INT2000 arvostelun kommentointi

20.1.2015
Ei mitään uutta


Olen todella yllättynyt, että yhä tänä päivänä ihmiset antavat Jack Daouksen vedättää itseänsä. Hemmon vedätyswebhotellibisnes alkoi jo yli 10 vuotta sitten, että itseänsä saa kyllä syyttää, jos on tämänkin jälkeen asiakkaaksi ryhtynyt. Daous on lisäksi ostanut ainakin yhden toimijan asiakkaat itselleen. Bisneksen luotettavuus on ollut hinnoista alkaen nähtävissä ja kuka tahansa järkevä olisi ensin edes katsonut hakukoneella mitä INT2000 on aiemmin tehnyt ja mitä mieltä ollaan. Eli jos moisen lafkan asiakkaaksi suostuu, niin itseänsä saa syyttää. Toivottavasti jengi edes kantapään kautta oppisi.


23 / 23 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Jacko Saud
21.1.2015 8:33
  (IP-lokaatio: Augsburg, Germany)
Jep, tähän kansainväliseen "perhe"vedätysfirmaan kuuluu ainakin alla olevat webbihotellipuljut Suomessa:

- Herito Oy, joka ensin haali halvoilla hinnoilla asiakkaita muutama tuhat ja sen jälkeen hylkäsi kun rahat oli saatu. Vähin äänin asiakkaat siirrettiin emoyhtiö INT2000 alle. Luonnollisesti hinnat pompsahti INT2000-hintoihin. Hjuva bisnes ja hjuva kate jollekulle.

- Webol, jossa Heriton tapaan halvat hinnat mutta juuri mikään ei yllättäen toimi luotettavasti. Jos ja kun ongelmia tulee tai asiakas tajuaa, että esim. PHP-tuki puuttuu kokonaan (missä muussa webhotellipalvelussa EI ole nykypäivänä PHP-tukea, haloo?) niin tarjotaan kalliimpia INT2000 vaihtoehtoja.

- INT2000, ei tarvitse enää esittelyitä...
Suki
17.2.2017 12:42
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Mulla ollut iät ja ajat domainit täältä koska niitä aikoinaan kovasti suositeltiin. Nyt kun tuli parit vedätyslaskut niin tajusin vasta että firmassa on muutakin mätää kuin antiikkiset laskutustavat ja kömpelön oloinen palvelu ollakseen vuosi 2017.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki INT2000 arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu