Tatuointikellari arvostelun kommentointi

7.8.2014
Kaunis pirunainen


Minulle piti tehdä käteen kyynerpään ja kämmenen väliin KAUNIS Pirunainen. Ensinnäkin kuvaa tehtiin 7 kertaa joka kerta 5-7h. Toinen sarvista lähtee keskeltä ohimoa toinen on melkein kohdallaan... Häntä on niin ruma että osasin varmasti itsekkin tehdä hienomman(huonompaa ei saa). Nenä näyttää perunalta. Väri on niin haalea että voisi luulla että se on 20v vanha. Kun pyysin että älä lantraa sitä väriä ei kuunnellut ollenkaan...

Tyypillä ei ole minkäänlaista itsekritiikkiä, eikä hän myöskään sitä ota vastaan. Sain ikuisen porttikiellon paikkaa(ihan kuin olisin ollut menossa sinne koskaan takaisin). Sain sentään rahani takaisin, siihenkin sai kauan vääntää. Jouduin menemään OIKEALLE tatuoijalle korjaamaan tatskaa.

En suosittele todellakaan muille kuin niille jotka haluavat todella olla harjoitustöitä ja maksaa siitä. Hänen tekemiään tatskoja on tullut enemmänkin vastaan. Kaikki olleet epäonnistuneita järjestäen.

Kävin katsomassa Tatuointikellarin gallerian ja edelleenkään ei mies tunnu osaavan/uskaltavan käyttää värejä. Viivojen terävyys ja paksuus vaihtelee. Galleriasta ei löytynyt yhtään kuvaa missä jotain sanottavaa ei löytyisi alle min tarkastelulla. Kaikki tatskat ovat haaleita. Kuvat ovat myös epäsymmetrisiä(pahalla tavalla). Kävin siellä 2,5v sitten eikä edistystä ole tapahtunut yhtään.

Puoli tähteä annan hänelle siitä että tatuoidessa oli mukava jutustella.


4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Tatuointikellari arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu