Hostinger arvostelun kommentointi

21.1.2015
Hostinger


Yli vuoden olen Hostingerin asiakkaana ollut ja palvelu on ollut suurimmaltaosin todella hyvää. En tarkoita tällä, että Hostinger olisi täydellinen, koska Hostingerista löytyy myös vähintään se muutama huono puoli, niinkuin kaikista muistakin vastaavanlaisista palveluista.

En ole kokeillut Hostingerin maksullisia webhotellipaketteja, koska ilmainen on yllättänyt minut niin hyvin, että se riittää minun sivuilleni ja muihin pieniin projekteihini mahtavan hyvin. Ilmaisessa paketissa tietenkin on parannettavaa, sillä omasta mielestäni sähköposteja ja aliverkkotunnuksia saisi olla hieman enemmän.

Huonot puolet: (mitkä tulee ensimmäisenä mieleen) - Asiakaspalvelu ei vastaa heti viestin lähetettyä, mutta asiakaspalvelu osaa silti hommansa ja on mukava kaikille asiakkaille. - Ainakin ilmaisessa paketissa ilmenee pieniä katkoksia sivun ja tiedostonhallinnan toimivuudessa, mutta ne lähtevät taas toimintaan maksimissaan 20 sekunnin kuluttua. (Tätä ei välttämättä ilmene kaikilla käyttäjillä)

Hyvät puolet: (mitkä tulevat ensimmäisenä mieleen) - Edulliset hinnat - Osaava, mukava asiakaspalvelu - Helppokäyttöinen, laadukas hallintapaneeli - Hienoja ominaisuuksia (esim. kotisivukone, automaattinen asentaja... - Ilmainen webhotelli sopii täydellisesti esim. kotisivuihin! - Ja paljon muuta!

Hostinger on siis omasta mielestäni loistava palvelu, vaikka huonojakin puolia löytyy. Ilmainen webhotellipaketti täyttää vaatimukseni (aliverkkotunnuksia & sähköposteja lukuunottamatta) ja myös maksullisten tuotteiden hinnat Hostingerissa on melko edulliset. Hostingerista löytyy myös paljon muitakin ominaisuuksia, esimerkiksi webhotelleissa automaattinen asentaja, loistava kotisivukone ja paljon muuta.

Suosittelen Hostingeria kaikille, jotka eivät halua maksaa liikaa laadukkaista palveluista. Ilmainen webhotelli sopii täydellisesti esim. kotisivuille ja ilmaiseen webhotelliin saa ilmaisen aliverkkotunnuksen laajasta valikoimasta. Maksullisessa webhotellissa saa ilmaiseksi kunnon verkkotunnuksen (esimerkiksi .com) ja Business -webhotellissa saa ilmaisen SSL-sertifikaatin.

Uskon, että kaikki eivät pidä Hostingerista, mikä on aivan normaalia. Joku tykkää enemmän salmiakista, joku hedelmästä. Arvioinnin antaminen on tietenkin ihan oma valinta, mutta liian ns. loukkaavalla tavalla ei tarvitse sitä tehdä. (en nyt tarkoita sitä, että kaikkien arvostelut ovat liian loukkaavia) Uskon, että jokainen löytää palvelusta vähintään sen yhden positiivisen puolen!

ASIAKASPALVELUSTA: Asiakaspalvelulla on satoja vastaamattomia viestejä, joten eivät he millään voi kaikkiin vastata tunnissa. Miettikää asiaa hieman pidemmälle..


6 / 13 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Kannataa Harkita
2.2.2015 5:42
  (IP-lokaatio: Tuntematon kaupunki, Finland)
Näitä ILMAISIA, kannattaa varoa. Tässä maassa ei saa mitään hyvää ilmaiseksi.

Näissä jutuissa on aina koira haudattuna.
Kasper / Hostinger
8.2.2015 19:30
  (IP-lokaatio: Vasby, Sweden)
Hei "Kannattaa Harkita",

On täysin totta, että ilmaista palvelua ei mitenkään pysty vertaamaan maksulliseen palveluun. Ilmaisen palvelun tason ei myöskään kannata olettaa olevan kovinkaan korkealla jos sitä vertaa maksulliseen palveluun. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että ilmainen palvelu olisi huono. Ilmainen palvelukin voi olla todella hyvä jos ottaa huomioon, että se ei maksa mitään.

Eli käytännössä: mitä menetät kokeilemalla ILMAISTA webhotellia? Sehän on täysin ilmainen - et menetä mitään.

"Tässä maassa ei saa mitään hyvää ilmaiseksi."
<-- Luulen, että missään maassa ei saa mitään hyvää ilmaiseksi.

Terveisin,
Hostinger Suomi
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Hostinger arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu