Verkkokauppa.com arvostelun kommentointi

3.2.2015
Varovaisia palautusten kanssa


Verkkokauppa.com asiakaspalvelu tökkii todella pahasti mitä tulee viallisten tuotteiden hyvityksiin.

Palautin 2014 lopulla viallisen muutaman kympin tuotteen Helsingin liikkeeseen, josta sain hyvityskuitin. Pyysin kassaa palauttaman summan rahana tai kortilleni mutta se ei käynyt vaan pitäisi ostaa jotain muuta. Koska muuta ostettavaa ei juuri silloin ollut, hyvitys jäi siltä erää käyttämättä ja säilytin hyvityslapun myöhempää ostosta varten.

Noin kuukauden myöhemmin ostin osia tietokoneeseeni ja ajattelin käyttää hyvityksen. Ei kuulemma onnistunut koska hyvitys olisi pitänyt käyttää heti kun se annettiin. Ilmoitin noutopisteen kassalle että se ei ollut silloin mahdollista ja asia pitää ratkaista jotenkin koska en tietenkään aio lahjoittaa rahojani Verkkokauppalle. Neuvoton kassa keskusteli esimiestensä kansa, jotka kehottivat ottaa yhteyttä huoltoon joka palauttaisi rahat tililleni (mitä huollolla on tekemistä asiakaspalautusten kanssa?).

Otin yhteyttä huoltoon sähköpostilla ohjeiden mukaisesti eikä sieltä palattu koskaan. Soitin sen jälkeen asiakaspalveluun, joka väitti kiven kovaan, että hyvitys oli jo annettu mutta he eivät tiedä miten. Kun ilmoitin, että en ole saanut hyvitystä, niin kehotettiin ottamaan yhteyttä reklaamaatio-osastolle, joka selvittäisi asian. Sieltä on vastaus vielä saamatta.

Tarinan oppi:

a) Verkkokaupassa henkilökunnalla ei ole hajuakaan miten hyvitysten kanssa pitäisi toimia. Kaikki haluaa päästä asiakkaasta eroon keksimällä jotain hätävalheita, jolla voi lykätä ongelman seuraavalla osastolle.

b) Verkkokaupan hyvitysjärjestelmä on täysi susi ja hyvitysten periminen on tehty hankalaksi monimutkaisella paperibyrokratialla. Muut liikkeet antavat hyvityksenä asiakkaalle lahjakortin tai palauttavat rahat luottokortille. Tällaisia mullistavia uutuuksia Verkkokaupassa ei ilmeisesti ole.

c) Verkkokauppa.com:n asiakkaan pitää varautua siihen, että jos tuotteen joutuu palauttamaan, hyvitystä voi olla hyvin vaikea saada ja sen eteen pitää nähdä runsaasti vaivaa.

Omalta osaltani vältän Verkkokauppa.comia jatkossa. Jos tuote sattuu olemaan viallinen rahat jäävät heille kaniin ellei heti pysty ostaa toista tuotetta.


11 / 12 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Verkkokauppa.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu