MRoom arvostelun kommentointi

13.8.2014
Kouvolan MRoom - ei enää ikinä


Vakiopaikkani Kouvolassa lopetti, joten testasin MRoomia, toivoen simppelia tukanleikkuuta eikä mitään kikkailua...

Ensimmäisenä kiinnitti huomion paikan jotenkin epätoivoinen trendikkyys. "Äijämainen" musta sisustus, pleikkari jota kukaan ei pelaa, työhönsä tyytymättömän oloiset työntekijät, kaikki näytti aika pinnalliselta ja muoviselta.

Ihan hyvin otettiin kyllä vastaan ja sain paikan nopeasti. Kaulaan laitettiin se parturikaapu kiinni, minkä jälkeen parturityttö neuvoi hiustenpesualtaalle. Sanoin että pesin kyllä itse hiukset kotona ennen lähtöä, että ei tarvitse kiitos. Vastaus: "Kyllä me mieluummin itse pesemme täällä." Hämmentyneenä kävelin sitten se typerä kaapu päällä ihmisten ohi. Tuntui todella typerältä olla hiustenpesussa toistamiseen, niinkuin minun omaan hiustenpesuun ei luotettaisi. Pesu tuntui nöyryyttävältä ja hiusten kiskominen epämukavalta.

Tämän shown jälkeen mentiin takaisin paikalle ja seinältä piti valita joku sopiva hiusmalli. Ok. Leikkaus alkoi hyvin ja koitettiin jutella niitä näitä. Työntekijöiden kesken vaikutti olevan kokoajan pieni sähläys päällä, kuka siivoaa, kuka menee tauolle tai ruokkikselle.

Parturityttö leikkasi ihan kivasti ja käytti muutamia kikkoja ja mm. hiustenpuhallinta. Letti tuli valmiiksi ja maksettuani häivyin kohtuutyytyväisenä.

Seuraavana päivänä huomasin että hiuksista hapsottaa yksittäisiä selvästi pidempiä hiuksia. Jossain kohti oli muutaman hiuksen tuppoja, selvästi muuta leikkausta pidempiä.

Meni sitten joku tunti itse korjaillessa tätä HUONOA leikkausta. Se ei millään voinut olla joku muoti-tyyli-juttu, vaan ainoastaan huonoa jälkeä, vaikka parturi kovasti koitti ammattimaiselta näyttää.

Huono tunnelma ja huonoa työtä. EN SUOSITTELE.

7 / 9 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (raportoi asiaton arvostelu)


KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, niin kirjoita uusi arvostelu.Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki MRoom arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu