Superkauppa arvostelun kommentointi

15.5.2015
Eipä kovin luotettavaa toimintaa


Tilasin peruukin sekä tekoviikset tästä puljusta. Tavara tuli niin nopeasti kuin kuuluukin tulla eikä siinä mitään ongelmia. Peruukkikin oli ihan hyvänlaatuinen hintaan nähden.

Tekoviiksien kanssa tilanne oli vähän toinen, ensinnäkin tuote ei ole sama kuin oli kuvassa. Viiksien materiaali olikin huopaa eikä jotain hiuksentapaista kuin kuvassa oli. Hinta/Laatu suhteesta sen verran että kyseinen tuote maksoi 15€ paikkeilla mutta sopivampi hinta olisi ehkä 3-4€ ei nyt ainakaan viittä euroa enempää.

Tyytymättömänä asiakkaana kirjoitin tietysti tuotearvostelun niitten sivulle mutta kappas vaan ei ole vieläkään ilmestynyt sinne, pakko kai sanoa että sananvalinta olisi ehkä voinut olla vähän ystävällisempää mutta suht asiallista se kyllä oli.

Asiakaspalveluun en ole ottanut yhteyttä koska kuka nyt 15€ rupea jotain palautuksia tekemään, halusin kuitenkin varoittaa muita todella huonosta tuotteesta ja siitä että kuvassa esintyy joku ihan toinen tuote kuin se joka postissa tuli.


3 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Superkaupan aspa
12.7.2015 13:04
  (IP-lokaatio: Marbella, Spain)
Hei,

sinulel on vahingossa toimitettu väärä tuote. Jos olet yhteydessä asiakaspalveluumme (asiakaspalvelu@superkauppa.fi), niin voimme toki hyvittää tapauksen!
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Superkauppa arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu