Matkavaruste.fi arvostelun kommentointi

25.4.2015
Todella pitkä toimitusaika


Plussaa laajasta valikoimasta. Pitkä miinus toimitusajasta ja viivästysten ilmoittamatta jättämisestä. Sain tuotteet vähän yli neljä viikkoa odoteltuani. Ensin minuun oltiin tilausta seuraavana päivänä yhteydessä Spostilla, koska joku tilaamani tuote olikin noutotuote. Se tuote poistettiin tilauksestani. Mutta sitten alkoi pitkä hiljaisuus. Sain vasta itse yhteyttä otettuani tietää, että yksi tuote oli jouduttu tilaamaan jostakin muualta ja sen takia kestää. Kesti vielä kaksi viikkoa ennen kuin tuotteet saapuivat. Sain 5 euroa alennusta kokonaissummasta pitkän odotusajan takia. Jos on varautunut pitkiinkin toimitusaikoihin niin ei kun tilaamaan vaan. En suosittele helposti hermostuville.

Vastine Matkavaruste.fi:ltä:

Kiitos palautteesta. Pahoittelen tapahtunutta. Nopeat toimitukset ja hyvä asiakastiedottaminen ovat palvelumme kehittämis prioriteeteissa tärkeimpiä asioita.

Vastaavien tapausten ehkäisemiseksi olemme uusimassa tämän vuoden puolella koko verkkokauppamme ja siihen liittyvän automatiikan. Lisäksi kasvatamme varastoamme entisestään etenkin Euroopasta tulevien tuotteiden osalta. Myös tilaustenkäsittelyyn liittyviin toimintatapoihin olemme tehneet parannuksia. Toivottavasti saamme sinut vielä uudestaan asiakkaaksi. Ystävällisin terveisin matkavaruste.fi / Oskari Weckman


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Matkavaruste.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu