MRoom arvostelun kommentointi

30.3.2015
Ohjeistusta parturissa käyntiin, terkuin ex parturi!


1. Älä turhaan pese kotona hiuksiasi. Parturi pesee ne puolestasi. Niistä hiuksista tulee paljon paremmat kun hius on juuri pesty, ei tule kotona seuraavan pesun jälkeen mitään ylläreitä. Menisitkö hammaslääkäriin eilen aamulla pestyillä hampailla? Sitä minäkin. Tai vaikka olisit aamull pessyt hiukset hiuspohja tuottaa talia kokoajan, joillain enempi joillain vähempi. Ja esim pikkuruinen hiekan murunen hiuksissa voipi rikkoa sakset. Parturi maksaa itse sakset aina 150- 300€.

2. Sano rohkeasti mitä haluat. Mikään ei ole raivostuttavampaa kuin asiakas joka sanoo "sähä se ammattilainen täs oot, tee jotain ni katotaa tuleeko hyvä" ja sitten kun kerrot mitä aioit tehdä saat vastaukseksi olkien kohautuksen. Kun olet valmis noin 30 min päästä ja asiakas vastaa "mä haluun joka puolelta lyhkäsemmäks vielä" / "kai mä selviin, et sä kyl tainnu tajuu mitä halusin"

3. Ole mukava asiakas --> sinua palvellaan paremmin. Tämä pätee lähes kaikkiin paikkoihin. Jos tulet sillä asenteella että parturi tuskin osaa hommaansa ni voi hyvää päivää.!

4. Älä koskaan kerro parturille kuinka kauan Hän tulee sinun hiuksia leikkaamaan. Sinäkö sen tiedät vai? Ootko mahdollisesti itse tehnyt alan töitä..

5. Jos parturi täti haluaa illalla kotiin lasten luokse eikä halua tehdä ylitöitä, älä jooko laita vihaista reklamaatiota, aika noloa meinaan...

6. ÄLÄ KOSKAAN EHDOTA SEKSIÄ se on tosi mautonta ja minä ainakin lopetan työni vaikka kesken ja pyydän poistumaan. Suosittelen samaa muille jotka kohtaavat perverssejä joiden kuola valuu.

7. Tyhmiin kysymyksiin saa tyhmän vastauksen.. "Osaatko leikata hiuksia?" "Eiku oon oikeesti tossa kulman pizzeriassa töissä, tänään aattelin kokeilla jospa tää nappais"

8. Ethän vinkkaa silmää ja sano "mä en tarvi sitä kuittia". Minä yritän olla kunnon kansalainen ja maksaa veroja työstäni. Lähinnä loukkaa tuollainen..

9. Jos varaat ajan ni tiesitkö että voidaan laskuttaa perässä jos et saavu/ilmoita? Tai sitten... Jos ostat sanotaan vaikka VAHAN.. Käytät sitä pari kertaa etkä tykkää ni eipä se tarkoita sitä että voit tulla vaatimaan siitä rahaa itsellesi takaisin. Veisitkö mehun takaisin kauppaan jota maistoit mutta et tykännyt?

10. Korjaus työstä. Kaikki haluavat että asiakas on tyytyväinen, ihan aina. Itse teen korjauksia iömaiseksi vaikka teknisesti ei olisi mitään vikaa mutta asiakas toivoo että jotain muutetaan. Jos sinulla on mustat hiukset ja haluat ne plata blondiksi. Kampaaja sanoo että tämä vaatii monet väräys kerrat ja selittää että siitä tulee nyt pissan värinen. Jos asiakas kaikesta huolimatta haluaa alkaa tähän ni ei se ole enään kampaajan korjaus alueella kun väri ei miellytäkkään. TAI mies, jos sinun hiuksesi leikattiin 2 vko sitten ja NYT ne on jo vähän vaikea laittaa, ei se ole parturin vika! Jotkut tarvitsevat 2vk välein , riippuen mallista leikkauksen jotkut harvemmin!


14 / 19 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (raportoi asiaton arvostelu)


KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, niin kirjoita uusi arvostelu.


 
KommentitFacebook-kommentit:

« Kaikki MRoom arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu