GROOM Parturit arvostelun kommentointi

14.4.2015
Ylihintaista ja levotonta


Pari viikkoa sitten tarkoitus oli extempore käydä parturissa Hietalahden torin suunnalla olevassa liikkeessä. Olisin halunnut ajattaa hiukset ja parta jos ei heti, niin varatulla ajalla.

Liikkeeseen astuessani paikka kuhisi parikymppisiä hipstereitä ja geelitukkia ja härdelli oli melkoinen. Kun juuri saapunutta asiakasta ei oikein tahdottu huomioida, päätin marssia toisaalle.

Kiva, että on asiakkaita, varsinkin noilla hinnoilla. Mutta olivatkohan kaikki tosiaan asiakkaita vai keväthöyryissä hyöriviä sällejä, en tiedä.

Groom tuntuu muutenkin profiloituneen 20-30 vuotiaiden mainostoimistohipstereiden palvelemiseen, ainakin mitä tulee hinnoitteluun ja muuhun. Vai onko 70 eur parranajosta ja koneleikkauksesta sopiva hinta? On se, jos palveluun kuuluu Thaimaan tyyliin onnellinen loppu muodossa tai toisessa, mutta muuten ei ole - olipa parturitytöllä kuinka suuret silikonit tai tatuoinnit hyvänsä. Siihen kun Groomissa tunnutaan satsaavan.

Onneksi Kampin suunnalta löytyy iso parturi, jossa asiakas huomioidaan paremmin. Ja parta ja tukka ajettiin alle 50 eurolla ja lopputuloskin oli erinomainen.


4 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Hahah
16.4.2015 16:42
  (IP-lokaatio: Porvoo, Finland)
"olipa parturitytöllä kuinka suuret silikonit tai tatuoinnit hyvänsä"

Oikeasti? Voi elämä mikä meininki.
GROOM
27.4.2015 0:14
  (IP-lokaatio: Salo, Finland)
Pyydämme anteeksi mikäli sinua ei tunnuttu huomioitavan tarpeeksi. Asiakaspalvelu on yksi konseptimme kulmakivistä. Totta on, että varsinkin kiireisinä päivinä se saattaa kärsiä mutta niin ei luonnollisesti saisi olla.

Mitä tulee hinnoitteluumme niin se perustuu käytettyyn aikaan jokaisessa palvelussa. Tykkäämme käyttää vähän enemmän aikaa sillä se vaikuttaa lopputulokseen ja hakemaasi asiakaspalveluun myös. Me emme veloita partureidemme ulkonäon perusteella ja palveluihimme eivät kuulu Thaimaassa saamasi onnellinen loppu. Vaikkakin suurin osa asiakkaistamme kyllä lähtee tyytyväisenä ja hymy huulilla :)

Hienoa, että kuitenkin löysit itsellesi ja kukkarollesi sopivan parturiliikkeen.

Mukavaa kesää!

GROOM
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki GROOM Parturit arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu