.

Mallikelpoista palvelua! Tästä se tuskin voisi paremmaksi muuttua.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  19.07.2017
Todella hidas

Tilaus tehty 2 vkoa sitten eikä tuotetta näy.tilasin puhelimeeni akun.Lisäksi asiakaspalvelusta tulee sama viesti useaan kertaan kun kysyn missä paketti on"olemme pakanneet tilauksesi".ilm.joku vakioviesti kaikille?en tilaa toiste.


Mad Flow Tattoo
  18.07.2017
Hyvä paikka

Ti 18072017 Mukava paikka ja tatuoija! Hyvä jälki jäi nahkaan; juur simmone ku oli tuomani mallikuva. Siin jutusteltiin lepposasti ku hän nakutteli kuvaa paikalleen. Oli mun toine käynti täs paikas ja menen seuraavankin kuvan siält hakemaa!


Nettikama.fi
  18.07.2017
Epämääräistä toimintaa

Olisinpa lukenut näitä tai vähän googlettanut ennen tilausta. Noh, tilaus ja maksu kuitenkin 10.6.2017 ja tavaraa ei vielä näy. Summa on vaan niin pieni, alle 30.00 eur, että ei taida kehdata poliisia häiritä moisella. Mutta siis, en suosittele putiikkia kenellekään!


Clamos.net
  18.07.2017
Pettynyt

Olen tilannut ennen 3 kertaa ja toimitus ollut nopeaa. Tällä kertaa tuli iso pettymys. En ole saanut tuotteita ja asiakaspalvelu ei vastaa sähköpostiin. Olen todella pettynyt ettei heillä ole haluja asiakaspalvella ja vastata asiakkaille tai kertoa ongelmista, esim. jos toimitusajat eivät pidä paikkaansa. Se on hyvä syy olla tilaamatta ja ostaa tuotteet muualta vaikka vähän kalliimmalla hinnalla. Ymmärrän täysin muiden negatiiviset kommentit. Minun mieli tähän firmaan muuttui täysin. Toivottavasti saan rahani takaisin.


Tretti Oy
  17.07.2017
KÄSITTÄMÄTÖNTÖ TOIMINTAA

TILASIN 26,01,2017 TUOTTEEN... SAIN RIKKINÄISEN, HETI ILMOITUS TRETTIIN MENI USEITA VIIKKOJA!!!! ENNENKUIN SAIN VASTAUKSEN SIELTÄ JA SAIN PALAUTTAA TUOTTEEN. SAIN USEITA MAKSUMUISTUKSIA QLIROLTA JOKA TEKEE LASKUT TRETILLE, KOSKA TRETTI EI OLLUT ILMOITTANUT GLIROLLE TUOTTEEN PALAUTUMISESTA. . LUKEMAMATTOMIA PUHELINSOITTOJA MOLEMPIIN FIRMOIHIN PRESESSI PÄÄTTYI 17,7,2017 MAKSETTUANI 6,00!!!! SIIS PUOLENVUODEN PÄÄSTÄ TILAUKSESTA VAIKKA OLIN PALAUTTANUT JOUDUIN SILTI MAKSAMAAN PAKETIN TOIMITUKS MAKSUN SEKÄ LASKUTUSMAKSUN.. (MAINITTU SOPIMUKSESSA) ÄLKÄÄ TILATKO! JOS TUOTE ON RIKKI TAI VIALLINEN ETTE SAA MITÄÄN PALVELUA TRETILTÄ.


Zooplus
  17.07.2017
Hyvin toiminut

Meillä on toiminut hyvin kuljetukset. Olen kaksi kertaa tilannut ja ollut kotona kun Posti on tuonut. Tiedustelin voivatko jättää terassille tuotteet jos ei olla kotona. Posti ei kuulemma voi ilman valtakirjaa. Postin työntekijä lähetti minulle valtakirjan ja kirjeenkin ohjeineen, eli oikein hyvää palvelua myös Postilta. Valtakirjaan voi vielä erikseen mainita että koskee vain eläintenruokia, niin muut paketit saa tarvittaessa hakea Postista.


Paitapainatus.com
  16.07.2017
Hidas palvelu

Todella hidas palvelu. Tilasin yhden paidan ja meni kolme kuukautta ennen kuin se useiden kyselyiden jälkeen oli minulla.


Verkkokauppa e-ville.com
  16.07.2017
Aikamoista meininkiä

Rikkinäisen tuotteen tilalle ei meinannut saada muuta kuin jotain pisteitä! Todella ala-arvoista toimintaa tältä kaupalta.


Verkkokauppa e-ville.com
  16.07.2017
Ensimmäinen kohtaaminen

Ensikokemuksen perusteella hyvä ja luotettava kauppa. Selkeät ja hyvin ymmärrettävät tuotekuvaukset ja tilaaminen tehty helpoksi. Maksutapoja riittävästi ja toimitus sujuvaa. Puolikas tähti pois, koska täydellistä ei ole olemassa ;)


Verkkokauppa e-ville.com
  15.07.2017
Hyvää asiakaspalvelua

E-villen asiakaspalvelu osottautui erittäin hyväksi ostaessani tuotteen, joka ei sopinut omiin käyttötarpeisiini. Ensinnäkin tuotteet (useita) tulivat nopeasti. (Tosin juuri tällä hetkellä hieman ihmettelen myöhemmin tilaamieni tuotteiden toimitusaikaa?). Toisekseen kun yksi tuotteista ei osoittautunut omia käyttötarpeitani palvelevaksi ja halusin sen palauttaa, ehdotettiin että "pidä tuote ja me hyvitämme maksamasi summan tilillesi uusia ostoksiasi varten".

Toisaalta "koukuttavaa", toisaalta poikkeavaa palvelua.

Voin suositella.


Verkkokauppa e-ville.com
  15.07.2017
Ensivaikutelma hyvä

Vaikuttaa luotettavalta ja mukavalta kaupalta, näillä kokemuklsilla uskaltaisin suositella:)


4G-antennit.fi /Mobile Evolution Oy
  14.07.2017
Älkää ostako tuolta mitään

Ostin touko-kesäkuun vaihteessa kyseisestä firmasta antennin jonka laitoin palautukseen vajaan viikon sisällä. Antennin vein postiin 5.6 ja nyt on 14.7,eli reilut 5 viikkoa olen odottanut rahapalautusta tililleni,vaan eipä ole rahaa tilillä näkynyt. Kyselin spostilla rahanpalautusta kun 4vk;a oli kulunut,sain postiin vastauksen jossa asiaa luvattiin selvittää. Tuosta vastauksesta on nyt kulunut reilu vk ja mitään ei ole kuulunut tai tapahtunut. Ensi viikolla tulee jo 6vk;a täyteen joten annan asian silloin viranomaisten hoitoon. Yhteydenotto Kuluttajavirastoon ja poliisiin rikosilmoituksen merkeissä.


Verkkopaita.com
  14.07.2017
Toiste en uskalla tilata

Tilasin bändipaidan pari viikkoa sitten ja soitin ekan kerran asiasta alkuviikosta, että missä mahtaa paita viipyä kun verkkokaupan sivuilla lupaillaan tuotteiden lähetystä viikon sisällä.. Mies puhelimen päässä sanoi, että torstaihin mennessä laittavat postiin.. Kävin kuitenkin tänään katsomassa seurantasivulta uudelleen tilan ja valitettavasti vieläkään ei oltu paitaa edes lähetetty ja näin ollen soitin Verkkopaitaan uudelleen, lupasi laittaa postiin heti maanantaina. Sanoin kyllä ihan suoraan että olen aika pettynyt toimituksen hitauteen mutta mainitsisin myös että tälläistä sattuu, hyväuskoinen kun olen. Toivon mukaan paita on minulla ensi viikolla, kohtuutonta odottaa näin pitkiä aikoja, varsinkin kun paidalla oli tosiaan kiire!


4G-antennit.fi /Mobile Evolution Oy
  12.07.2017
Pysykää kaukana

Lopettaa nyt hyvät ihmiset tämän kioskin kanssa asiointi. Ei palauta rahoja vaikka tuote palautettu 14 pv:n kuluessa. Ei vastaa puhelimeen eikä s-postiin. Teen myös rikosilmoituksen viikon päästä jolloin kk täynnä. "Kyseessä on kotimyynti tai etämyynti (puhelinmyynti, postimyynti, verkkokauppa tai TV-shop), joissa kuluttajalla on lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus." Firma myös mustalle listalle Kuluttajavirastoon.


Mobiilitukku.fi
  12.07.2017
mobiilitukku.

Olen ollut tyytyväinen mobiilitukun tapaan hoitaa tilatut tuotteeni,nopeaa toimintaa,ystävällinen henkilökunta,paikka josta on mukava tilata jatkossakin.


Forenom
  11.07.2017
pikkupoikien ja pikkutyiiöjen päiväkotitoimintaa

aivan ala-arvoista asiakaspalvelua,tietääköhän työntekijät edes kuka heidän palkkansa loppujen lopuksi maksaaeli me maksavat asiakkaat


Karkkainen.com
  11.07.2017
Hidasta ja huonoa palvelua

Tilatessani tuotteen oli arvio toimituksesta 1-4vrk. Nyt kulunut yli 10 päivää, olen lähettänyt 4 emailia joihin ei ole vastattu. Soitin asiakaspalveluun josta intetään että tilausvahvistuksessa on ilmoitettu kestävän 10-12vrk mikä ei pidä paikkaansa sillä minulla on emaili auki edessäni. Verkkokaupassa lukee nyt tuotteen kohdalla 10-12vrk mutta ei lukenut tilausta tehdessä. Eniten ihmetyttää syy inttää asiakkaalle vastaan asiasta joka on hänen kasvojensa edessä ja asia ei ole niin kuin asiakaspalvelusta väitetään. No kaitpa tuote sieltä tulee. En voi suositella valitettavasti.


Verkkokauppa e-ville.com
  10.07.2017
Puhelimen palautus / asiakaspalvelu

Ostin kuukausi sitten puhelimen e-villeltä. Puhelin ei ole toiminut päivääkään oikein ja asiakaspalvelu on ollut mielestäni hiukan ylimielisesti käyttäytyvä. Puhelimesta tuli tänään tieto 2viikon korjausreissun jälkeen, ettei sitä voi korjata joten lähettävät uuden puhelimen tilalle. Tosin palauttaessani puhelimen korjattavaksi pyysin nimenomaan asiakasrahaa puhelimen tilalle mikäli tätä ei pysty korjaamaan. Saas nähdä miten käy. Vieläkö saan asiakasrahaa vai joudunko palauttamaan vielä kerran puhelimen takaisin e-ville.comille. Onneks en ole mikään bisnes mies niin pärjää hyvin kuukauden ilman puhelinta.


Skruvat
  10.07.2017
Vesipumppu

Tilasimpa opeliin jakopään vaihtosarjan, hihna ja rullat ok mutta vesipumppua tarkastellessa muovinen siipipyörä halki(pudotettu jossain lattialle tai murjottu kuljetuksessa.Soitan asiakaspalveluun/reklamaatiot palautukset siellä vastaa joku huumehippi tai muuten sekaisin oleva tyyppi jolle ei jaksa selittää samaa asiaa kymmentä kertaa, että menis perille.Helvatin vaikeeks on tehty myös netin kautta palautus homma ettei kukaan jaksa tapella niitten kanssa.Välttäkää ko.puljua vaikka luvatut hinnat ym.vaikuttais hyvältä. Paskan möivät.


Finnair
  09.07.2017
Lippujen hintojen ilmoittaminen

Finnair ei tiedota kuluttajasuojalain mukaisesti lippujen hinnoista kuten tulee. Puute koskee lähinnä lisäpalvelujen ostamista, joista istuinpaikan ostaminen on pakollinen.

Finnairin Lisäpalveluhinnastossa ilmoitetaan esim. Eurooppa-lentoihin liittyvistä istuinpaikkojen hinnoista tapaan 6-12€. Kuinka moni tiesi, ilman kysymättä tätä Finnairilta, että 12€ on aikuisten istuinpaikan ja 6€ lasten istuinpaikan hinta? Kun ilmoitetaan välinä tapaan 6-12€, tarkoittaa tämä yleensä sitä, että hinta voi olla mitä vain tuolta ilmoitetulta hintaväliltä. Koska hintaa ei kerrota täsmällisesti, ei ostaja voi arvioida hintojen vertailemiseksi todellista lipun hintaa ollenkaan. Eri lipunmyyjä myy istuinpaikan koneeseen eri hinnoilla.

Kuluttajssuojalain mukaan Suomessa toimivan palveluntuottajan tulee ilmoittaa täsmällisesti kaikista palvelun hinnoista, jotta osataja tietää mitä tuote todellisuudessa maksaa.


Travellink
  09.07.2017
Travellinkin lentolippujen hintatiedot

Travellink,kuten myös varmaan muutkin lentolippuja virtuaalisesti myyvät, rikkoo kuluttajasuojalakia kaikessa muodossa.

Travellink ilmoittaessaan lentolippujen hinnoista ei kerro mihin todelliseen kategoriaan lippu kuuluu. Esim. Finnair jaottelee lippujen hinnat tapaan: Campaign, Value, Light, Pro. Näissä kategorioissa lippujen hinnat vaihtelevat. Ainoa luokitus mitä Travellink käyttää on Economy, mutta tämä ei kerro onko todellinen lippu kategoriassa Campaign, Light vai Value. Näissä kategoroissa mm. pisteiden kerääminen on erilaista ja kahdessa (Value,Pro) kuuluu lipun hintaan myös yksi laukku ruumassa.

Travellink mahdollistaa ruumaan menevän laukun erikseen lisäämisen hintaan (29€/kpl), joka on mm. Finnairin ruumaan menevän laukun hintaa huomattavasti korkeampi (Finnair 20€).

Travellink ei kerro missään erilllisessä tekstissä sitä, että lipun hinta ei sisällä istuinpaikkaa eikä ruumaan menevää laukkua. Ei kerro sitäkään, että lentoyhtiöltä voi ostaa molemmat - palveluina - erikseen.

Travellinkillä ei ole edes chat-palvelua, josta puuttuvia tietoja voisi kysyä. Palvelu on erittäin huonoa ja vaikuttaa siltä,että palvelua ei ole oikeastaan kukaan inhmillinen henkilö antamassa.


Kansalaisten sähköposti
  08.07.2017
Käyttökelvoton roskaimuri

Ensin hyvät puolet: -Ilmainen.

Sitten huonot puolet: -Uusia postiosoitteita ei ole voinut rekisteröidä moneen vuoteen, koska järjestelmää "päivitetään"... -Ylläpito ei vastaa mihinkään tiedusteluihin, tai siihen menee useita kuukausia, eikä todellisuudessa saa vastausta kysymykseen. -Roskapostia tulee järkyttävät määrät.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  08.07.2017
Paras hinta!

Tilasin ja maksoin My F-Secure Safe- tuotteen. Tilauskoodi tuli tosiaan samantien sähköpostiini. Jatkoin vanhaa My Safe -tilausta koodilla hienosti eteenpäin!


Verkkokauppa e-ville.com
  07.07.2017
Sormihyrrä

Ostimme pojalle sormihyrrän e-ville.com:sta. Tuote osoittautui parin päivän päästä vialliseksi. Laitoin s-postia e-villeen ja saimme todella nopeasti palautetta s-postiin ja he käsittelivät asian ja poikani sai uuden sormihyrrän, joka toimii hyvin. Mielestäni e-villessä oli hyvää toimintaa ja voin ostaa sieltä jotain uudestaan. Voin myös suositella muillekin tätä yritystä.


Webhotelli.fi
  06.07.2017
Täysin käsittämätöntä

Olen ollut webhotelli.fi:n asiakas pidempään kuin edes muistan - muutamille harrastusprojekteille firma on tarjonnut hyvän ja edullisen ympäristön ja olen tähän päivään saakko ollut hyvnkin tyytyväinen palveluun (saattaa johtua myös siitä että minulle ei ole juurikaan mitään teknisiä ongelmia aiemmin ollut).

Nyt kuitenkin olen törmännyt samaiseen ongelmaan mistä täällä jo kerrotaan, eli yritys on yksipuolisesti muuttanut kaikki salasanani (tietysti myös tietokantojen osalta, eli kaikki projektini ovat periaatteessa käyttökelvottomia), yrityksen palvelu salasanan paluttamiseksi ei toimi, yritys ei vastaa tukipyyntöihin/sähköposteihin ja nyt viimeisimpänä näyttäisi siltä että koko tukipyyntötoiminto on otettu pois käytöstä. Sanomattakin on selvää että yritys vastaili samoihin aikoihin erittäin nopeasti laskutusasioihin liittyviin kysymyksiin (kävi tämänkin osalta huono tuuri että uusi vuosi alkoi laskutuksessa juuri samoihin aikoihin kuin ongelmat alkoivat).

Onko joku saanut jonkinlaista vastausta firmalta näihin tukipyyntöihin? Firmaa vaihdan joka tapauksessa tämän farssin jälkeen, mutta tässä vaiheessa kiinnostaa vielä kovastikin se onko firma vain enää imemässä viimeisiä euroja asiakkailtaan ennen pyyhkeen kehään heittämistä - eli käytännössä siis se, että onko tässä oikeasti vielä sekin riski olemassa ettei saisi serverillä majailevia tietokantoja/tietoja/projekteja/valokuvia enää ylipäätään koskaan firmalta takaisin...

ja jos jollain on jotain kokemusta mitä virallisia kanavia pitkin asiaa pystyy viemään eteenpäin (kuluttajaoikeisneuvoja/kuluttajariitalautakunta/kuluttaja- asiamies yms) niin sitäkin tietoa otetaan mielellään vastaan.


Bald Fellows
  06.07.2017
Bald Fellowsin lävistäjät

En tiedä tekevätkö he vielä lävistyksiä, mutta jos tekevät en suosittele.


Nettipuhelin.fi
  06.07.2017
Myy laitteita harhaanjohtavilla tiedoilla

Nettipuhelimen sivulla sanotaan, että heidän Doro-puhelimenssa ja sovitin tulisivat valmiiksi ohjelmoituina, mutta tilaamani laitteet eivät olleet ohjelmoituja. Kannattaa ostaa Doro-puhelin mieluummin Clas Ohlsonilta, josta sen saa halvemmalla.


Verkkokauppa e-ville.com
  05.07.2017
Surkeaa asiakaspalvelua ja suunnatonta harmia asiakkaille

Tilasin e-villestä tuotteen joka osoittautui vialliseksi. Palautin tuotteen henkilöhohtaisesti 14vrk sisällä e-villen mäntsälän kivijalkamyymälään suomen postimyyntilain mukaisesti. Lasku kuitenkin jatkoi kummitteluaan, jolloin jouduin olla yhteydessä klarnaan, lupasivat selvittää ja olla yhteydessä ja seuraava asia mistä kuulen on ilmoitus perinnästä. Ei jatkoon. En tilaa enää ikinä mitään e-villestä.


Verkkokauppa e-ville.com
  05.07.2017
tilaus

En tilaisi enää e-villestä. Tuote jäi tulliin ku eivät laittaneet paketin arvoksi 22e. Ebaysta tilatessani aina ovat laittaneet. tuote kuitenkin alle 30e. Nyt sitten tulliselvitystä ja veroja maksamaan. E-ville ei helpota kiinan tilauksen tekemistä, päinvastoin.


Verkkokauppa e-ville.com
  04.07.2017
Asiallinen puoti

Toimiva ja rehellinen verkkokauppa. Parissa ongelmatilanteessa (rikkonainen tuote, ja väärä tuote) tuli vastaus reklamaatioon nopeasti ja asia hoidettiin kuntoon. Helppo asioida ja selkeät sivut.


Bear Park Cafe
  03.07.2017
Omistaja välillä kireä

Omistaja on välillä äksyillyt vastauksena ihan asiallisiin kysymyksiin, koskee sekä lippakioskia että varsinaista kahvilaa.


Webhotelli.fi
  30.06.2017
Hyvää ja halpaa ei ole

Olen käyttänyt webhotellia ja sähköpostia. Niin serverin kuin asiakaspalvelunkin toiminta on todella hidasta. Sähköpostipalvelin oikuttelee toistuvasti, välillä useita vuorokausia pimeänä ja sertifikaatit eivät oiekastaan koskaan ole eri mobiililaitteiden tai sähköpostiohjelmien mielestä kunnossa.

Alunperin hankin webhotellin lähinnä .fi-osoitteen "parkiksi" ja hiekkalaatikoksi, jolla voisi tehdä kaikenlaisia kokeiluja myös tietokannoilla edullisesti. Sellaiseen se ehkä sopisi edelleen, mutta tahtoo vain olla, että silloin kun satunnaisesti itsellä olisi aikaa niin silloin ei mikään toimi.

Viimeisten muutamien vuosien aikana asiakaspalvelu on joskus innostunut vastaamaan myös sähköposteihin, mutta tyypillisesti vähintään viikon viiveellä. Esim. edelliset yhteydenotot tässä kuussa: - minä 22.6. -> WH: 30.6. - minä 5.6. kaksi mailia -> WH: 21.6.

Kesäkuun alussa ehdin maksaa seuraavan vuoden palvelupaketin, koska melkein kuuakuden oli homma taas toiminut. Heti maksun maksettuani koko kesäkuu on ollut taas enemmän tai vähemmän tuskaa.


Sixt
  29.06.2017
2 pientä naarmua = 1512 euroa

Vuokrasin auton ja hieman palautuksen jälkeen sain viestin, että autosta oli löytynyt kaksi pientä kosmeettista naarmua. Ajattelin, että no eipä siinä tuskin kummoista summaa pyytävät. Kun näin summan meni kahvit väärään kurkkuun. Korvaussumma oli nimittäin 1512 euroa! Tämä siitä huolimatta, että olin raksinut autoon 900 euron omavastuun. Lisäksi velottivat 400 euroa (5 x 80 eur) siitä että autoa joudutaan korjaamaan viikon verran. Kuulemma normikäytäntö Sixtillä.

Todellisuudessa jokaisessa vuokra-autossa on vikalista, jossa on vastaavat pienet kolhut listattuna, kuten oli myös tässä autossa. Eli oikeasti auto ei ole viikkoa korjattavana.

Välttäkää!


Verkkokauppa e-ville.com
  28.06.2017
Menetin aikaa ja rahaa

Tuolta kun tilaa niin menettää joko rahat tai hermot, joskus kummatkin. Jäi oma tilaus saamatta kokonaan ja kauhean vänkäämisen jälkeen sain jotain korvausta.


AXN Data Oy
  28.06.2017
Liittymän siirto

Homma hoitui todella hyvin!

Oman sähläämisen vuoksi oli hieman hankalaa, mutta kun kehtasi soittaa tukeen, sai heti oikean ja toimivan vastauksen.

Homma ratkesi kerralla, aina ei kannata kantapään kautta opetella, vaan kannattaa kysyä!

Kuukausi jo käyttöä takana, palvelu ja tuotteet ovat sitä mitä niiden sanotaan olevan!


Verkkokauppa e-ville.com
  27.06.2017
Luotettava ja toimiva verkkokauppa eVille

Olen tehnyt joitakin ostoksia eVille -verkkokaupasta ja kaikki on toiminut mainiosti. Erityisen mukavaa on asointi suomeksi.


Camo Tattoo
  25.06.2017
Erittäin tyytyväinen

Kaksi tatuointia Tarmon tekemänä. Innostuu työstään kuin pieni lapsi ja työ on hänelle selkeästi intohimo. Nöyrä kaveri jonka arvioon ja tyylitajuun luotan täysin. Rento ilmapiiri ja hommat tehdään niin että asiakkaan on hyvä olla. Tatuointien suunnittelu on tiivistä keskustelua ja yhteistyötä ja jos Tarmo jotakin muutoksia tekee, hän selittää kyllä miksi, eli ylläreitä ei tuu. Malli tulee aina ennen tatuointiaikaa sähköpostiin ja Tarmo painottaakin että muutoksia voi ihan hyvin tehdä ja oma mielipide pitää sanoa. Liike on hyvällä sijainnilla, helppo löytää ja päivän päätteeksi on hyvä vieriä mäki alas ruokakauppaan ostamaan evästä :D Hintataso on hyvä, laatuun ja asiakaspalveluun nähden mielestäni jopa alakanttiin, joten maksan tippiä aina kun voin. Suosittelen!

PS. joku olikin kommentoinut että taitaa henkilökunta kirjoittaa itse arvioita. Lompakkoni sanoo toisin :D


FleshlightSuomi.fi
  25.06.2017
Kattava valikoima nopea toimitus.

Jos suomesta tilaa niin paras vaihtoehto. Ei roskapostia. Ei postituslistoja.


Clamos.net
  21.06.2017
Oma kokemukseni

Kyseisestä kaupasta on pelkkää positiivista; edellisen kerran tilasin eilen tiistaina, ja jo tänään keskiviikkona tuote (meikkivoide) tuli postilaatikosta. Olen ollut parisen vuotta asiakkaana ja toimitusaika on vaihdellut 1-14 päivän välillä. Välillä on joutunut odottamaan tilausta siis pari viikkoa. Jouduin soittamaan silloin asiakaspalveluun ja kuulemma kampanja-aikoina toimitusaika on pidempi. Annan kuitenkin tämän viikon toimituksesta viisi tähteä, koska oli supernopea!

Luin täältä muutaman negatiivisen kommentin ennen tilaustani, ja mietin miksi niissä kehoitetaan kaikissa olemaan nimenomaan tilaamatta? Mielestäni tuntuu oudolta, että suomalaisesta kaupasta ei saisi tuotteita tai rahapalautusta, kuten joissain arvosteluissa on kerrottu. Eikö tuo maksunvälittäjä, jonka kautta maksu menee juurikin takaa, ettei rahojaan menetä, jos joku kauppa olisi epärehellinen. Esim. tilatessani Anttilasta ennen konkurssia, sain rahani takaisin, koska olin maksanut Visalla, jossa on maksuturva. Jotenkin vain niin ristiriitaisia kokemuksia verrattuna omiini...


Duck's Tattoo & Piercing
  21.06.2017
En käy enään

Asiakas palvelu todella huonoa.. varsinkin tämä nuori mies(kril tai joku tohon suuntaan oleva nimi) Oli todella töykeä ja vihaisen oloinen.. käyn kyllä muualla laitamassa lisää tatuointeja..


MatchAffinity
  21.06.2017
Rahastuksen maku

Kannattaa todellakin pitää huoli irtisanomisesta ajoissa, sillä rahoja ei palauteta. Tarjouksilla houkutellaan kokeilemaan, mutta automaattisesti häipyy sitten isompikin summa (normaalihinta) tililtä ellei määräajoissa huomaa päättää jäsenyyttä. Profiilin poiston kanssa oli hieman epäselvyyttä, samoin oman kuvan kanssa, että näkyikö vain omavalintaisesti vaiko kaikille... Muutoin ihan käyttökelpoinen sivusto.


Luurinetti.com
  21.06.2017
Ohjaavat kuluttajariitalautakuntaan takuukysymyksissä

Sama juttu kuin edellisellä! Otin yhteyttä kuluttajaneuvontaan ja vien tarvittaessa Kuluttajariitalautakuntaan asti. Arvioivat yli 200 euron kuulokkeiden käyttöiäksi 2 vuotta, jonka perusteella hyvittäisivät vain puolet hinnasta. Tämä silti, vaikka takuuaika on voimassa.


Veken Kaluste
  20.06.2017
Oli toimitus ajallaan ja hinta/laatu myös ok

Nettiä selatessa löysin cityn blogeista http://www.city.fi/blogit/designkaupat maininnan kyseisestä liikkeestä ja valikoima näytti hyvälle, joten päätin kokeilla. Itsellä ei valittamista ja kaikki toimi, kuten sovittin ja luvattiin.

Olen tosin tilannut kerran, joten en sillain osaa sanoa, että toimiiko aina hommat, kuten pitäisi. Ainakin sillä kertaa kaikki toimi.


ParkMan
  20.06.2017
En suosittel

Sain sakot vaikka olin maksanut sovelluksella. Reklamoin. Sakko oli kuitenkin pakko maksaa itse.


Verkkokauppa e-ville.com
  19.06.2017
e-ville ja luurit

Tilasin kaksi luuria. Toisen kanssa oli ongelmaa, kun väri oli väärä. Ville tarjosi vaihtoa, mutta kun aikaa olisi kulunut liikaa, niin päätin hyväksyä ensin tulleen.

Joitakin muita vaihtoja on kanssa aikojen myötä tehty, ei ongelmia.


N & J Beauty Salon
  19.06.2017
Rakennekynsihuolto

Kävin kynsihuollossa kesällä 2016. Henkilöllä ei selkeästi ollut koulutusta. Viilaus sattui ja lopputulos oli aivan järkyttävän epätasainen; yksi kynsi viilattu todella ohueksi ja toinen taas paksu. En suosittele!


Verkkokauppa e-ville.com
  19.06.2017
Oma kokemus

Tilasimme 3 ilmasohvaa miesystäväni ja minä viime kesänä. Kesti yli kuukauden tulla -kaikki erillisissä lähetyksissä ja ilmoitus että olivat jääneet tulliin kun Kiinasta tulivat. Nimi oli yhdistetty minun ja miesystäväni nimitä tähän tullin lapsuus enkä saanut niitä lunastettua kun sellaista ihmistä ei ollut. Rahojen palautus oli äärimmäisen vaikeaa - sanoivat että saa lahjakortin yli 100 e mikä käytetään heidän verkkokaupassa. Sieltä emme todellakaan aikoneet enää tilata ja usean pyynnön ja rukoilen jälkeen- Tämän vuoden huhtikuun lopulla rahat viimein palautuvat. Liki vuosi meni tässä sotkuissa. En voi suositella omalla kokemuksella


Verkkokauppa e-ville.com
  19.06.2017
surkea kauppias

osoittautui aika kehnoksi kaupaksi! hukkasivat lähetyksen ja asiakaspalvelu vastailee mitä sattuu. tilasin lopulta halvemmasta paikasta ja tuli perille :)


Bound Tattoo
  18.06.2017
Loistavaa jälkeä ja kyllä kommunikointi sähköpostilla pelaa

Oman kokemuksen mukaan kommunikointi on toiminut hyvin. Kyselin nyt muutaman vuoden tauon jälkeen uutta aikaa tatuoinnin suunnittelulle ja tatuointiajalle. Vastaus tuli sähköpostilla kahdessa päivässä. Ehdotti useita eri päivävaihtoehtoja seuraavalle viikolle, jolloin voisin tulla studiolle keskustelemaan tatuointi-ideasta ja ajanvarauksesta. Joskus Jenni vain on helvetin kiireinen, eikä sille mahda mitään. Tatuointien jälki on niin hyvää, että syystäkin on erittäin kiireinen ihminen.


Verkkokauppa e-ville.com
  18.06.2017
Helppoa ja nopeaa

Tilasin pojalle pari fidget spinneriä. Tilaus helppo tehdä ja tuotteet tulivat nopeasti perille ja verkkopankin kautta turvallisen tuntuista maksaa, kun kotimainen kauppa kyseessä vaikka tuote Kiinasta tuleekin. Voi suositella muillekkin.


Webhotelli.fi
  18.06.2017
Webhotellilla yksi asia toimii

Kun tilaa palvelun tai laajentaa sitä, palvelu toimii heti! Sähköposteihin vastaaminen on hidasta. Osa ongelmaa on se, että asiakkaissa on paljon harrastelijoita, jotka tukkivat palvelun. Toinen suýy on että palvelun toteuttajissakin on harrastelijoita. Ikävä tilanne ja palvelut täytynee siirtää ulkomaille, kun samalla rahalla saa enemmän ja paremman palvelun.


Verkkopaita.com
  17.06.2017
Paskaa!!

Huijari firma! Paljon kertoo jo se että oikea numero ja toimipiste pitää etsiä netistä. Fleminginkatu 20 Lh 1, 00510 Helsinki 040 0706536 Toi ei lue nettisivuilla .

Selitystä voi löytyä, vaan paitaa tai rahoja ei koskaan saa! Paska housu huijari!


69 Tattoo
  17.06.2017
Snif

Tässä olisi kaksi nuorehkoa ihmisenalkua, jotka molemmat ovat ottaneet pienen ja yksinkertaisen kuvan 69:ssä. Sijainti ja tilat ihan mahtavat, henkilökunnan asenteessakaan ei mitään vikaa. Ainoa pettymys oli se että kumpikaan ei saanut tismalleen sellaista kuvaa kuin halusi, vaan ennemmin "taiteellisen" näkemyksen alkuperäisestä luonnoksesta vaikkakin yritettiin kyllä selväksi tehdä, että luonnoksen kuva olisi se mitä ihoon halutaan. Teknisesti kuvat on hyvin tehty, mutta ei tiedetä että oliko kommunikoinnissa jotain vikaa, kun kuvasta ei ihan haluttua tullut. Ei kuitenkaan niin huonoa jälkeä ollut, että riitaa oltaisi haastamaan ruvettu, mutta toinen kuva ainakin on peittoon menossa lähiaikoina...

Jos olet ottamassa kuvaa täällä, väännäthän kuvatoiveesi rautalangasta. Henkilökohtaisesti voimme sanoa, että tatuoinnit otetaan muualla jatkossa.


Color-Kolmio Oy
  17.06.2017
Surkeaakin surkeampaa

Tilasin valokuvatulosteita ja termosmukin omilla kuvilla. Tulosteet olivat usealla eri kameralla otetuista ja vanhoista skannatuista kuvista, jotka kaikki näyttivät kuvaohjelmaan ladattuna hyviltä. Myös kotona tulostettuna kuvista tuli hyvän värisiä. Taas Color-kolmion tekeminä kaikki tulosteet ovat alivalottuneita kuin ne olisi otettu pimeässä ilman salamaa. Niillä ei tee yhtään mitään. Termosmukin molemmissa kuvissa on vahvoja pystyraitoja päällä, muki on kelvoton. Ilmeisesti kukaan ei ole viitsinyt edes vilkaista sitä lähettäessä. Onneksi oli muitakin syntymäpäivälahjoja varattuna.

Kuvankäsittely ja tilaus oli hankalakäyttöinen erityisesti valokuvien tilauksen osalta. Mukista oli vaikea saada käsitystä kuvankäsittelyohjelmasta. Tilausten saapumisesta noudettavaksi liikkeestä ei tullut minkäänlaista ilmoitusta, ilmeisesti asiakkaan odotetaan ravaavan siellä joka päivä kyselemässä. Myös noutoliikkeen osoitteesta puuttui kadunnumero. Liikkeessä oli sentään hyvä ja osaaottava palvelu.


Verkkokauppa.com
  16.06.2017
TV:n hinta /palautus

Ostin mainostetun LG:n uutuus tv:n Jätkäsaaren myymälästä. Ostopäivä lauantai, maanantaina samaa tuotetta myytiin verkkokauppa.com netissä 200e halvemmalla. Yritin tietenkin palauttaa. Ei onnistu koska myymäläostos, olisi pitänyt ostaa ensin netistä ja sitten noutaa myymälästä. Harmitti ja viisastuin. Tuskin ihan heti ostan Jätkäsaaresta mitään


Tattoo Studio Black Arts
  16.06.2017
Asiakaspalvelun ja työnlaadun tasottomuus

Erittäin huonoa ja epäkunnittavaa palvelua.

Olin monta vuotta suunnitelmut ottavani edesmenneestä veljestä muisto tatuointia. Sain lahjakortin (100e) arvoisen ja menin varaamalleni ajalle. Olin laittanut kuvan hänelle sähköpostiin jo ennen aikaa millasen haluan, kun tulin liikeeseen vastassa oli todella asiakaspalvelu haluton nainen. Hän oli piitänyt johonkin luonnoksen tatuoinnista, ja siinä oli yksi nro liikaa, alkuperäiseen lähettämääni kuvaan, jonka käskin korjata. Hän kumitti sen väärän. Kuva piti olla niskassa, tulitikkuaskin kokoisena. Luomien yläpuolella. Kun pääsin kasaalle minulta pyydettiin viellä 100e??!! Lisämaksua???? Tähän pieneen työhön meni aikaa 4h, ja koko se aika kuuntelin kiroilua ja purkanjauhantaa korvani juuressa. Katsoessani peilistä kuvaa, olin kauhuissani! Se oli järkyttävä, todella suttuinen, eikä laintaan sovitun näköinen, kokoinen saatika edes oikeassa paikassa! Kesken tatuoinnin tekoa hän sanoi koko ajan ettei enään koskaan suotu tekemään tämän kaltaisia kuvia niskaan kenellekkään ja myönsi tuhertaneensa "siirto kuvan" niin että piti vetää vähä sokkona. Lisäks se korjaus mikä siihen tehtiin (kumitettiin) oli siellä tatuoinnissa!!!!!!!!


Verkkokauppa e-ville.com
  16.06.2017
Hyvä ja luotettava verkkokauppa

On tullut tilattua useamman kerraan ja toimitukset onnistuu kuten on luvattu. Muutaman kerran tarvinnut selvitellä kuinka toimitus etenee tai palautus tehdään ja saanut hyvän ohjeen kuinka toimia. Rehellistä toimintaa ja vaatii välillä itseltä halua selvitellä jos epäselvyyksiä. Voi suositella.


Verkkokauppa e-ville.com
  16.06.2017
Katteettomat lupaukset.

Tuotteet on näppärä ja nopea tilata. Tästä myös tulee vahvistus nopeasti. Kiitos siitä.

Vahvistuksen perään seuraa email jossa sanotaan, että osa tuotteista postitettu. Tämä kuitenkaan ei ole totta. Myöhemmin tästä seuraa viestittely, että tehtaalla toimitus ongelmia ja tuotteet postitukset viivästyy. Myös tässä kohtaa myönnetään, ettei mitään ole postitettu edes sitä osatoimitustakaan. Jos olet ottanut laskulle, sun tehtäväsi on siirtää eräpäivää, tosin kuten tapauksessa ollaan klarna-laskulla, siellä lukee selkeästi että yritys josta tilataan he ilmoittaa uuden päivän. Ei kuluttaja/tilaaja.

Noh, nyt on mennyt 1kk tilauksesta, eikä tavaran tulosta tietoakaan edelleen. Hienoa toimintaa. Eka ja vikatilaus todellakin tästä puulaakista.

ps. Kertokaa edes rehellisesti toimitusaikanne (arvio) eikä tuollaisia viestejä kannata laittaa, että osa tilauksestanne on laitettu postiin!


Hymyklinikka
  15.06.2017
Yhteiskanne Hymyklinikkaa vastaan

Hei!

Hymyklinikka on lopettanut toimintansa ja on näin ollen "vapaa vastuistaan" eli kuluttajariitalautakunnan kautta annettuja suosituspäätöksiä takaisin korvaamiseen ei tarvitse toteuttaa.

Olenkin miettinyt kanteen nostamista ja toivoisinkin, että kaikki vääryyttä kokeneet voisivat yhdessä aloittaa prosessin ryhmäkanteena. Näyttää siltä, että toiminta on voinut olla tarkoituksenhakuisesti ihmisiä huijaavaa ja sitten yritys pääsee kuin koira veräjästä.


Revida Design
  15.06.2017
Ihania ideoita

Uudehko paikka Töölössä. Suunnittelivat meille ihanan seinän olohuoneeseen, tuli meidän toiveet hyvin esille. Tekee myös verhoilutöitä ja kunnostaa kalusteita, vielä vasta muutama oma tuote myynnissä, mutta nekin näkemisen arvoisia. Suosittelen kympillä, ihmisläheinen palvelu!


HelsINK Tattoo Studio
  14.06.2017
Todella laadukasta

Otin viime vuonna sarjakuvia Mitzulta ja olen todella tyytyväinen. Tänä vuonna otan lisää ja täytyy myöntää, että en edes harkitse muita, jälki on sen verran priimaa. Tatuoinnin ottamiseen liittyvää epäröintiä helpottaa merkittävästi Mitzun ammattiylpeys ja pedantti suhtautuminen omaan kädenjälkeen. Tuntuu että on hyvissä käsissä. Mitzun kustomointiin kannattaa luottaa, tatskoista tulee parempia sillä tavalla.


Kintaro Tattoo
  14.06.2017
Aion mennä uudelleen

Minulla on Tuijan tekemä isohko kuva muutaman vuoden takaa. Mielestäni palvelu oli tuolloin erinomaista. Kuvaa muokattiin niin kauan, kunnes olin siihen täysin tyytyväinen. Studio oli hyvin siisti ja viihtyisä. Tuija piti huolta, että sain tatuoinnin lomassa tarpeeksi taukoja ja fiilis pysyi hyvänä. Lopuksi sain selkeät ja toimivat jälkihoito-ohjeet. Kahdessa vuodessa värikäs kuva ei ole himmennyt lainkaan ja viivat ovat pysyneet skarppeina.


Verkkokauppa e-ville.com
  14.06.2017
E-ville

Tilasin e-villestä fidget spinnerin ja sen hinta oli juuri sopiva. Tilaukseni tuli sovitussa ajassa perille. En ainakaan nyt keksi mitään huonoja puolia tästä verkkokaupasta. En olettanut että tuotteeni olisi pakattu näinkin hyvin, koska se tuli Kiinasta. Nyt olen entistä varmempi siitä, että Kiinasta on turvallista tilata tuotteita. Voin suositella e- villeä kaikille jotka haluavat tilata tuotteita turvallisesti. Olen myös maininnut asiasta kavereilleni.


Artwork Tattoo
  13.06.2017
Muotokuvat

Otin Artworkissa muotokuvat aikuisista lapsistani käsivarteen. Kuvista tuli tosi upeat ja onnistuneet. Tatuoija Kirill on erittäin taitava tekijä.Hän oli kärsivällinen ja mukava vaikka muuttelin aluksi kuvia. Suosittelen paikkaa lämpimästi kaikille jotka haluavat onnistuneita kuvia. Kiitos Kirill


Pohjantähti Keskinäinen Vakuutusyhtiö
  13.06.2017
Pohjantähti ei korvaa !!!

Kävipä niin, että vaimo (töissä hoitoalalla) otti kaatuvan mummon kiinni. Selässä todettiin välilevyn pullistuma. Siitä sitten sairaslomalle ja alkuun ns. konservatiivista hoitoa eli ei leikata vielä.

POHJANTÄHDEN ensimmäinen päätös oli kieltävä, jossa vedottiin sairauteen (tai kulumaan) ja siitä tehtiin lakimiehen kanssa valitus. Valituksen jälkeen uusi kielteinen päätös, jossa olikin tilanne muuttunut, että kyseessä ei ole ulkoinen tekijä vaan selkä on mennyt ylösnoustessa, jossa ei enää ole ollut kuormitusta eli ns. ulkoista tekijää vaan tavallinen ylösnousu. Sairaudesta, joka oli ensimmäisen kielteisen päätöksen peruste, ei enää puhuttu mitään, koska sellaista ei ole koskaan ollut.

Mun mielestä tilanne on kyllä yllättävä ja on varmasti ollut huono asento, kun on mummon ottanut kiinni, mutta kukapa siinä kerkeää sellaista miettimään. Ja on täysin tapahtuman ja oireiden mukaista, että jos välilevy pullistuu niin kipu tuntuu vasta selkää suoristaessa....mutta POHJANTÄHTI vetoaa siihen, että enää silloin kun kipu on tuntunut ei ole ollut kuormaa tai muutakaan ulkoista tekijää...

SUMMA SUMMARUM.... POHJANTÄHTI EI KORVAA MITÄÄN vaan KEKSII TÄYSIN PERUSTEETTOMIA ASIOITA, joihin sitten vetoaa....

Pitääpä tutkia syyyllistyykö kyseisten päätöksien tekijä(t) rikokseen tehdessään kyseisiä kielteisiä päätöksiä ilman perusteita...

EN SUOSITTELE POHJANTÄHTEÄ KENELLEKKÄÄN !!!

TAISTELU JATKUU !!!


Tilitoimisto Nordic C-Management
  13.06.2017
Ei osaamista, eikä ammattitaitoa

Kirjanpitäjällä perusasiat hukassa, muutoinkin sen tason "osaamista" ja "ammattitaitoa", että en voi suositella kenellekään kyseisen yrityksen palveluja!


AXN Data Oy
  12.06.2017
Asiakkaana 12-vuotta

Erittäin hyvä ja joustava palvelu!


Konsolinet
  12.06.2017
Kun tuote on maksettu mutta tuote onkin loppu....

Tilasin tytölle synttärilahjaksi Frozen nintendopelin, jota verkon mukaan piti olla saatavilla. Maksoin sen toukokuun lopussa ja odottelin pari viikkoa, mutta ei mitään kuulunut. Soitin asiakaspalveluun, jossa kerrottiin, että tuote on loppu. Voisikohan tämmöisestä ihan asiakkaallekin jatkossa ilmoitella? Minulla ei ole aikaa odottaa viikkokaupalla lasten synttärilahjoja, kun en muutenkaan tilaa niitä kuukausia etukäteen! Peruin kaupan ja lupasivat lähettää rahat tilille takaisin. Tosin ennen sitä yrittivät kaupata Marjo bros peliä tilalle, mutta en halunnut mitään muuta. Asiakaspalvelussa olisi todellakin nopeutumisen varaa. Käsittämätöntä, että asiakkaan annetaan odotella.Onneksi edes asiakaspalvelusta vastattiin. Se on hyvä alku.


Happy Pancake
  12.06.2017
Huijareita liikkeellä myös täällä

Minä kirjoittelin Happy Pancaken kautta yhden David nimisen miehen kanssa, kunnes alkoi pyytää rahaa. Eli huijari. Hyvin osasi proosaa kirjoittaa ja sinisilmäinen kun olin. Rahan pyytäjille ei rahaa kannata lähettää. En lähettänyt, mutta muutoin lankaan menin. Varovaisuutta naiset!


Hot Lips
  12.06.2017
Nopea ja edullinen

Nopeasti tulivat kaikki tilatut tuotteet huomaamattomasti suoraan automaattiin. Kaikki oli juuri sitä mitä pitikin. Voin suositella lämpimästi.


Verkkokauppa e-ville.com
  12.06.2017
Toimiva verkkokauppa

E-Villen verkkokaupan kanssa asiointi sujui todella vaivattomasti ja nopeasti. Tuotekuvaukset hyvät ja toimitus nopea suomivaraston tuotteissa.


Karkkainen.com
  11.06.2017
Nojaa, rimaa hipoen.

Tilasin kameran maanantai iltapäivällä. Perään tilasin kameratarvikkeita lontoolaisesta kaupasta. Noin 20h myöhemmin Lontoon paketti tuli kotiovelle. Kärkkäinen sai paketin postille vasta torstai aamuna!!! Meni aika hilkulle, että saivat toimitettua luvatussa ajassa (1-4vrk). Kamera löytyi hyllystä, joten ihmettelen kaupan hidastelua, sillä tarvitsin kameran viikonlopuksi.


Verkkokauppa e-ville.com
  10.06.2017
Kokeilin e-villen verkko kauppaa,,, toimii!

Kokeilin e-villen verkkokauppaa tilaamalla edullisen kellon. Kaikki toimi moitetta,, tilaus tuli ajallaan postina kotiini,,ok,, jatkan tulevaisuudessa e- villen verkkokaupan hyödyntämistä!


Verkkokauppa.com
  10.06.2017
Verkkokaupan "paskaa asiakaspalvelua"

Olen tilannut äidilleni otsalampun Verkkokaupasta 14.2.2017, olen saanut yhden sähköpostin missä kerrottiin tuotteen viiveestä toimituksessa. Ensinnäkin kun ostin niitä oli varastossa paljon...ainakin näytti niin. Sitten sivuilla oli päivämäärä huhtikuulle..., mutta olen laittanut sinne 5 kertaa viestiä, mutta kukaan ei edes vaivaannut vastaamaan?????????? Olen kysynyt kauanko kestää jne...mutta kuin metsään huutaisi. Nyt on jo kohta Juhannus eli 4kk ja odotan edelleen vastausta. Kiinasta tilaan tästä lähin kaikki mitä vaan pystyn.....

Tilaus 36456281

Terveisin Juha


Webhotelli.fi
  09.06.2017
Webhotelli

Kevään ja alkukesän aikana on ollut ongelmia, jotka ovat pahentuneet. "Palvelun"tarjoajalta jos on yrittänyt kysyä jotakin, on vastattu jotakin ympäripyöreää ja täysin hyödytöntä, ts. ei ole vastattu kysymykseen. Viimeisten viikkojen aikana ei ole saanut minkäänlaista yhteyttä. Webhotelli on lakannut vastaamasta sähköposteihin ja puhelintuki on suljettu. Myöskin Webhotellin Facebook sivu on siivottu kaikista kommenteista eikä yritys kotisivuillaankaan tiedota mitään, mistä olisi hyötyä. Webhotelli on laittanut päänsä pensaaseen ja kuvittelee, että ongelma poistuisi siten. Saattaa ongelmat silläkin tavalla poistua, kun asiakkaat vaihtavat palveluntarjoajaa.

Kun Webhotelli on yrittänyt korjata ongelmia, ei ole tapahtunut mitään tai sitten korjauksesta on seurannut uusia ongelmia. Yhtä kaikki, yrityksemme verkkokauppa ja kotisivut ovat olleet kokonaan poissa useita päiviä useampaan kertaan ja viimeisin yritys korjata asia aiheutti sen, että emme pääse päivittämään sivuillemme mitään. Webhotelli vaihtoi salasanat tmv. eikä sieltä saa uusia tunnuksia kysymälläkään, kun mihinkään kyselyihin ei vastata mitään.

Webhotellin toiminta ongelmatilanteessa on erittäin välinpitämätöntä ja tai hidasta ja jättää ko. yrityksestä amatöörimaisen kuvan.


Verkkokauppa e-ville.com
  09.06.2017
Parasta asiakaspalvelua mitä olen suomesta saanut

Ostin e-villestä valvontakamerasetin, ja sen tiimoilta kyselin hieman myöhemmin asiakaspalvelusta josko lisäkameroita olisi saatavilla laitteistooni. Vaikka laitteistoni osoittautui sellaiseksi, ettei siihen lisäkameroita voi liittää, asiakaspalvelu hoiti hommansa mallikkaasti, eli vastaukset tulivat nopeasti, oli viitseliäisyyttä selvittää asia jota ei heti suoraan tiennyt ja vastaukset olivat ystävällisiä.


Webhotelli.fi
  09.06.2017
Kiertäkää kaukaa

Toiminta alle kaiken arvostelun. Vaihtoivat kaikki salasanat, sulkivat puhelinpalvelun eivätkä vastaa tukipyyntöihin. Vaikea tietää, mitä on meneillään vai onko koko firmaa edes olemassa. Sähköposti viikon poissa käytöstä. Huh, huh.


Webhotelli.fi
  09.06.2017
olen allut asikkaana pitkään, mutta vaihdan

Paljon ongelmia..välttäkää !!


Verkkokauppa e-ville.com
  08.06.2017
epäluotettava kauppa

en saanut omaa tilaustani koskaan joten pyysin rahojani takaisin. nyt on mennyt viikko siitä kun lähetin sähköpostia eikä kukaan ole vastannut. arveluttavaa toimintaa


Webhotelli.fi
  07.06.2017
Webhotelli.fi:ssä kotisivumme viikon verran alhaalla

Kotisivumme on jo ollut viikon verran pois käytöstä. Yritykseen ei saa yhteyttä puhelimella, kun sulkivat asiakaspalvelupuhelimen. Ei mitään tietoa, mitä on menossa. Tiedotus tosi huonoa.


Verkkokauppa e-ville.com
  06.06.2017
Nyt täytyy antaa e-villelle vähän miinusta !

Ostin e-villestä HDMI kaapelin ( hyvälaatuinen tuoteinfon mukaan, eikä hintakaan ollut paha ). Mutta tuotteessa oli vikaa ja se meni takuuvaihtoon. Sain odotella n. nelisen viikkoa uutta HDMI kaapelia. Mutta kas kummaa kun paketti saapui tänään postissa. Niin olivat laittaneet takuutuotteena HDMI johdon jolla kuvanlaatu aika heikko ja muutenkin melkoinen rimpula. Ei siis todellakaan miellyttänyt asian hoito e-villen tiimoilta, tämän takuu asiani hoidossa. Saattaa olla että menettivät pitkäaikaisen asiakkaan tällä tempullaan...


Webhotelli.fi
  06.06.2017
Täysin toimimaton

Meillä ollut mailin kanssa ongelmia nyt melkein viikon verran. Olen lähettänyt monta tukipyyntöä ja muutaman mailin mutta yhteenkään ei ole tullut vastausta. Puhelimeen ei vastata emmekä ole saanet heihin mitenkään yhteyttä. Tärkeitä maileja jäänyt saamatta eikä ole mitään tietoa milloin ongelma korjataan.

Tuki on aina ollut todella hidas ja ongelmia on aika usein. Kannattaa välttää.


Webhotelli.fi
  06.06.2017
Ala-arvoista palvelua.

Webhotelli.fi kannattaa kiertää kaukaa. Ongelmia on paljon, niistä tiedotetaan huonsti, asiakaspalvelu ei vastaa edes viikon sisällä sähköposteihin ja puhelujen hinnat asiakaspalveluun on pilvissä.


MiGame
  05.06.2017
Viihdemaa

Tilasin yhden DVD:n ja odotellut sitä jo useamman viikon. Verrattuna muihin paikkoihin kummastuttaa, että mikä maksaa. Yleensä tilaukset tulee parissa päivässä niin viihdemaalle ei riitä edes pari viikkoa. En suosittele. Myös tekstitysten osalta johdetaan harhaan luultavasti ihan tarkoituksella.

Sivulla mainitaan tekstityksistä näin:

Verkkokaupassamme on saatavilla myös tuotteita, joiden tekstityksiä ei ole pystytty varmistamaan valmistajalta tai ne vaihtelevat tuote-eristä riippuen. Olemme merkinneet nämä tuotteet tekstillä: "Tuotteissa useimmiten suomenkielinen tekstitys." Tuotteen kohdalla tekstitystietoja ei ole pystytty erikseen varmistamaan, koska tuote on harvemmin saatavilla Suomen sisältä. Tekstitykset voi tarkistaa tilauksen jälkeen tuotteen takakannesta, sekä tuotteen palauttaminen on täysin mahdollista avaamattomana, jos se ei sisällä suomenkielisiä tekstityksiä.

Tarjoavat sentään palautus mahdollisuutta, mutta luultavasti tietävät että suurin osa ei jaksa ruveta niitä enään palauttelemaan ellei ole kalliimpi DVD kyseessä. Tämän takia tulee fiilis, että tuotteissa useimmiten suomenkielinen teksitys kommentti on laitettu vain ostajia ostamaan siinä luotossa, että siinä nyt olisi ne suomenkieliset tekstit. Toki he sentään mainitsevat myös, että asia ei ole varma joten ehkä pitäisi tämän asian suhteen itse todeta lopputulos ennen kuin tilaa mitään.

Hidas toimitus on kuitenkin paikan isoin ongelma. Jos ulkomailta tulee tavaraa nopeammin kuin heiltä, niin jossain on vika ja luultavasti ongelma on, että kyseistä kauppaa ei vaan kiinnosta ja tuotteet laitetaan tuleen sitten kun sattuu huvittamaan. Suomalaisia nettikauppoja elokuville ja peleille löytyy paljon jotka hoitaa asiat paremmin, joten älkää tunkeko rahoja kyseiseen kauppaan.


Picknpay.fi
  05.06.2017
Lopussa seisoo kiitos

Tapahtui vahinko, pakkaamossa olivat laittaneet väärät osoitelaput paketteihin. Näin kerrottiin! Olivat itse huomanneet virheen, mutta olin ehtinyt hakea ja avata paketin. Hämmästykselläni ei ollut mitään määrää :-) Asia korjaantui varsin ripeästi PnP toimesta. Tästä pienestä "sekoilusta" johtuen annan vain xxx


Clamos.net
  05.06.2017
Ala-arvoista palvelua

En suosittele kenellekään. Liian hyvää ollakseen totta!

Itse tilasin joulukuussa 2015 heidän alennusmyynneistä kosmetiikkaa, alusaatteita sekä muutaman mekon enkä ole vieläkään saanut rahojani takaisin. Olin toimitustani odottaessa jo kaksi kertaa yhteydessä kyseiseen yritykseen ja vastauksia sai erittäin huonosti sähköpostilla. Tilaukseni saavuttua kolmen viikon kuluttua päätin, etten tarvitsekaan tuotteita, jotka olivat tulossa joululahjoiksi ja palautin kaiken. 

Palautin tuotteet kahden viikon sisällä siitä, kun olin itse pakettini saanut kotia mutta palautuskuittausta firmasta ei vain kuulunut. Sitten sain jo heidän laskuttajaltaan muistutuslaskun, jolloin olin  yhteydessä ensin laskuttajaan ja seuraavaksi taas itse Clamokseen, että tuotteet on palautettu. Sähköposteihin en saanut kunnolla vastauksia, joten päätin soittaa. Puheluun vastattiin ja sanottiin, että palautus on tullut perille ja, että he palauttavat rahani tililleni. Rahojani ei näkynyt tililläni, joten soitin uudestaan ja tällä kertaa väitettiin, että palautus oli myöhässä ja, ettei kosmetiikkaa ja alusvaatteita saa palauttaa. Seuraavaan puheluuni ei vastattu enää joten kävin paikan päällä keskustelemassa asiasta ja vetosin kuluttajasuojalakiin, jossa on säädetty tuotteiden  palautus oikeudesta ja erityisesti kotimyynnin 14 vuorokauden palautusoikeudesta, joka koskee kaikkia muita tuotteita paitsi sinetöidyssä pakkauksssa myytyjä. Tämä keskustelu päättyi siten,  että firman toimitusjohtaja itse kehotti minua olemaan yhteydessä kuluttajariitalautakuntaan ja hankkimaan kirjallinen lausunto kuinka tilanteessa tulisi toimia. 

Asia oli kuluttujariitalautakunnassa käsiteltävänä vuoden ja sain päätöksen minun hyväkseni huhtikuussa 2017. Päätöksessä todettiin minulla olevan palautusoikeus kaikkiin tuotteisiin ja, että vastapuolella on velvollisuus palauttaa rahani korkoineen sekä palautuksesta aihetuneet muut kulut. Vieläkään en ole kaikkia rahojani takaisin saanut kuukauden sähköpostiviestittelyjen ja muutaman puhelun jälkeen. 

Firman asiakaspalvelu on ala-arvoista ja täysin häikäilemätöntä oman edun tavoittelua. Firman toimitusjohtaja kiertää vastuutaan joka tilanteessa ja he tietoisesti toimivat eettisyyden rajalla. Miksi muuten heidän Facebook sivuilleen ei voi kirjoittaa julkista palautetta? 

Toivon, että mahdollisimman moni jättää tästä kaupasta tilaamatta tämän luettuaan. Itse en suosittele kenellekään. Sanonta aivan liian hyvää ollakseen totta  pitää liian hyvin paikkansa tässä tapauksessa.