Kauneushoitola Denova arvostelun kommentointi

10.2.2015
Horror-kokemus!


Ostin Grouponista lahjakortin kyseiseen salonkiin brasilialaiseen- ja kainaloiden sokerointiin. Hankaluudet alkoivat jo ajanvarauksesta. En meinannut millään saada yhteyttä ja he vastasivat todella nihkeästi huonolla suomella viesteihin. Lopulta kolmannen ajanvaraus yrityksen jälkeen minun aikani vahvistettiin.

Kun saavuin salonkiin, kukaan ei ollut tiskillä vastassa. Hetken päästä viereisestä kopista/hoitohuoneesta kurkisti nainen, joka kysyin "kasvohoito?" vastasin "ei vaan minulla on aika brasilialaiseen sokerointiin" hän vastasi vain "istu" ja painui takaisin koppiin. Ei mitään tervehdystä tai yritystä tehdä oloni tervetulleeksi. Seuraavaksi toinen nainen tuli minua kohti ja käski vain huonolla suomenkielellä riisumaan kengät. Odottelin siinä aulassa tovin ennen kuin minua hoitanut kosmetologi saapui paikalle. Hän johdatti minut tuollaiseen toimenpidekopperoon, hän sanoi vain minulle "riisu" ja läimäisi oven kiinni. Hetken päästä hän saapui paikalle ja toimepide alkoi.

Minulle on brassi tehty useamman kerran aikaisemmin (vähintääb 20), joten tiedän mitä odottaa. Tiedän, että se sattuu ja olin siihen täysin varautunut. Tosin tällä kertaa kipu oli aivan sietämätön... Kosmetologi teki koko toimenpiteen epäammattimaisesti ja kivuliaasti. Yhdestä kohtaa pitäisi saada karvat irti kerralla, napakalla otteella. Samaa kohtaa ei saa tehdä kahta kertaa. Tällä kosmarilla oli todella oudot ja epäammattimaiset otteet, hän nyhtäsi samaa kohtaa jopa viisi kertaa. Eikä aina meinannut saada karvoja irti. Sattui aivan järkyttävät paljon ja toimenpide kesti normaalin 10 minuutin sijaan 30min. En ole ujo tai arastelija ja tiedostan täysin sen, että siinä tilanteessa ollaan paljas lettu levällään, mutta hänen otteensa ja tapansa käsitellä minun alakertaani olivat hiukan hämmentävät ja vähän liian "intiimin" tuntuiset. En ole koskaan aikaisemmin törmännyt tämän tapaiseen käsittelyyn.

Viimeiseksi hoideltiin pepun karvat pois. Tämän jälkeen siirryttiin kainaloiden karvojen sokerointiin. Kosmari EI vaihtanut sokerimassaa tässä välissä, vaan aloitti kainaloitteni sokeroinnin samalla massalla millä oli juuri minun pyllyäni nyhtänyt. Kainaloitani nyhdättiin samalla epäammattimaisella tavalla jälleen kerran kipu oli järkyttävää. Kainaloni sekä alakerran iho oli hyvin kipeä toimenpiteen jälkeen. Aikaisemmin ei ole tälläistä jälkikipua jäänyt. Kainaloiden kipu vain yltyi iltaa kohti, vaikka noudatin täysin hoito-ohjeita (ei saunaa, uimahallia, hikoilua, deodoranttia...)

Seuraavana päivänä herätessäni kainaloissani oli edelleen kipua. Huomasin, että oikeanpuolen kainalon iho on tulehtunu (tämä kainalo jonka hän teki ensin sillä epähygieenisellä sokerimassalla) ja täynnä ihotuman kaltaista punoitusta ja sekä kihelmöivää kipua.

En voisi hyällä tahdollakaan suositella tätä Denova-salonkia. Jäi todella ikävä mieli koko kokemuksesta sekä tulehtunut kainaloniho.


7 / 10 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Huhhuh
11.2.2015 8:55
  (IP-lokaatio: Tuntematon kaupunki, Finland)
"En ole ujo tai arastelija ja tiedostan täysin sen, että siinä tilanteessa ollaan paljas lettu levällään"

On sullakin harrastukset, ei vaan voi käsittää.
huoh
7.4.2015 10:34
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Huhhuh: Mikä sinä olet tuomitsemaan? Ja mikä harrastus muka tuo on sinun mielestäsi? On aivan normaalia ottaa karvat pois. Enemmänkin huhhuh tuo sinun harrastus kommentoida tyhjänpäiväisiä.
pfff
27.5.2015 14:36
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
täähän on selvä trolli, ihan hölmö teksti. tuskin nainen, tuskinpa edes asiakas.
SanZibaan
3.6.2015 18:47
  (IP-lokaatio: Siuntio, Finland)
pfff, en ole trolli, vaan ihka oikea ihminen joka on asioinut kyseissessä kauneushoitolassa ja kirjouttnut siitä kokemuksesta :)
plöö
9.6.2015 1:32
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Varmistui trolliksi. käy täällä yhtenään kirjoittelemassa. sairasta
Kristiina Vottonen
19.8.2016 18:18
  (IP-lokaatio: Turku, Finland)
Itse kävin samassa käsittelyssä tässä salongissa ja kaikki tip top!::))) Ja jos tahtoo suomalaista palvelua, niin aina voi ottaa selvää etukäteen palvelun tarjoajan kansalaisuuden
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Kauneushoitola Denova arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu