Oulanka Network Corporation arvostelun kommentointi

30.1.2015
Ala-arvoinen asiakaspalvelu ja mielivaltaista toimintaa


Tilasin pienyritykselleni webhotellin ja rekisteröin domain-nimen Oulangalta.

Sähköpostien kanssa ilmeni yhteysongelmia, ja olin yhteydessä asiakaspalveluun. Sävy muuttui nopeasti alentuvaksi: en vaan osaa käyttää sähköpostiani ja sähköohjelmani on heidän mielestään huono, näistä ongelmat johtuvat.

Saamani vastaukset olivat tätä tasoa (suora copy-paste sähköpostista):

"Hei,

Koksa mac ja mail, niin sinulla tulee aivan varmasti olemaan ongelmia sen kanssa. Voin sanoa sen kokemuksesta, koska millään muulla sähköpostiohjelmalla ei ole vastaavia ongelmia. Se on yhdellä sanalla sanottavissa: huono

Toisaalta sinun tulee osata itse laittaa koneeseesi oikeat asetukset. Ne ovat olleen väärin. Samoin salasana.

Jos et osaa käyttää sähköpostia omassa koneessasi, niin käytä Webmailia."

He eivät myöskään saaneet sähköpostiohjelmani asetuksista lähettämiäni kuvakaappauksia sähköpostissaan auki, vaikka lähettämieni kuvien kanssa ei ole kellään muulla ollut ongelmaa ja testasin samojen kuvien lähettämisen pc-käyttäjä kaverille. Tähänkin ongelmaan syy oli heidän mukaansa minun. Vastaus kysymyksiini kuului:

"Opettele nyt ensin laittamaan ne kuvakaappaukset."

Tässä vaiheessa alkoi tosissaan risoa, ja kritisoin heitä epäkohteliaasta ja epäasiallisesta asiakaspalvelusta.

Yhteysongelman selvitin itse, koska palveluntarjoaja lakkasi vastaamasta viesteihin. Yhteysohjelma johtui palvelimen virheellisestä varmenteesta, jolloin sähköpostiohjelmani aikakatkaisi yhteyttä ilmeisesti tietoturvasyistä. Tähän auttoi SSL:n poistaminen käytöstä sekä käsky ohjelmalle luottaa aina kyseiseen virheelliseen varmenteeseen.

Lähetin heille löytämäni ratkaisun, jotta he voivat neuvoa muita mac-käyttäjä - asiakkaitaan samassa ongelmassa. Kritisoin myös heidän asennettaan asiakaspalvelussa. Vastauksena tuli vaatimus siirtää välittömästi domainini, sekä erään yhdistyksen domain (hoidan ko. yhdistyksen asioita, mutta kyseessä on eri sopimusasiakas) heiltä pois, perusteluna "asiakkaan taholta tapahtuva häirintä".

En missään vaiheessa ollut saanut nähtäväksi palvelusopimusta tai -ehtoja, eikä niitä ole heidän kotisivuillaan. Kerroin suostuvani sopimuksen purkuun, mikäli jo suoritetut palvelumaksut palautetaan käyttämättä jäävältä ajalta, ja saan 5 arkipäivää aikaa siirtoon.

Kotisivuni ja sähköpostini suljettiin välittömästi.


4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Oulanka Network Corporation arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu