Viimeiset 100 arvosteluaClamos.net
  21.06.2017
Oma kokemukseni

Kyseisestä kaupasta on pelkkää positiivista; edellisen kerran tilasin eilen tiistaina, ja jo tänään keskiviikkona tuote (meikkivoide) tuli postilaatikosta. Olen ollut parisen vuotta asiakkaana ja toimitusaika on vaihdellut 1-14 päivän välillä. Välillä on joutunut odottamaan tilausta siis pari viikkoa. Jouduin soittamaan silloin asiakaspalveluun ja kuulemma kampanja-aikoina toimitusaika on pidempi. Annan kuitenkin tämän viikon toimituksesta viisi tähteä, koska oli supernopea!

Luin täältä muutaman negatiivisen kommentin ennen tilaustani, ja mietin miksi niissä kehoitetaan kaikissa olemaan nimenomaan tilaamatta? Mielestäni tuntuu oudolta, että suomalaisesta kaupasta ei saisi tuotteita tai rahapalautusta, kuten joissain arvosteluissa on kerrottu. Eikö tuo maksunvälittäjä, jonka kautta maksu menee juurikin takaa, ettei rahojaan menetä, jos joku kauppa olisi epärehellinen. Esim. tilatessani Anttilasta ennen konkurssia, sain rahani takaisin, koska olin maksanut Visalla, jossa on maksuturva. Jotenkin vain niin ristiriitaisia kokemuksia verrattuna omiini...


Duck's Tattoo & Piercing
  21.06.2017
En käy enään

Asiakas palvelu todella huonoa.. varsinkin tämä nuori mies(kril tai joku tohon suuntaan oleva nimi) Oli todella töykeä ja vihaisen oloinen.. käyn kyllä muualla laitamassa lisää tatuointeja..


MatchAffinity
  21.06.2017
Rahastuksen maku

Kannattaa todellakin pitää huoli irtisanomisesta ajoissa, sillä rahoja ei palauteta. Tarjouksilla houkutellaan kokeilemaan, mutta automaattisesti häipyy sitten isompikin summa (normaalihinta) tililtä ellei määräajoissa huomaa päättää jäsenyyttä. Profiilin poiston kanssa oli hieman epäselvyyttä, samoin oman kuvan kanssa, että näkyikö vain omavalintaisesti vaiko kaikille... Muutoin ihan käyttökelpoinen sivusto.


Luurinetti.com
  21.06.2017
Ohjaavat kuluttajariitalautakuntaan takuukysymyksissä

Sama juttu kuin edellisellä! Otin yhteyttä kuluttajaneuvontaan ja vien tarvittaessa Kuluttajariitalautakuntaan asti. Arvioivat yli 200 euron kuulokkeiden käyttöiäksi 2 vuotta, jonka perusteella hyvittäisivät vain puolet hinnasta. Tämä silti, vaikka takuuaika on voimassa.


Veken Kaluste
  20.06.2017
Oli toimitus ajallaan ja hinta/laatu myös ok

Nettiä selatessa löysin cityn blogeista http://www.city.fi/blogit/designkaupat maininnan kyseisestä liikkeestä ja valikoima näytti hyvälle, joten päätin kokeilla. Itsellä ei valittamista ja kaikki toimi, kuten sovittin ja luvattiin.

Olen tosin tilannut kerran, joten en sillain osaa sanoa, että toimiiko aina hommat, kuten pitäisi. Ainakin sillä kertaa kaikki toimi.


ParkMan
  20.06.2017
En suosittel

Sain sakot vaikka olin maksanut sovelluksella. Reklamoin. Sakko oli kuitenkin pakko maksaa itse.


Verkkokauppa e-ville.com
  19.06.2017
e-ville ja luurit

Tilasin kaksi luuria. Toisen kanssa oli ongelmaa, kun väri oli väärä. Ville tarjosi vaihtoa, mutta kun aikaa olisi kulunut liikaa, niin päätin hyväksyä ensin tulleen.

Joitakin muita vaihtoja on kanssa aikojen myötä tehty, ei ongelmia.


N & J Beauty Salon
  19.06.2017
Rakennekynsihuolto

Kävin kynsihuollossa kesällä 2016. Henkilöllä ei selkeästi ollut koulutusta. Viilaus sattui ja lopputulos oli aivan järkyttävän epätasainen; yksi kynsi viilattu todella ohueksi ja toinen taas paksu. En suosittele!


Verkkokauppa e-ville.com
  19.06.2017
Oma kokemus

Tilasimme 3 ilmasohvaa miesystäväni ja minä viime kesänä. Kesti yli kuukauden tulla -kaikki erillisissä lähetyksissä ja ilmoitus että olivat jääneet tulliin kun Kiinasta tulivat. Nimi oli yhdistetty minun ja miesystäväni nimitä tähän tullin lapsuus enkä saanut niitä lunastettua kun sellaista ihmistä ei ollut. Rahojen palautus oli äärimmäisen vaikeaa - sanoivat että saa lahjakortin yli 100 e mikä käytetään heidän verkkokaupassa. Sieltä emme todellakaan aikoneet enää tilata ja usean pyynnön ja rukoilen jälkeen- Tämän vuoden huhtikuun lopulla rahat viimein palautuvat. Liki vuosi meni tässä sotkuissa. En voi suositella omalla kokemuksella


Verkkokauppa e-ville.com
  19.06.2017
surkea kauppias

osoittautui aika kehnoksi kaupaksi! hukkasivat lähetyksen ja asiakaspalvelu vastailee mitä sattuu. tilasin lopulta halvemmasta paikasta ja tuli perille :)


Bound Tattoo
  18.06.2017
Loistavaa jälkeä ja kyllä kommunikointi sähköpostilla pelaa

Oman kokemuksen mukaan kommunikointi on toiminut hyvin. Kyselin nyt muutaman vuoden tauon jälkeen uutta aikaa tatuoinnin suunnittelulle ja tatuointiajalle. Vastaus tuli sähköpostilla kahdessa päivässä. Ehdotti useita eri päivävaihtoehtoja seuraavalle viikolle, jolloin voisin tulla studiolle keskustelemaan tatuointi-ideasta ja ajanvarauksesta. Joskus Jenni vain on helvetin kiireinen, eikä sille mahda mitään. Tatuointien jälki on niin hyvää, että syystäkin on erittäin kiireinen ihminen.


Verkkokauppa e-ville.com
  18.06.2017
Helppoa ja nopeaa

Tilasin pojalle pari fidget spinneriä. Tilaus helppo tehdä ja tuotteet tulivat nopeasti perille ja verkkopankin kautta turvallisen tuntuista maksaa, kun kotimainen kauppa kyseessä vaikka tuote Kiinasta tuleekin. Voi suositella muillekkin.


Webhotelli.fi
  18.06.2017
Webhotellilla yksi asia toimii

Kun tilaa palvelun tai laajentaa sitä, palvelu toimii heti! Sähköposteihin vastaaminen on hidasta. Osa ongelmaa on se, että asiakkaissa on paljon harrastelijoita, jotka tukkivat palvelun. Toinen suýy on että palvelun toteuttajissakin on harrastelijoita. Ikävä tilanne ja palvelut täytynee siirtää ulkomaille, kun samalla rahalla saa enemmän ja paremman palvelun.


Verkkopaita.com
  17.06.2017
Paskaa!!

Huijari firma! Paljon kertoo jo se että oikea numero ja toimipiste pitää etsiä netistä. Fleminginkatu 20 Lh 1, 00510 Helsinki 040 0706536 Toi ei lue nettisivuilla .

Selitystä voi löytyä, vaan paitaa tai rahoja ei koskaan saa! Paska housu huijari!


69 Tattoo
  17.06.2017
Snif

Tässä olisi kaksi nuorehkoa ihmisenalkua, jotka molemmat ovat ottaneet pienen ja yksinkertaisen kuvan 69:ssä. Sijainti ja tilat ihan mahtavat, henkilökunnan asenteessakaan ei mitään vikaa. Ainoa pettymys oli se että kumpikaan ei saanut tismalleen sellaista kuvaa kuin halusi, vaan ennemmin "taiteellisen" näkemyksen alkuperäisestä luonnoksesta vaikkakin yritettiin kyllä selväksi tehdä, että luonnoksen kuva olisi se mitä ihoon halutaan. Teknisesti kuvat on hyvin tehty, mutta ei tiedetä että oliko kommunikoinnissa jotain vikaa, kun kuvasta ei ihan haluttua tullut. Ei kuitenkaan niin huonoa jälkeä ollut, että riitaa oltaisi haastamaan ruvettu, mutta toinen kuva ainakin on peittoon menossa lähiaikoina...

Jos olet ottamassa kuvaa täällä, väännäthän kuvatoiveesi rautalangasta. Henkilökohtaisesti voimme sanoa, että tatuoinnit otetaan muualla jatkossa.


Color-Kolmio Oy
  17.06.2017
Surkeaakin surkeampaa

Tilasin valokuvatulosteita ja termosmukin omilla kuvilla. Tulosteet olivat usealla eri kameralla otetuista ja vanhoista skannatuista kuvista, jotka kaikki näyttivät kuvaohjelmaan ladattuna hyviltä. Myös kotona tulostettuna kuvista tuli hyvän värisiä. Taas Color-kolmion tekeminä kaikki tulosteet ovat alivalottuneita kuin ne olisi otettu pimeässä ilman salamaa. Niillä ei tee yhtään mitään. Termosmukin molemmissa kuvissa on vahvoja pystyraitoja päällä, muki on kelvoton. Ilmeisesti kukaan ei ole viitsinyt edes vilkaista sitä lähettäessä. Onneksi oli muitakin syntymäpäivälahjoja varattuna.

Kuvankäsittely ja tilaus oli hankalakäyttöinen erityisesti valokuvien tilauksen osalta. Mukista oli vaikea saada käsitystä kuvankäsittelyohjelmasta. Tilausten saapumisesta noudettavaksi liikkeestä ei tullut minkäänlaista ilmoitusta, ilmeisesti asiakkaan odotetaan ravaavan siellä joka päivä kyselemässä. Myös noutoliikkeen osoitteesta puuttui kadunnumero. Liikkeessä oli sentään hyvä ja osaaottava palvelu.


Verkkokauppa.com
  16.06.2017
TV:n hinta /palautus

Ostin mainostetun LG:n uutuus tv:n Jätkäsaaren myymälästä. Ostopäivä lauantai, maanantaina samaa tuotetta myytiin verkkokauppa.com netissä 200e halvemmalla. Yritin tietenkin palauttaa. Ei onnistu koska myymäläostos, olisi pitänyt ostaa ensin netistä ja sitten noutaa myymälästä. Harmitti ja viisastuin. Tuskin ihan heti ostan Jätkäsaaresta mitään


Tattoo Studio Black Arts
  16.06.2017
Asiakaspalvelun ja työnlaadun tasottomuus

Erittäin huonoa ja epäkunnittavaa palvelua.

Olin monta vuotta suunnitelmut ottavani edesmenneestä veljestä muisto tatuointia. Sain lahjakortin (100e) arvoisen ja menin varaamalleni ajalle. Olin laittanut kuvan hänelle sähköpostiin jo ennen aikaa millasen haluan, kun tulin liikeeseen vastassa oli todella asiakaspalvelu haluton nainen. Hän oli piitänyt johonkin luonnoksen tatuoinnista, ja siinä oli yksi nro liikaa, alkuperäiseen lähettämääni kuvaan, jonka käskin korjata. Hän kumitti sen väärän. Kuva piti olla niskassa, tulitikkuaskin kokoisena. Luomien yläpuolella. Kun pääsin kasaalle minulta pyydettiin viellä 100e??!! Lisämaksua???? Tähän pieneen työhön meni aikaa 4h, ja koko se aika kuuntelin kiroilua ja purkanjauhantaa korvani juuressa. Katsoessani peilistä kuvaa, olin kauhuissani! Se oli järkyttävä, todella suttuinen, eikä laintaan sovitun näköinen, kokoinen saatika edes oikeassa paikassa! Kesken tatuoinnin tekoa hän sanoi koko ajan ettei enään koskaan suotu tekemään tämän kaltaisia kuvia niskaan kenellekkään ja myönsi tuhertaneensa "siirto kuvan" niin että piti vetää vähä sokkona. Lisäks se korjaus mikä siihen tehtiin (kumitettiin) oli siellä tatuoinnissa!!!!!!!!


Verkkokauppa e-ville.com
  16.06.2017
Hyvä ja luotettava verkkokauppa

On tullut tilattua useamman kerraan ja toimitukset onnistuu kuten on luvattu. Muutaman kerran tarvinnut selvitellä kuinka toimitus etenee tai palautus tehdään ja saanut hyvän ohjeen kuinka toimia. Rehellistä toimintaa ja vaatii välillä itseltä halua selvitellä jos epäselvyyksiä. Voi suositella.


Verkkokauppa e-ville.com
  16.06.2017
Katteettomat lupaukset.

Tuotteet on näppärä ja nopea tilata. Tästä myös tulee vahvistus nopeasti. Kiitos siitä.

Vahvistuksen perään seuraa email jossa sanotaan, että osa tuotteista postitettu. Tämä kuitenkaan ei ole totta. Myöhemmin tästä seuraa viestittely, että tehtaalla toimitus ongelmia ja tuotteet postitukset viivästyy. Myös tässä kohtaa myönnetään, ettei mitään ole postitettu edes sitä osatoimitustakaan. Jos olet ottanut laskulle, sun tehtäväsi on siirtää eräpäivää, tosin kuten tapauksessa ollaan klarna-laskulla, siellä lukee selkeästi että yritys josta tilataan he ilmoittaa uuden päivän. Ei kuluttaja/tilaaja.

Noh, nyt on mennyt 1kk tilauksesta, eikä tavaran tulosta tietoakaan edelleen. Hienoa toimintaa. Eka ja vikatilaus todellakin tästä puulaakista.

ps. Kertokaa edes rehellisesti toimitusaikanne (arvio) eikä tuollaisia viestejä kannata laittaa, että osa tilauksestanne on laitettu postiin!


Hymyklinikka
  15.06.2017
Yhteiskanne Hymyklinikkaa vastaan

Hei!

Hymyklinikka on lopettanut toimintansa ja on näin ollen "vapaa vastuistaan" eli kuluttajariitalautakunnan kautta annettuja suosituspäätöksiä takaisin korvaamiseen ei tarvitse toteuttaa.

Olenkin miettinyt kanteen nostamista ja toivoisinkin, että kaikki vääryyttä kokeneet voisivat yhdessä aloittaa prosessin ryhmäkanteena. Näyttää siltä, että toiminta on voinut olla tarkoituksenhakuisesti ihmisiä huijaavaa ja sitten yritys pääsee kuin koira veräjästä.


Revida Design
  15.06.2017
Ihania ideoita

Uudehko paikka Töölössä. Suunnittelivat meille ihanan seinän olohuoneeseen, tuli meidän toiveet hyvin esille. Tekee myös verhoilutöitä ja kunnostaa kalusteita, vielä vasta muutama oma tuote myynnissä, mutta nekin näkemisen arvoisia. Suosittelen kympillä, ihmisläheinen palvelu!


HelsINK Tattoo Studio
  14.06.2017
Todella laadukasta

Otin viime vuonna sarjakuvia Mitzulta ja olen todella tyytyväinen. Tänä vuonna otan lisää ja täytyy myöntää, että en edes harkitse muita, jälki on sen verran priimaa. Tatuoinnin ottamiseen liittyvää epäröintiä helpottaa merkittävästi Mitzun ammattiylpeys ja pedantti suhtautuminen omaan kädenjälkeen. Tuntuu että on hyvissä käsissä. Mitzun kustomointiin kannattaa luottaa, tatskoista tulee parempia sillä tavalla.


Kintaro Tattoo
  14.06.2017
Aion mennä uudelleen

Minulla on Tuijan tekemä isohko kuva muutaman vuoden takaa. Mielestäni palvelu oli tuolloin erinomaista. Kuvaa muokattiin niin kauan, kunnes olin siihen täysin tyytyväinen. Studio oli hyvin siisti ja viihtyisä. Tuija piti huolta, että sain tatuoinnin lomassa tarpeeksi taukoja ja fiilis pysyi hyvänä. Lopuksi sain selkeät ja toimivat jälkihoito-ohjeet. Kahdessa vuodessa värikäs kuva ei ole himmennyt lainkaan ja viivat ovat pysyneet skarppeina.


Verkkokauppa e-ville.com
  14.06.2017
E-ville

Tilasin e-villestä fidget spinnerin ja sen hinta oli juuri sopiva. Tilaukseni tuli sovitussa ajassa perille. En ainakaan nyt keksi mitään huonoja puolia tästä verkkokaupasta. En olettanut että tuotteeni olisi pakattu näinkin hyvin, koska se tuli Kiinasta. Nyt olen entistä varmempi siitä, että Kiinasta on turvallista tilata tuotteita. Voin suositella e- villeä kaikille jotka haluavat tilata tuotteita turvallisesti. Olen myös maininnut asiasta kavereilleni.


Artwork Tattoo
  13.06.2017
Muotokuvat

Otin Artworkissa muotokuvat aikuisista lapsistani käsivarteen. Kuvista tuli tosi upeat ja onnistuneet. Tatuoija Kirill on erittäin taitava tekijä.Hän oli kärsivällinen ja mukava vaikka muuttelin aluksi kuvia. Suosittelen paikkaa lämpimästi kaikille jotka haluavat onnistuneita kuvia. Kiitos Kirill


Pohjantähti Keskinäinen Vakuutusyhtiö
  13.06.2017
Pohjantähti ei korvaa !!!

Kävipä niin, että vaimo (töissä hoitoalalla) otti kaatuvan mummon kiinni. Selässä todettiin välilevyn pullistuma. Siitä sitten sairaslomalle ja alkuun ns. konservatiivista hoitoa eli ei leikata vielä.

POHJANTÄHDEN ensimmäinen päätös oli kieltävä, jossa vedottiin sairauteen (tai kulumaan) ja siitä tehtiin lakimiehen kanssa valitus. Valituksen jälkeen uusi kielteinen päätös, jossa olikin tilanne muuttunut, että kyseessä ei ole ulkoinen tekijä vaan selkä on mennyt ylösnoustessa, jossa ei enää ole ollut kuormitusta eli ns. ulkoista tekijää vaan tavallinen ylösnousu. Sairaudesta, joka oli ensimmäisen kielteisen päätöksen peruste, ei enää puhuttu mitään, koska sellaista ei ole koskaan ollut.

Mun mielestä tilanne on kyllä yllättävä ja on varmasti ollut huono asento, kun on mummon ottanut kiinni, mutta kukapa siinä kerkeää sellaista miettimään. Ja on täysin tapahtuman ja oireiden mukaista, että jos välilevy pullistuu niin kipu tuntuu vasta selkää suoristaessa....mutta POHJANTÄHTI vetoaa siihen, että enää silloin kun kipu on tuntunut ei ole ollut kuormaa tai muutakaan ulkoista tekijää...

SUMMA SUMMARUM.... POHJANTÄHTI EI KORVAA MITÄÄN vaan KEKSII TÄYSIN PERUSTEETTOMIA ASIOITA, joihin sitten vetoaa....

Pitääpä tutkia syyyllistyykö kyseisten päätöksien tekijä(t) rikokseen tehdessään kyseisiä kielteisiä päätöksiä ilman perusteita...

EN SUOSITTELE POHJANTÄHTEÄ KENELLEKKÄÄN !!!

TAISTELU JATKUU !!!


Tilitoimisto Nordic C-Management
  13.06.2017
Ei osaamista, eikä ammattitaitoa

Kirjanpitäjällä perusasiat hukassa, muutoinkin sen tason "osaamista" ja "ammattitaitoa", että en voi suositella kenellekään kyseisen yrityksen palveluja!


AXN Data Oy
  12.06.2017
Asiakkaana 12-vuotta

Erittäin hyvä ja joustava palvelu!


Konsolinet
  12.06.2017
Kun tuote on maksettu mutta tuote onkin loppu....

Tilasin tytölle synttärilahjaksi Frozen nintendopelin, jota verkon mukaan piti olla saatavilla. Maksoin sen toukokuun lopussa ja odottelin pari viikkoa, mutta ei mitään kuulunut. Soitin asiakaspalveluun, jossa kerrottiin, että tuote on loppu. Voisikohan tämmöisestä ihan asiakkaallekin jatkossa ilmoitella? Minulla ei ole aikaa odottaa viikkokaupalla lasten synttärilahjoja, kun en muutenkaan tilaa niitä kuukausia etukäteen! Peruin kaupan ja lupasivat lähettää rahat tilille takaisin. Tosin ennen sitä yrittivät kaupata Marjo bros peliä tilalle, mutta en halunnut mitään muuta. Asiakaspalvelussa olisi todellakin nopeutumisen varaa. Käsittämätöntä, että asiakkaan annetaan odotella.Onneksi edes asiakaspalvelusta vastattiin. Se on hyvä alku.


Happy Pancake
  12.06.2017
Huijareita liikkeellä myös täällä

Minä kirjoittelin Happy Pancaken kautta yhden David nimisen miehen kanssa, kunnes alkoi pyytää rahaa. Eli huijari. Hyvin osasi proosaa kirjoittaa ja sinisilmäinen kun olin. Rahan pyytäjille ei rahaa kannata lähettää. En lähettänyt, mutta muutoin lankaan menin. Varovaisuutta naiset!


Hot Lips
  12.06.2017
Nopea ja edullinen

Nopeasti tulivat kaikki tilatut tuotteet huomaamattomasti suoraan automaattiin. Kaikki oli juuri sitä mitä pitikin. Voin suositella lämpimästi.


Verkkokauppa e-ville.com
  12.06.2017
Toimiva verkkokauppa

E-Villen verkkokaupan kanssa asiointi sujui todella vaivattomasti ja nopeasti. Tuotekuvaukset hyvät ja toimitus nopea suomivaraston tuotteissa.


Karkkainen.com
  11.06.2017
Nojaa, rimaa hipoen.

Tilasin kameran maanantai iltapäivällä. Perään tilasin kameratarvikkeita lontoolaisesta kaupasta. Noin 20h myöhemmin Lontoon paketti tuli kotiovelle. Kärkkäinen sai paketin postille vasta torstai aamuna!!! Meni aika hilkulle, että saivat toimitettua luvatussa ajassa (1-4vrk). Kamera löytyi hyllystä, joten ihmettelen kaupan hidastelua, sillä tarvitsin kameran viikonlopuksi.


Verkkokauppa e-ville.com
  10.06.2017
Kokeilin e-villen verkko kauppaa,,, toimii!

Kokeilin e-villen verkkokauppaa tilaamalla edullisen kellon. Kaikki toimi moitetta,, tilaus tuli ajallaan postina kotiini,,ok,, jatkan tulevaisuudessa e- villen verkkokaupan hyödyntämistä!


Verkkokauppa.com
  10.06.2017
Verkkokaupan "paskaa asiakaspalvelua"

Olen tilannut äidilleni otsalampun Verkkokaupasta 14.2.2017, olen saanut yhden sähköpostin missä kerrottiin tuotteen viiveestä toimituksessa. Ensinnäkin kun ostin niitä oli varastossa paljon...ainakin näytti niin. Sitten sivuilla oli päivämäärä huhtikuulle..., mutta olen laittanut sinne 5 kertaa viestiä, mutta kukaan ei edes vaivaannut vastaamaan?????????? Olen kysynyt kauanko kestää jne...mutta kuin metsään huutaisi. Nyt on jo kohta Juhannus eli 4kk ja odotan edelleen vastausta. Kiinasta tilaan tästä lähin kaikki mitä vaan pystyn.....

Tilaus 36456281

Terveisin Juha


Webhotelli.fi
  09.06.2017
Webhotelli

Kevään ja alkukesän aikana on ollut ongelmia, jotka ovat pahentuneet. "Palvelun"tarjoajalta jos on yrittänyt kysyä jotakin, on vastattu jotakin ympäripyöreää ja täysin hyödytöntä, ts. ei ole vastattu kysymykseen. Viimeisten viikkojen aikana ei ole saanut minkäänlaista yhteyttä. Webhotelli on lakannut vastaamasta sähköposteihin ja puhelintuki on suljettu. Myöskin Webhotellin Facebook sivu on siivottu kaikista kommenteista eikä yritys kotisivuillaankaan tiedota mitään, mistä olisi hyötyä. Webhotelli on laittanut päänsä pensaaseen ja kuvittelee, että ongelma poistuisi siten. Saattaa ongelmat silläkin tavalla poistua, kun asiakkaat vaihtavat palveluntarjoajaa.

Kun Webhotelli on yrittänyt korjata ongelmia, ei ole tapahtunut mitään tai sitten korjauksesta on seurannut uusia ongelmia. Yhtä kaikki, yrityksemme verkkokauppa ja kotisivut ovat olleet kokonaan poissa useita päiviä useampaan kertaan ja viimeisin yritys korjata asia aiheutti sen, että emme pääse päivittämään sivuillemme mitään. Webhotelli vaihtoi salasanat tmv. eikä sieltä saa uusia tunnuksia kysymälläkään, kun mihinkään kyselyihin ei vastata mitään.

Webhotellin toiminta ongelmatilanteessa on erittäin välinpitämätöntä ja tai hidasta ja jättää ko. yrityksestä amatöörimaisen kuvan.


Verkkokauppa e-ville.com
  09.06.2017
Parasta asiakaspalvelua mitä olen suomesta saanut

Ostin e-villestä valvontakamerasetin, ja sen tiimoilta kyselin hieman myöhemmin asiakaspalvelusta josko lisäkameroita olisi saatavilla laitteistooni. Vaikka laitteistoni osoittautui sellaiseksi, ettei siihen lisäkameroita voi liittää, asiakaspalvelu hoiti hommansa mallikkaasti, eli vastaukset tulivat nopeasti, oli viitseliäisyyttä selvittää asia jota ei heti suoraan tiennyt ja vastaukset olivat ystävällisiä.


Webhotelli.fi
  09.06.2017
Kiertäkää kaukaa

Toiminta alle kaiken arvostelun. Vaihtoivat kaikki salasanat, sulkivat puhelinpalvelun eivätkä vastaa tukipyyntöihin. Vaikea tietää, mitä on meneillään vai onko koko firmaa edes olemassa. Sähköposti viikon poissa käytöstä. Huh, huh.


Webhotelli.fi
  09.06.2017
olen allut asikkaana pitkään, mutta vaihdan

Paljon ongelmia..välttäkää !!


Verkkokauppa e-ville.com
  08.06.2017
epäluotettava kauppa

en saanut omaa tilaustani koskaan joten pyysin rahojani takaisin. nyt on mennyt viikko siitä kun lähetin sähköpostia eikä kukaan ole vastannut. arveluttavaa toimintaa


Webhotelli.fi
  07.06.2017
Webhotelli.fi:ssä kotisivumme viikon verran alhaalla

Kotisivumme on jo ollut viikon verran pois käytöstä. Yritykseen ei saa yhteyttä puhelimella, kun sulkivat asiakaspalvelupuhelimen. Ei mitään tietoa, mitä on menossa. Tiedotus tosi huonoa.


Verkkokauppa e-ville.com
  06.06.2017
Nyt täytyy antaa e-villelle vähän miinusta !

Ostin e-villestä HDMI kaapelin ( hyvälaatuinen tuoteinfon mukaan, eikä hintakaan ollut paha ). Mutta tuotteessa oli vikaa ja se meni takuuvaihtoon. Sain odotella n. nelisen viikkoa uutta HDMI kaapelia. Mutta kas kummaa kun paketti saapui tänään postissa. Niin olivat laittaneet takuutuotteena HDMI johdon jolla kuvanlaatu aika heikko ja muutenkin melkoinen rimpula. Ei siis todellakaan miellyttänyt asian hoito e-villen tiimoilta, tämän takuu asiani hoidossa. Saattaa olla että menettivät pitkäaikaisen asiakkaan tällä tempullaan...


Webhotelli.fi
  06.06.2017
Täysin toimimaton

Meillä ollut mailin kanssa ongelmia nyt melkein viikon verran. Olen lähettänyt monta tukipyyntöä ja muutaman mailin mutta yhteenkään ei ole tullut vastausta. Puhelimeen ei vastata emmekä ole saanet heihin mitenkään yhteyttä. Tärkeitä maileja jäänyt saamatta eikä ole mitään tietoa milloin ongelma korjataan.

Tuki on aina ollut todella hidas ja ongelmia on aika usein. Kannattaa välttää.


Webhotelli.fi
  06.06.2017
Ala-arvoista palvelua.

Webhotelli.fi kannattaa kiertää kaukaa. Ongelmia on paljon, niistä tiedotetaan huonsti, asiakaspalvelu ei vastaa edes viikon sisällä sähköposteihin ja puhelujen hinnat asiakaspalveluun on pilvissä.


MiGame
  05.06.2017
Viihdemaa

Tilasin yhden DVD:n ja odotellut sitä jo useamman viikon. Verrattuna muihin paikkoihin kummastuttaa, että mikä maksaa. Yleensä tilaukset tulee parissa päivässä niin viihdemaalle ei riitä edes pari viikkoa. En suosittele. Myös tekstitysten osalta johdetaan harhaan luultavasti ihan tarkoituksella.

Sivulla mainitaan tekstityksistä näin:

Verkkokaupassamme on saatavilla myös tuotteita, joiden tekstityksiä ei ole pystytty varmistamaan valmistajalta tai ne vaihtelevat tuote-eristä riippuen. Olemme merkinneet nämä tuotteet tekstillä: "Tuotteissa useimmiten suomenkielinen tekstitys." Tuotteen kohdalla tekstitystietoja ei ole pystytty erikseen varmistamaan, koska tuote on harvemmin saatavilla Suomen sisältä. Tekstitykset voi tarkistaa tilauksen jälkeen tuotteen takakannesta, sekä tuotteen palauttaminen on täysin mahdollista avaamattomana, jos se ei sisällä suomenkielisiä tekstityksiä.

Tarjoavat sentään palautus mahdollisuutta, mutta luultavasti tietävät että suurin osa ei jaksa ruveta niitä enään palauttelemaan ellei ole kalliimpi DVD kyseessä. Tämän takia tulee fiilis, että tuotteissa useimmiten suomenkielinen teksitys kommentti on laitettu vain ostajia ostamaan siinä luotossa, että siinä nyt olisi ne suomenkieliset tekstit. Toki he sentään mainitsevat myös, että asia ei ole varma joten ehkä pitäisi tämän asian suhteen itse todeta lopputulos ennen kuin tilaa mitään.

Hidas toimitus on kuitenkin paikan isoin ongelma. Jos ulkomailta tulee tavaraa nopeammin kuin heiltä, niin jossain on vika ja luultavasti ongelma on, että kyseistä kauppaa ei vaan kiinnosta ja tuotteet laitetaan tuleen sitten kun sattuu huvittamaan. Suomalaisia nettikauppoja elokuville ja peleille löytyy paljon jotka hoitaa asiat paremmin, joten älkää tunkeko rahoja kyseiseen kauppaan.


Picknpay.fi
  05.06.2017
Lopussa seisoo kiitos

Tapahtui vahinko, pakkaamossa olivat laittaneet väärät osoitelaput paketteihin. Näin kerrottiin! Olivat itse huomanneet virheen, mutta olin ehtinyt hakea ja avata paketin. Hämmästykselläni ei ollut mitään määrää :-) Asia korjaantui varsin ripeästi PnP toimesta. Tästä pienestä "sekoilusta" johtuen annan vain xxx


Clamos.net
  05.06.2017
Ala-arvoista palvelua

En suosittele kenellekään. Liian hyvää ollakseen totta!

Itse tilasin joulukuussa 2015 heidän alennusmyynneistä kosmetiikkaa, alusaatteita sekä muutaman mekon enkä ole vieläkään saanut rahojani takaisin. Olin toimitustani odottaessa jo kaksi kertaa yhteydessä kyseiseen yritykseen ja vastauksia sai erittäin huonosti sähköpostilla. Tilaukseni saavuttua kolmen viikon kuluttua päätin, etten tarvitsekaan tuotteita, jotka olivat tulossa joululahjoiksi ja palautin kaiken. 

Palautin tuotteet kahden viikon sisällä siitä, kun olin itse pakettini saanut kotia mutta palautuskuittausta firmasta ei vain kuulunut. Sitten sain jo heidän laskuttajaltaan muistutuslaskun, jolloin olin  yhteydessä ensin laskuttajaan ja seuraavaksi taas itse Clamokseen, että tuotteet on palautettu. Sähköposteihin en saanut kunnolla vastauksia, joten päätin soittaa. Puheluun vastattiin ja sanottiin, että palautus on tullut perille ja, että he palauttavat rahani tililleni. Rahojani ei näkynyt tililläni, joten soitin uudestaan ja tällä kertaa väitettiin, että palautus oli myöhässä ja, ettei kosmetiikkaa ja alusvaatteita saa palauttaa. Seuraavaan puheluuni ei vastattu enää joten kävin paikan päällä keskustelemassa asiasta ja vetosin kuluttajasuojalakiin, jossa on säädetty tuotteiden  palautus oikeudesta ja erityisesti kotimyynnin 14 vuorokauden palautusoikeudesta, joka koskee kaikkia muita tuotteita paitsi sinetöidyssä pakkauksssa myytyjä. Tämä keskustelu päättyi siten,  että firman toimitusjohtaja itse kehotti minua olemaan yhteydessä kuluttajariitalautakuntaan ja hankkimaan kirjallinen lausunto kuinka tilanteessa tulisi toimia. 

Asia oli kuluttujariitalautakunnassa käsiteltävänä vuoden ja sain päätöksen minun hyväkseni huhtikuussa 2017. Päätöksessä todettiin minulla olevan palautusoikeus kaikkiin tuotteisiin ja, että vastapuolella on velvollisuus palauttaa rahani korkoineen sekä palautuksesta aihetuneet muut kulut. Vieläkään en ole kaikkia rahojani takaisin saanut kuukauden sähköpostiviestittelyjen ja muutaman puhelun jälkeen. 

Firman asiakaspalvelu on ala-arvoista ja täysin häikäilemätöntä oman edun tavoittelua. Firman toimitusjohtaja kiertää vastuutaan joka tilanteessa ja he tietoisesti toimivat eettisyyden rajalla. Miksi muuten heidän Facebook sivuilleen ei voi kirjoittaa julkista palautetta? 

Toivon, että mahdollisimman moni jättää tästä kaupasta tilaamatta tämän luettuaan. Itse en suosittele kenellekään. Sanonta aivan liian hyvää ollakseen totta  pitää liian hyvin paikkansa tässä tapauksessa. 


Netrauta.fi
  04.06.2017
Toimitus myöhässä

Älkää vaan tilatko mitään jos on tiukka aikataulu. Tuotetta ooteltu 1kk ja laskukin on tullu mutta tuotetta ei näy.5-10päivää luvattiin toimitus ajaksi.en suosittele.tuote on kuulemma tulossa mutta voi olla et saavat sen takas.


Webhotelli.fi
  04.06.2017
Webhotell.fi on tietoturva riski!

Palvelimet olivat joutuneet 31.5 - 2.6.2017 väliseksi ajaksi ulkopuolisten hallintaan. Webhotelli.fi tiedotti virheellisesti korjauksen olleen 31.5, vaikka todellisuudessa ongelma oli korjattu vasta 2.6.2017 illalla. Ongelma alkoi myös 30.5 kl 19, jonka webhotelli.fi myös vääristelee. He antavat ymmärtää, että ongelma oli vain muutaman tunnin!

Webhotelli.fi sulki myös Facebook sivun, kun ongelmat alkoivat. He poistavat myös negatiiviset kommentit eivätkä anna kommmentoida muutenkaan asiakkaiden heidän facebook-sivuillensa.

Heillä ei ole myöskään 24h seurantaa, vaikka he väittävät. Jos palvelin kaatuu klo 17, sen korjaus aloitetaan vasta aamukahvien jälkeen seuraavana päivänä klo 09:30 tai vasta 11 lounaan jälkeen. Monesti asiakkaat huomaavat ongelmat aiemin kun he ja ensimmäinen komentti on yleensä "teidän laskut on maksamatta", jos vermeet ei toimi. NAURETTAVAA!!


Remontti Idea
  04.06.2017
Remontti ei kiinnosta Remontti Ideaa

Pyysin Remontti Ideasta tarjousta isohkosta remontista sähköpostitse. Meni muutama viikko, mitään ei kuulunut. Menin käymään ja kysyin onko tarjouspyyntö tullut perille. Olihan se mutta eivät olleet ehtineet vastata. Käytiin remontin pääpiirteet läpi ja lupasivat olla yhteydessä mahdollisimman pian. Noh, eivät ole olleet yhteydessä millään tavoin. Onneksi löytyi toinen firma jota remonttimme kiinnosti. Remontti Idealle 0,5 tähteä, ei voi suositella.


Verkkokauppa e-ville.com
  03.06.2017
Rikkinäisen kameran osto

Tilasin e-villen kautta tallentavan kameran kotia, no kamera oli rikki ja jouduin sen palauttamaan. Monta viikkoa e-villen huollolla kesti todeta että kamera tosiaan on rikki. Ja nyt se show sitten vasta alkoikin, eivät idiootit palauta minulle rahoja rikkinäisestä kamerasta, vaikka lain mukaan todellakin niin pitäisi tehdä. SAnovat että joko he lähettävät uuden tuotteen tai palauttavat rahani asiakastilille. Eli pakottavat ostamaan palautetulla rahalla heidän verkkokaupastaan jotain! Jos giganttiin palautan rikkinäisen teeveen ni kyllä sieltä rahat saa takaisin, eivät he pakota ostamaan heidän liikkeestään palautettavalla summalla tavaraa! Joten älkää missään nimessä ostako näiltä huijareilta yhtään mitään, aivan rosvo toimintaa, asiakaspalveluki niin ala luokkaista että! Kuluttaja asiamiehelle menee tämä ausia aivan varmasti, sen verran rosvo porukkaa on koko e-ville!!


Verkkokauppa e-ville.com
  03.06.2017
Suomalaista kiinalaista

Tykkään ostaa suomalaisen firman kautta edullista kiinaista tavaraa. Vaikka tuotteiden valmistusmaa ei ole Suomi (mistä tuotteesta sen enää muutenkaan tietää) niin tuen ainakin muutaman suomalaisen työllistymistä ja yrittäjyyttä. Pääosin kaikki on sujunut hyvin, olen tilannut useita kertoja. Yhdessä tilauksessa oli rikkoutunut tuote, mutta sekin korvattiin uudella tuotepaketeilla, eli sain kaksi uutta rikkoutuneen tilalle. Oma lontoo ei taivu tilausten, saati reklamaatioiden tekoon, joten arvostan siksikin suomalaista yritystä. Tykkään myös asiakaskurjeistä, joissa esitellään uusia tuotteita ja niiden ominaisuuksia Oikein positiivinen kuva firmasta!


Parturi-Kampaamo Smart Look
  02.06.2017
Pätevä kaveri

Tästä on tullut kantapaikkani. Omistajamies leikkaa hiukseni taitavasti ja hämmentävän nopeasti. Ehkä hän on vain hyvä suustaan, mutta minut hän on vakuuttanut selittämällä, kuinka leikkaa niskan hankalat pyörteet ja kuinka ohentaa hiukset päältä niin, että eivät sojota.

Joskus kun olen käynyt välissä muualla leikkauksessa, hän huomaa sen työn jäljestä ja osoittaa muualla tehtyjä virheitä.

Joillain kerroilla leikkauksen on tehnyt joku muu. Yhden naisen lopputulokseen olin tyytyväinen, mutta toisen kanssa en oikein saanut kommunikoitua ja tuloskin jäi torsoksi.


InkClub
  02.06.2017
Asiakaspalvelu huippuhyvää

Sain pari kuukautta sitten ison mustan alkuperäisen miustekasetin, joka tuntui "symtymäkuivahtaneelta", koska tulostin valitti, että muste vähissä eikä suostunut tulostamaan. Käytän tulostinta hyvin vähän. Viikko sitten harmitti ja valitin Inkklubille asiasta. Aivan pian sain ystävällisen vastausviestin ja tänää nposti toi tilalle uuden kasetin- ja ilmaiseksi.

Aikaisemminkin olen ollut ihmeissäni heidän hyvästä palvelustaan: silloin ei korvaava kasetti toiminut, valitin ja tilalle tuli pikaisesti uusi ja alkuperäinen.

Hyvän mielen asiointia


Webhotelli.fi
  02.06.2017
Webhotellin palvelin kolmatta päivää nurin

Webhotelli kertoo myös epätosia sivuillaan. Häriöt alkoivat jo aamupäivällä omien sivujen mukaan illalla klo. 20. Omien sivujen mukaan palvelimet toimivat seuraavana iltana (torstai). Nyt on perjantai-iltapäivä pitkälää, eivätkä asiakkaan ja omatkaan sivut toimi. Ei voi jatkossa voi luottaa epäluotettavaan tekniikkaan ja valehteluun. Täytyy alkaa etsiä uutta kotia yli kymmenelle sivustolle.


Biiliapu.fi
  02.06.2017
Tilatut työt onnistuu!

Hei !

Autossani oli mystinen säkövika, välillä vilkut toimi normaalisti välillä ei.

Vian hakuun toki meni hetki aikaa mutta mielestäni lopputulos ratkaisi.

Ei vaihdettu osia, ainoastaan käytettiin mittaristo irti ja huollatettiin.

Nyt kaikki ok, joten siitä suuret kiitokset BIILIAVULLE !


Nebula
  01.06.2017
No nyt ovat osa Teliaa

Telia osti Nebulan eli meidät, Nebulan asiakkaat. On aika hakea uusi paikallinen innovatiivinen palveluntarjoaja jota Nebula oli aikoinaan.


Webhotelli.fi
  01.06.2017
Kominkertaisti hinnat ja palvelin alhaalla

Pari viikkoa sitten tuli ilmoitus hintojen kolminkertaistamisesta ja nyt on sivusto ollut alhaalla kolmatta päivää.

2-sivustoa alkaa etsimään uutta sijoituspaikkaa.


Parturi-kampaamo Dolce Vita
  31.05.2017
Vilma on paras!!

ehdottomasti, ei lisättävää!


Pakuovelle.com
  31.05.2017
Suosittelen lämpimästi!

Pakuovelle.com: 30.05.17 käytössäni oli 12 tunnin ajan valtaisan tilava Ford Transit, jota oli yhtä helppo ajaa kuin uutta henkilöautoa. Peruutuskamera oli uusi ihme! Mukavan hiljaisessa hytissä pystyttiin juttelemaan seuralaisen kanssa vaivattomasti. Kokemus muutti täysin käsitykseni Transiteista. Pakuovelle.com toimii hienosti. Hain ja palautin auton Puotilan metroasemalla, henkilökunta oli asiallista ja palveluhenkistä. Heillä on myös 24h puhelinpäivystys yllätysten varalle. Hinta on kilpailukykyinen, erittäinkin, jos pystyy käyttämään tarjouksia. Suosittelen lämpimästi, ja itse aion käyttää uudestaan.


Zooplus
  30.05.2017
Zooplus kotiinkuljetus

Zooplus kuljetuksesta ei vaivauduta ilmoittamaan ajankohtaa, milloin lähetys saapuu, että tietäisi olla kotona ja vievät Postiin suuret kissan naksupussit. Jostain täytyy kyyti tilata, että saa ne kotiin. Näin heikkoa palvelua en ole muualta saanut. Ei tarvitse enää ko firmasta mitään tilata.


Fennia
  29.05.2017
Ala-arvoista palvelua

Fennia toimi yrityksen, jossa olin töissä kun vammauduin työmatkalla työkyvyttömäksi lakisääteisenä työtapaturma vakuutusyhtiönä. Kun Fennialle selvisi lääkäreiden lausunnoista että en parane työkykyiseksi, se lähetti oman etsivänsä seuraamaan minua ja raportoimaan terveydentilastani. Etsivän raportit oli kirjoitettu niin että etsivän mielestä olen työkykyinen. Toisena se osti uuden lääkärinlausunnon ulkopuoliselta lääkäriltä että olen työkykyinen. Kuitenkaan työpaikkani työterveyslääkäri ei päästänyt minua töihin. Fennia lopetti korvauksien maksamisen ja kuntoutuksen vaikka useat lääkärit suosittivat täysin päinvastaista. Voiko tällainen yritys toimia lakisääteisten vakuutusten kanssa, mielestäni ei voi.


Pohjantähti Keskinäinen Vakuutusyhtiö
  29.05.2017
Pohjantähden liikennevakuutus ei korvaa vammautuneen kuluja

Jouduin 2010 liikenneonnettomuuteen kuskin syystä. Liikennevakuutus oli Pohjantähdessä. Sain vakavan aivovamman ja oikeaan käteen tuli hermovaurio ja käteen jäin kovat hermosäryt. Keväällä Pohjantähti lähetti etsivänsä seuraamaan minua. Etsivä teki raportin jonka mukaan olen täysin työkykyinen. Sitten se teki minusta rikosilmoituksen että olen syyllistynyt törkeään petokseen koska olen liioitellut oireita lääkäreille. Nyt asia menossa käräjäoikeuteen ja siellä ratkaistaan mitä vammoja onnettomuudessa on tullut ja miten ne vaikuttaa työntekooni. Että näin Pohjantähti hoitaa asioitaan, saa ainakin maksuaikaa kun laittaa petosepäilyn vireille ja lopettaa korvausten maksun. Aika kamalaa touhua lakisääteisen vakuutuksen korvauksen hoitamisesta. Suositan vaihtamaan vakuutusyhtiötä jos omat vakuutukset ovat Pohjantähdessä.


Vannetukku.fi
  29.05.2017
Takuukäytännöt ei toimi

Ostin uudet etukumit ja välittömästi asennuksen jälkeen auto alkoi täristämään. Otin yhteyttä vannetukkuun että tasapainotus vissiinkin mennyt pieleen ja sovittiin uusi aika. Noh kävin liikkeessä uusiksi ja homma jatkuu. Palaan taas liikkeeseen ja hermoni alkavat olla jo hieman tiukalla. Myyjä toteaa minulle että hän ei voi asialle nyt mitään että ottaa yhteyden takuuseen että tietää miten toimia. Muutaman päivän kuluttua minulle tulee soitto jossa ilmoitetaan että he haluavat vielä itse ajaa auton ja VIELÄ ketran tasapainottaa renkaat. Noh eiköhän sillon ole kyse jo runkovikaisesta renkaasta mutta he eivät suostuneet niitä vaihtamaan. "Normaalisti" rengasliikkeet näin toimivat ainakin minun ymmärtääkseni.

Menen myöhemmin käymään sovittuna ajankohtana liikkeeseen ja myyjä toteaa että takuusta tullut sellainen ohje että vaihdetaan renkaat vaan taakse jos kerran täryyttää.... myyjäkin tälle nauroi. Mutta sitten tuli ilmi etteivät he vaihda minulle uusia kumeja tilalle vaikka ovat ne jo kolmesti tasapainottaneet. Asiakas joutuu ostamaan uudet kumit ja alla olevat laitetaan Kouvolaan tutkimuksiin että onko niissä jotain vikaa. Maksavat korvaukset jos löytyy jotain vikaa? EIHÄN SE NYT NÄIN VOI TOIMIA.....Joten yleisesti, en tule otse ainakaan enää ikinä kyseisessä liikkeessä asioimaan koska takuuhommat ei toimi, joutuu vain maksumieheksi. Nyt asiaa setvitty jo useampi viikko ja homma vaan jatkuu...

Asiakaspalvelu ihan hyvää itse liikkeessä mutta takuuhommat eivät toimi.


Verkkokauppa e-ville.com
  29.05.2017
Kaikki toimi hyvin

Olen tilannut tavaroita kaksi kertaa v.2017, ja molemmat kaupat sujuivat hyvin, kaikki meni ihan kuin olikin kuvattu. Saapuneet tavarat olivat kunnossa. Joten voin kyllä suositella kauppaa kaikille.


Vannetukku.fi
  29.05.2017
Laadukkaat renkaat

Ostin Vannetukusta kesärenkaat jotka olivat samaa tasoa kuin muutkin kuten Nokian Venäjällä tekemät renkaat ellei hieman paremmatkin. Tällä arvostelupalstalla "Paskat" kirjoittavat aivan omia juttujaan eli kummin kaima on niin sanonut. En näe mitään arvoa tällaisissa arvosteluissa joissa ei ole mitään perää vain omahyväisyys pakottaa noitta "paskattajia" tänne kirjoittamaan !


JA-KI Oy
  28.05.2017
No jaa, melkein ok

Muutin Jakilla kaksioni. Muutto meni ok, mutta Jaki ei noutanut laatikoita sovitusti vaan odotuttivat kolme päivää, mikä oli ärsyttävää: laatikot veivät tilaa asunnosta. Hieman epäselvä kuvio ja joka kerta puhelimessa eri tyyppi, eivät tienneet toistensa sopimisista mitää.Muutto maksettiin heti muuton päätyttyä (aika kallis), mutta muuttolaatikoiden laskun kanssa tuli taas uusi epäselvyys...


Verkkokauppa e-ville.com
  28.05.2017
En enää ikinä!!

Ostin refurbished Nokia 3310 -puhelimen e-villelta. Sain viallisen puhelimen, jonka näyttö oli naarmuinen ja akunkesto olematon. Pyysin rahat takaisin. Vaikka asiakaspalvelukin myönsi, että kyseessä oli ”maanantaikappale”, en saanut rahojani takaisin koska paketti oli avattu (miten olisin voinut todeta sen epäkunnon pakettia avaamatta??). Sain 2 kuukautta sen jälkeen ”korvaava tuote”, eli toinen Nokia 3310, jonka näppäimistö oli indonesiankielinen. En enää ikinä osta e-villelta mitään!!


Zooplus
  27.05.2017
En suosittele!

Olen tilannut pariin otteeseen zooplussasta koiranruokaa. 2 edellistä kertaa meni hyvin, maksoin luottokortilla. Kuski soitti kun oli oven takana tuomassa ruokaa. Kolmannen kerran kun maksoin ruuan suoraan verkkopankissa, ruokaa ei ikinä toimitettu perille. Tilasin ruuan 9.5. ja zooplus ilmoitti toimituspäiväksi 15.5. maanantai tai 16.5. tiistai. Ongelmahan zooplussan toimituksissa on se että toimituksista ei pysty sopimaan etukäteen eli sinun vain pitäisi olla kotona juuri silloin. Noh jokatapauksessa pakettia ei ollut kuulunut edes vielä 19.5. perjantaina jolloin laitoin sähköpostia asiakaspalveluun englanniksi koska en tajunnut että kyseinen liike toimii suoraan Suomessakin. Minulle vastattiin suomeksi takaisin mitään kysymättä että osaanko edes suomea. Minulle kerrottiin että olin kieltäytynyt vastaanottamasta pakettia perjantaina eikä enempää asiasta tiedetä. Sanoin että ei pidä paikkaansa että pakettia on päivystetty koko viikko eikä kuskit ole edes yrittäneet soittaa että ovat oven takana. Minulle vastattiin että kuskit eivät soita vaikka ovat kaksi aiempaa kertaa soittaneet. Tämän jälkeen selvisi että tämä asiakaspalvelija puhuikin edellisen viikon perjantaista vaikka toimituspäiväksi oli sanottu ma tai ti. Hän sanoi ettei minun tarvitse päivystää pakettia koska voin seurata lähetystunnuksesta, kun sinne ilmestyy sinä toimituspäivän aamuna että tämä on toimituspäivä. Aijaa että sitten varaudun jäämään kotiin joka päivä, ihan tuosta noin vaan olla pois töistä? Kun paketti voidaankin toimittaa ihan minä päivänä huvittaa. Ja parastahan tässä on se, että kukaan ei edes yrittänyt tuoda sitä pakettia perjantaina kun ollaan oltu kotona. Muutenkin kerranko sitä yritetään toimittaa jonain random päivänä ja jos ketään ei ole kotona niin paketti lähetetään takaisin. Minulle ei myöskään viikkoon ilmotettu mitään että paketti on lähtenyt takaisin. Kysyin että milloin saan rahani takaisin niin sitten kun paketti on kirjautunut takaisin varastolle. Paketti muka löysi kotiini neljässä päivässä mutta vieläkään se ei ole löytänyt takaisin varastolle tässä parissa viikossa. En ole saanut vieläkään rahojani takaisin. Millä oikeudella kyseinen yritys muutenkaan pitää rahojani siellä kolme viikkoa jos ei ole tuotetta ikinä edes toimittanut minulle? Ihan kuin minä olisin palauttanut tuotteen että saat rahasi takaisin kun tuote on saapunut varastolle vaikka itse eivät ole sitä toimittaneet missään kohtaa. En ymmärrä miten se on minun ongelmani missä heidän tuotteensa pyörii ennen kuin saan rahani takaisin. Asiakaspalvelusta ei missään vaiheessa edes pahoiteltu asiaa. Tänään laitoin sähköpostia että mikäli en saa rahojani takaisin lähipäivinä, teen rikosilmoituksen asiasta johon minulle vastattiin että nyt tuote on saapunut varastolle. Kas kummaa lauantaina. Mutta pankista riippuen saattaa mennä 5 päivää että rahat näkyy tilillä. Asiakaspalvelusta ei myöskään suostuttu antamaan minkäännäköistä osoitetta mihin voisi reklamoida heidän surkeasta palvelun laadusta.


Faktacount Oy
  26.05.2017
Vältä tätä toimistoa

Faktacount on yrittäjäurani kehnoin tilitoimisto. Ehdin olla siellä reilun vuoden ajan jonka tuloksena yrityksennasiat olivat täysin sekaisin. Henkilökunta on asenteeltaan ylimielinen: meileihin ei vastata tai jos vastataan, ovat vastaukset yliolkaisia tai suurpiirteisiä. Toimiston hintataso on kallimpi kuin minkään muun toimiston, sillä laskuttavat joka ikisestä pienestäkin toimenpiteestä minimiveloituksen, jonka seurauksena yrityksen kk-maksut olivat useita satoja euroja.

Tekivät firmani kohdalla isoja, kirjanpidollisia ja laskutukseen liittyviä virheitä ja mitään ei korjattu. Asenne oli täysin välinpitämätön. Eivät edes ilmoittaneet, kun oma kirjanpitäjäni oli irtisanottu ja kaikki asiat vain jätettiin hoitamatta.

Suosittelen pysymään kaukana Faktacountista.


Webhotelli.fi
  26.05.2017
Arvaamatonta toimintaa

Pitkä asiakassuhde on ollut koetuksella arvaamattoman toiminnan johdosta. Siinä mielessä olen ollut kärsivällinen ihminen ja taustaa on monelta vuodelta kyseisen yrityksen osalta. Nämä ovat minun kokemuksiani asiasta ja on mahdollista että asiakaskokemus on toisille toisenlainen. Kerron joitakin havaintojani palvelusta:

Sivusto voidaan sulkea käytännössä haittakoodin tai vaikka kuorman takia yksipuolisesti ilman ennakkoilmoitusta. Asiakkaalle ei anneta mahdollisuutta korjata sivustoa ennen yksipuolista sulkemista. Suurimpaan osaan häiriöilmoituksista tai palvelupyynnöistä saa vastauksen, mutta vastausaika voi vaihdella huomattavasti päivästä kahteen viikkoon. Puhelinpalvelun kautta saa paremmin kiinni ja se onkin maksullinen. Kannattaa huomioida että myös odotusaika maksaa ja asia kannattaa olla itselle kirkkaana ennen soittamista esim aiempi tukipyyntönumero esillä, johon puhelun aikana viittaat. Tällöin pääsevät siihen kiinni nopeammin, mistä on kysymys. Palvelussa ei anneta takeita SLA tasoista, sivut voivatkin olla kiinni useamman päivän jopa viikon. Hyvitystä ei kannata odottaa näistä "katkoksista".

Yritys on parantanut siinä mielessä että jonkinlainen aika annetaan varautua PHP päivitykseen etukäteen. Koodarit kyllä tietävät että PHP päivitys ei yleensä mene täysin kivuttomasti läpi, jos ei ole varautunut. Ei vaikka kuinka vakuutellaan että ei tule katkosta jne. Esim funktioita voi poistua käytöstä tai voi muuttua. Siksi kannattaa tarkistaa muutoksen vaikutus php.net sivulta. Toki ilman koodausosaamista tätä on vaikea tarkasti hahmottaa. Käyttäessä esim wordpress julkaisujärjestelmän uusinta versiota näistä päivityksistä on harvoin haittaa. Webhotelli.fi:ssä on nykyään kuitenkin hyvää se, että PHP versiota voi muuttaa asiakas itse Cpanelista. Valittavana oli kirjoitushetkellä 5.5, 5.6 ja 7 versiot. Näistä olen muutaman kerran saanut avun eikä koko sivuston tekeminen ole mennyt uusiksi.

Henkilökohtaisesti arvostan luotettavuutta ja varmuutta palvelujen jatkuvuudelle. En tässä valossa ole voinut suositella yritystä enää pitkään aikaan, näistä parannuksista huolimatta. Parempia vaihtoehtoja on tarjolla ja itselläkin käytössä useammassa paikassa. Ero on ollut huima varsinkin asiakaspalvelun suhteen. On kuitenkin syystä muistaa että palvelu on erittäin edullinen käyttökustannuksiltaan. Eikä "kuningaspalvelua" voi hintaan nähden odottaa.

Kalliimmissa webhotellipalveluissa maksetaan luotettavuudesta. Esimerkiksi on nopea asiakaspalvelu (chat / puhelin / sähköpostituki), tietyt minimi vastausajat (SLA:t), lisäksi heillä on käytössä erilaisia palveluhallinnan viitekehyksiä esim ITIL. Näistä on hyötyä asiakkaalle esimerkiksi ennakoiva häiriönhallinta (häiriöitä pyritään ennakoimaa ja minimoimaan niiden laajuus / ehkäisemään kokonaan niiden syntyminen), jatkuva palvelunparantaminen (opitaan virheistä ja tehdään korjauksia), ennakkoon suunnitellut huoltokatkot ja niistä ilmoittaminen asiakkaalle. Näissä asioissa voisi tämä yritys parantaa.


Superkauppa
  26.05.2017
Toimitusajat eivät pidä alkuunkaan

"Tuote varastossa", "Toimitusaika 1-3 päivää". Todellisuus: Lahjaksi tilattuja tavaroita odoteltu jo toista viikkoa ja asiakaspalvelusta leikitään kuurupiiloa. Ei mitään tietoa tullaanko tuotteita koskaan saamaankaan. Ei muuta kun markettiin hakemaan hätäiset lahjat tilalle.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  25.05.2017
Suosittelen tuotetta: Led Suihkupää

Tämä on loistava tuote lisäämään suihkunautintoa. Hienot värit: Vihreä=kylmä, Sininen=lämmin, Punainen=kuuma. Eli LEDien väri vaihtelee veden lämmön mukaan. Käytännöllisyyttä lisää LEDien toiminta vesivoimalla eli pattereiden kanssa ei tarvi säätää. Miinusta tämä suihkupää saa veden leviämättömyydestä. Eli vesi tulee liian pienelle alueelle suihkuteltaessa. Toki tuokin on makuasia. :) ***SUOSITTELEN***


Supersaver.fi
  25.05.2017
Vanhentunut asiakaspalvelun sähköpostiosoite

Yritin tiedostella paljonko varaamani matkan paluulennon muuttaminen maksaisi, mutta asiakaspalveluun lähettämääni sähköpostiin vastattiin että käyttämäni sähköposti osite ei ole enää voimassa. Yritin etsiä sivuilta palaute osiota, mutta en löytänyt sitä, minkä jälkeen turvauduin googleen ja totesin että muillakin on ollut sama ongelma.

Super Saverin kokoisella firmalla väärän sähköpostiosoitteen pitämistä etusivulla ja piilossa olevan palautelaatikon täytyy olla joko täysin käsittämätöntä epäpätevyyttä ( joka ei luo luottamusta siihen että he pystyisivät hoitamaan matkasi järjestelyt) tai tahallista.

Onneksi olkoon Super Saver säästätte asiakaspalvelukuluissa, sillä luettuani arvostelut joihin törmäsin googlettaessani teidän asiakaspalveluanne en aiokaan muuttaa varaustani, jotta minulla olisi edes jonkinlainen mahdollisuus päästä kotiin matkaltani. En tosin aio enää koskaan tilata mitään Super Saverin kautta :)

Lieventävänä asianhaarana mainittakoon että muistaakseni olen joskus aiemmin onnistuneesti matkustanut kohteeseen ja takaisin Supersaverin kautta varatuilla lennoilla, joten ilmeisesti sekin on mahdollista tällä yhtiöllä kunhan asiakaspalvelua ei tarvi. Asiakaspalvelusähköpostin jemmaaminen on kuitenkinn niin ikävä tempaus että yksi tähti.


Salon West-Hair, Espoon toimipiste
  25.05.2017
East West Hair

Sekoitin onnekseni kaksi eri parturi-kampaamoa keskenään eli East West Hair:n joka on Olarissa Tokmannia vastapäätä uudessa talossa ja West Hair:n joka on Omenassa. Onneni oli East West Hair:n Happy Hours (10- 13) jolloin hiustenleikkaus maksoi 10€! Siisti uusi paikka, ehkä hiukan kansainvälinen tunnelma ; )


Halvat Hinnat verkkokauppa
  25.05.2017
Palvelua parhaimmillaan

Tuotteiden ostaminen, toimitus, vaíhtaminen ja upgradaaminen onnistuivat vaivattomasti ja nopeasti. Kommunikointi sähköpostitse oli nopeaa ja asiallista. Tällaista palvelua on ilo saada ja käyttää.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  24.05.2017
Edullinen lisäboksi HD DVB-T2 digiviritin

Ominaisuuksiinsa nähden huippuedullinen ja kompakti tallentava digiboksi.

Miinuksina: - jumittuu joskus (onneksi virtapainike boksissa sitä varten) - ei tunnista aina USB-muistitikkua. Uudelleenkäynnistys auttaa. - Käyttöliittymän suomennus karseaa "Google-kääntäjä"-tasoa. Kannattaa valita englanti, jos EPG:n ruotsittuminen ei haittaa. - ei tallenna irtotekstejä. - ajastus epävarma (liittyy ehkä tallennusvälineen tunnistusongelmiin)

Plussaa: + käyttää 5V jännitettä, voi viritellä USB-virtalähteellä tai paristoilla toimivaksi (kunhan virtaa riittävästi). + lisäksi erillinen jatko-IR-vastaanotin, jos tarvii. + pieni koko. Mahtuu vaikka TV:n taakse


FOOTWAY
  24.05.2017
Kiitokset.

Oli helppo tilata. Tuote tuli nopeasti. Ihanat jalassa, kauniimmat luonnossa kun kuvassa. Täältä ostan jatkossakin. Kiitoksia :)


Verkkokauppa.com
  24.05.2017
Grillin tilaus

Tilasin grillin. Se saapui muutamassa päivässä pakulla kotiovelle. Kootessani sitä huomasin kaikkien valurautaritilöiden olevan katki. Ei tietoa missä vaiheessa vahinko on sattunut. Ei kun meiliä asiakaspalveluun valokuvan ja tietojen kera. Seuraavana päivänä verkkokaupan huolto laittoi uudet ritilät toimitukseen. Ripeää ja toimivaa toimintaa!


Matkavaruste.fi
  24.05.2017
En suosittele

Tilauksen jälkeen sain tilausvahvistuksen sähköpostiin, sen jälkeen viestin, että toimitus viivästyy. Kaksi viikkoa tilauksesta selvisi, ettei tuotetta enää saa ollenkaan, joten ehdottivat kolmekymppiä kalliimpaa tuotetta korvaajaksi. Hintaeroa eivät suostuneet korvaamaan. Asiakkaana jäi tunne, että myyvät netissä halvempaa tuotetta ja yrittävät jälkeenpäin myydä kalliimman tilalle, kyllä kahdessa viikossa pitäisi pystyä asiakkaalle ilmoittamaan, löytyykö varastosta tuotetta vai ei. Tilasin loppujen lopuksi saman tuotteen halvemmalla muualta.


Netrauta.fi
  23.05.2017
16-32 mm sepeli

Tilattu tuote ei vastannut myynnin mukaisia puheita ja mainoksia, tuote oli väärä ja toimitus venyi pitkäksi luvatusta, asiakaspalvelussa oli ruuhkaa, joten vastine toimittajalta pitkittyi. Asia kuitattiin tuotteen olevan tilatun mukaista, näin ei todellakaan ollut. Kannattaa olla tarkalla silmällä internetissä olevien mainoksien perään, tuote ei todellakaan aina ole sitä mitä hienoissa kuvissa esitetään.


Karkkainen.com
  23.05.2017
3/5

Sisustustuotteita tilatessa värin valinta ei ole mahdollista, josta suuri miinus. Jää usein kivat tuotteet tilaamatta, kun ei tiedä minkä vaihtoehdoista saa.

Plussaa todella nopeasta toimituksesta.


Tinder
  21.05.2017
Älypuhelimelle varmaan suosituin deittisovellus

Paljon käyttäjiä.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  21.05.2017
Kauppa toimii

Ostin Win 7 PRO lisensin eriköishinnalla. Tuoteavain tuli nopeasti sähköpostiin. Lisenssitarran kanssa meni yli 3 viikkoa mutta perille tuli. Joten kaupat onnistuneet.


Verkkokauppa e-ville.com
  21.05.2017
Luotettava

Vaikka toimituksia osittain tulee kiinasta niin mielestäni e-villellä on hyvä ja avoin kommunikointi toimituksistaa, arvostan!

Toimitusajat voisi olla nopeampi mutta ymmärrän että kiinasta ei pysty kovin nopeasti toimittamaan


Jy-Pi Oy
  20.05.2017
Erinomaisesti sujunut muutto

Tilasin Jy-Pi Oy:sta muuton 4 h + k -asunnosta 80 muuttolaatikolle ja koti-irtaimistolle. Auto saapui täsmälleen sovittuna ajankohtana, ja muuttomiehet olivat ystävällisiä ja kohteliaita. Tavarat oli kannettu ja auto pakattu jo tunnissa, vaikka tavarat piti kantaa ilman hissiä kolmannesta kerroksesta kierreportaita alas. Kaikki sujui loistavasti ilman mitään ongelmia, ja muutto oli hoidettu alle 2,5 tunnissa, vaikka arvioksi oli annettu 4 - 5 tuntia. Hintakin oli kohtuullinen. Suosittelen lämpimästi Jy-Piä!


Picknpay.fi
  19.05.2017
Huokeata!

Vaikka puuttui yksi tuote, niin en kehdannut sitä edes pyytää takaisin, koska niin halvalla sain ostokset muutenkin ja postikuluitta.


Verkkokauppa e-ville.com
  19.05.2017
Kun apua tarvitset takuu asian kanssa kaikki menee vaikeaksi

Tilasin erään tuotteen tästä firmasta ja vieläkin on käsittely kesken joten en mene yksityiskohtiin ettei lopullinen ratkeaminen vaikeudu entisestään. Joka tapauksessa firma ei ole kiinnostunut sinusta sen jälkeen kun on rahansa saanut. Nyt olen yksin rikkinäisen tuotteen kanssa kun en jaksa aloittaa jo kuukausia kestänyttä taistelua alusta. Teen ilmoituksen kuluttajaviranomaiselle, mutta tuskin se mitään auttaa. Varoitus vain muille, maksakaa mieluummin muutama kymppi enemmän, että saatte palvelua!


HairStore
  19.05.2017
Kaikkea mitä en pyytänyt

Minun piti käydä hairstoressa pitkien hiusten latvojen tasoituksessa ilman pesua, kampaaja väitti ettei niin voi tehdä naiselle vaikka olin samana aamuna hiukset pessyt ja niissä ei ollut muotoilu tuotteita. Kampaaja myös väitti että olen tehnyt väärän varauksen. Kampaaja ei pelkästään tasoittanut latvoja vaan alkoi myös kerrostamaan. Samalla hän muutti taakse päin pitenevät hiukset eteenpäin piteneviksi kysymättä. Tulos oli ihan hyvä mutta toiveitani ei kuunneltu


Clamos.net
  18.05.2017
Ihan ok

Toimii ihan ok:sti. Tilasin meikkivoiteen ja tuote oli juuri se mitä halusin ja toimitusaika kohtuullinen (tilasin maanantai-illalla, nyt torstaina tuote tuli). Plussaa ilmaisesta toimituksesta vaikka tilaukseni loppusumma oli vain reilun kympin. Tuote tuli kirjeenä kotiini. Huonona pidän valikoiman rajallisuutta, eli osa haluamistani tuotteista puuttui, siksi 3 tähteä.


Verkkokauppa e-ville.com
  18.05.2017
Asiakaspalvelu ei lue viestejä

Tilasin puhelimen ja vajaan viikon jälkeen siihen tuli vikaa. Taisi kuitenkin omalla kohdalla olla vain huonoa tuuria. Tein RMA-hakemuksen ja selvitin vian useampaan kertaan asiakaspalvelijan kanssa ja RMA-kuvauksessa oli lopulta silti väärä viankuvaus. Selitin myös että halusin palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin mutta asiakaspalvelija ei ilmeisesti tätäkään lukenut ja tuote tuli minulle takaisin todella pitkän odotusajan jälkeen. Myyn tuotteen eteenpäin ja en tilaa täältä enää yhtikäs mitään. En suosittele kalliimpia tuotteita tilaamaan. Jotkut halvat tuotteet saattavat ollakin ihan jees.


Autokorjaamo KOV
  18.05.2017
Huolto

Mukava palvelu , kahvi tarjoilu ja huolo miehen pitivät minut ajantasalla , hinta arvio oli hyvä , vähän yllätti mutta ongelma oli isompi kuin aluksi ajateltiin,,, mutta kokonais kuva todella hyvä
Verkkokauppa e-ville.com
  18.05.2017
EN SUOSITTELE!

Asiakaspalvelu ei vastaa, en pysty perumaan tilaustasi. Varmaan odottavat, että väsyy asiaan ja rahat jää saamatta.

KALLIS. Aliexpress toimitti samat tuotteet 50% halvemmalla

HARHAAJOHTAVA Tilatessa ei huomaa, että joudut maksamaan tavaroista tullit ja arvonlisäverot vielä lisäksi. Vois olla paremmin näkösällä.
Vannetukku.fi
  16.05.2017
heidän myymä (SteyrTek Pyöränmutteriavain jatkovarrella)

heidän myymä (SteyrTek Pyöränmutteriavain jatkovarrella) on täyttä paskaa ei kannata ainakaan tuota avaita ostaa. https://www.vannetukku.fi/pyoranmutteriavain-jatkovarrella-p-54432.html


AdLibris
  16.05.2017
Laaja valikoima - hidas toimitus

Muutaman kerran on tullut tilattua täältä, aluksi toi ihan hyvin, nykyään toimitusajat ei pidä ollenkaan paikkaansa. Jatkossa täytynee tilata muualta, ei jaksa odottaa yhtä varastotuotteena myytävää kirjaa kahta viikkoa.


Verkkokauppa e-ville.com
  16.05.2017
Loistava ja edullinen!

Olen hyvin lukuisia kertoja e-villeltä tuotteita tilannut ja jokainen kerta kokemukseeni ollut tyytyväinen! Alkuun pakko sanoa, että ainoa minuakin harmittanut asia on pitkä (mutta ymmärrettävä) toimitusaika Kiinasta saakka. Usein, kun itseä kiinnostavan gadgetin ja tuotteen löytää, haluaisi sen kouraan ja käyttöön heti, mutta Kiinasta tilatessa täytyy odottaa. Hinta kompensoi kuitenkin niin hyvin, että odotus kannattaa!

Reilun parinkympin tuotteista täytyy maksaa alv ja tullata tuote itse. Se onnistuu helposti Tullin nettisivuilla ja e-villen asiakaspalvelijat auttavat ilmeisesti tässä(kin), jos ongelmia on!

Pari kertaa on tullut tuote rikkinäisenä perille, palautus on onnistunut helposti ilmaiseksi, odotusaika alkaa vain alusta, kun korvaava tuote lähtee toiselta puolen maailmaa matkaan.

Asiakaspalvelu e-villellä on laadukasta ja ystävällistä, yhteydenottopyyntöön saa vastauksen nopeasti ja asiakkaasta selkeästi välitetään ja kokemuksestasi halutaan tehdä mahdollisimman laadukas.

Valikoima ja hintataso ovat varmasti Suomen verkkokaupoista laadukkaimmat! Uutena hyvin positiivisena ratkaisuna e-villellä on Suomi-varasto Mäntsälässä, josta olen myös tilannut ja käynyt jopa noutamassa muutaman tuotteen. Näissä on alvit jo maksettuna ja hinta hitusen korkeampi, mutta tuotteen saat usein ja parhaimmillaan päivässä kotiisi.

Tykännyt olen kaikin puolin. Vaihtoehtoratkaisuja on varmasti jokaiselle, mutta mielelläni tuen asiakaspalveluun ja kokemuselämykseen panostavaa yrittäjää. Verkkokaupassa hintataso on kilpailukykyinen, mutta valikoima myös sellainen, että muualta vastaavia tuotteita vaikea löytää - suosittelen siis vahvasti! :)


Piercing.fi
  15.05.2017
Välttäkää tätä firmaa

Eivät vastaa puheluihin eivätkä sähköpostiin. Tilatut ja maksetut tuotteet ovat jääneet tulematta. Säästäkää rahanne parempaan paikkaan


Piercing.fi
  15.05.2017
Yritykseen ei saa yhteyttä

En suosittele tilaamaan tästä nettikaupasta. Tilattuani sain väärän kokoisen korun, ja toisen olisin halunnut vaihtaa, koska huomasin jo muovipussin läpi, että olen itse tilannut vääränkokoisen tuotteen. Olen lukuisia kertoja ollut yhteydessä yritykseen jotta voisin perua kaupan/vaihtaa tuotteet, mutta yrityksestä ei ole tämän kahden kuukauden aikana vastattu. Eli jos tilaat, varaudu siihen, että (avaamatonta) tuotetta et saa vaihdettua tai palautettua.


Verkkokauppa e-ville.com
  15.05.2017
Led Pässi 300w

tilaamani valo tuotteen toimituksessa hieman aika viivästyi mut ei ollut villen vika vaan kiinan päässä tehtaassa joka niitä tekee mut erittäin näyttävä valo onkin muuten ja E hyväksytty malli vastaava valo suomessa maksaa yli tupla hinnan tilaan jatkossakin tuotteita edulliseen hintaa kun on suomalainen toimittaja eikä mikään kiina kauppa josta voi olla ettei tuote koskaan tule perille