Rentalcars.com arvostelun kommentointi

19.5.2015
En suosittele


Varasin rentalscarin saitilta auton Ljubjanan kentältä. Rentalscarin tarjous (auto Sixtiltä) oli edullinen ja sisälsi mm. full protection ja navigaattorin. Kun menin Sixt:n luukulle Ljubjanassa, niin hinta ilman tätä rentalscar:n tarjousta oli kohonnut kolminkertaiseksi tuosta rentalscarin ilmoittamasta hinnasta. Okei, pidensin päivällä vuokra-aikaa ja otin toisen kuskin option, mutta silti uusi hinta ei ollut millään laatua enää samalla tasolla rentalscarin ilmoittaman hinnan kanssa. Kun kerroin, että olin saanut tarjouksen rentalscarilta, Sixin virkailija sanoi, etteivät he ota mitään vastuuta rentalscarista eivätkä noteeraa millään tavalla rentalscarin tarjousta. Rentalscar oli jo laskuttanut minua varauksestani ennen matkaa, joten kokonaishinnaksi olisi siis tullut tuo Sixtin kolminkertainen hinta + rentalscarille jo maksamani auton vuokra maksu. Marssin ulos Sixtin toimistosta ja otin lennosta toisen autovuokraamon tiskiltä vastaavan auton järkevään hintaan.

Nyt perään rentalscarilta etukäteen maksamaani auton vuokraus maksua, jonka rentalscar veloitti tililtäni. En tiedä saanko sitä koskaan takaisin, mutta hyvä opetus tämä oli.

Eli en voi suositella rentalscaria! Oman kokemukseni mukaan autovuokraamoilla ei ole mitään tekemistä sen kanssa mitä rentalscar ilmoittelee saitillaan hyvinä tarjouksina. Autovuokraamot hinnoittelevat lopulta ihan omalla tavallaan lopullisen hinnan.

Jos rentalscar haluaa oikeasti tarjota hyvää asiakaspalvelua tulevaisuudessa, heidän pitää kertoa avoimesti ja selkeästi mitä heidän tarjouksena oikeasti sisältä, ilman että spekulaatioille jää sijaa.


6 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Ei enää koskaan tätä firmaa
31.5.2015 14:12
  (IP-lokaatio: Vantaa, Finland)
Samaa mieltä kuin edellinen kirjoittaja, kokemus Lissabonin Interrentin autovuokraus. Auto piti olla edullinen, hinta kolminkertainen. Ei tietoakaan että jotain saisi takaisin.
Juha Vuorinen
15.6.2015 8:57
  (IP-lokaatio: Söderkulla, Finland)
Sain rentalscarilta takaisin etukäteen maksamani rahat. Tässä mielessä yrityksen kuva parani hieman mielessäni. Toisaalta en koskaan saanut autoa sillä hinnalla, minkä sivustu antoi ymmärtää, joten jäi aika huono kuva kokonaisuutena. Liäksi, kuten aiemmistakin kommenteista on voinut lukea, tuo omavastuukuvio on niin epäselvä kuin voi olla.
Jos vuokraat booking.com:n kautta huoneen, hommaa toimii aina niinkuin varaustiedoissa sanotaan. Ei kertaakaan pettymystä, vaikka olen käyttänyt sitä jo monta vuotta. Ja todennäköisesti sama juttu muillakin internethotellisaiteilla. Tässä mielessä internetin autovuokrausfirmoilla on vielä todella paljon petrattavaa.
Turha välikäsi
13.7.2016 13:30
  (IP-lokaatio: Kotka, Finland)
Rentalcarin käytölle ei ole mitään järjellistä syytä, se on turha rahoja vievä välikäsi. Kauppaa vakuutuksia joita ei näy missään papereissa silloin, kun autoa on hakemassa. Sivuja joissa vakuutuksista mainitaan ei jostain syystä pysty tulostamaan auton tietojen kanssa.
Firma pitäisi ilmoittaa kuluttajasuoja-asiamiehelle.
Harri Berg
28.10.2016 13:44
  (IP-lokaatio: Tuntematon kaupunki, Italy)
Luottokorttifirmoista ainakin Amex on hankalissa tapauksissa auttanut meikäläistä. Suora yhteys vuokraavaan firmaan on aina varminta.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Rentalcars.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu