Verkkokauppa.com arvostelun kommentointi

7.1.2015
Rojua riittää


Pyykinpesukoneeni sanoi itsensä irti takuuaikana ja korjaajat vaihtoivat sen samantien uuteen takuuvaihtona. Ikävä kyllä kone oli viallinen joten päätin vaihtaa koneen merkin (BlackWash) toiseen (Whirlpool).

Merkin vaihtaminen ja välirahan maksaminen ei taannut laatua. Kone 2 kk. vanha ja takuukorjauksessa ollut nyt kahdesti. Ensinmäisen kerran asiasta Verkkokauppa.comia tiedottaessani vastattiin että katsotaan nyt tämä huolto loppuun.

Toisen kerran sama juttu.

Olen nyt ottanut kuluttajasuojamieheen yhteyttä sillä noiden kahden takuuhuollon jälkeen (ensin vaihdettiin viallinen elektroniikkakortti, sen jälkeen sökähtänyt poistopumppu) kone alkoi taas pitämään vierasta ääntä. Rumpou on rytkynyt aina vaikka kone vatupassia apuna käyttäen seisoo jämäkästi paikallaan ja noin ollen myös jalat ovat kaikki lattiassa. Käsin testattuna kone ei heilu suuntaan eikä toiseen.

Verkkokauppa.com ei ole antanut muutoinkaan negatiivisten tuotearvostelujen mennä lävitse, ellei niitä ole kirjoittanut hyvin vähätellen.

Esim. BlacWashin takuuvaihtona tulleen saman merkkisen romun kohdalla annettiin kyllä palautetta laittaa, jonka jälkeen ilmestyi kommentti jonka kirjoittaja keskittyikin minun kommenttiini esitämällä mm. kuinka ehkä olisin unohtanut kuljetuspultit koneeseen.

Siis kuka niitä voi unohtaa, nehän otetaan pois heti sen jälkeen kun kone avataan muoveistaan. Siis jos niitä uutena ostetussakaan juuri on. Lisäksi kone vaidettiin ja asennettiin samantien takuuhuollon henkilöiden toimesta jolla sattui "uusi" kone mukanaan olemaan ja vanha kuskattiin pois. Tuota ei tietenkään saanut julkiseksi millään.

Tästä kahdesti korjatusta, uutena ostetusta Whirlpool-romusta ei kommentti ole läpi mennyt vaikka koneen kuvaus ollut asiallista siten, ettei tekstissä ole ollut esim. kiroilua tai liikkeen solvaamista jne.

Sen sijaan arvostelut joissa toisen luokan romua kehutaan maasta taivaisiin, pääsevät läpi. Yksi negatiivisempi taisi mukana olla mutta kehuarvostelut ovat valtaosin myös sellaisten kirjoittamia, joilla ei muita arvosteluja näy sitten olevan lainkaan. Toki ainahan se ensinmäinenkin arvostelu jostain kirjoitetaan mutta sen jälkeen ei mitään, tai ennen sitä.

Joka tapauksessa, romua pukkaa jopa pyykinpesukoneiden jalkojen alle tarkoitetuissa kumitassuisa. Selkeästi käytettyjä ja takuuna vaihtoivat kolmasti kunnes jätin asian siihen.

Rahaa ei ole niin paljoa että paskaa viitsisi kylpyhuoneeseen koristeeksikaan ostaa. Whirlpoolia päässyt käyttämään vain muutamia kertoja kun sen sitten on pitänyt seisoa odottamassa takuuhuoltoa jo kaksi kertaa. Kolmatta ei tule.


8 / 8 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Verkkokauppa.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu