Kauneushoitola Denova arvostelun kommentointi

27.5.2015
Mahtava led valohoito


Luin sattumalta feissarista että ihmisetkin voi saada nyt valohoitoa, eikä vain automobiilit. Päätin mennä kokeilemaan denova salonkiin tätä ihmettä, joten otin aikaa itselleni ja menin valohoitoon.

Paikka oli helpohko löytää, n.150 metriä ruoholaden metrikseltä stadiin päin.

Sisään tultua, aula oli tyhjä, ei ketään missään :)

Melkein samantien käytävää pitkin tuli nainen joka kyseli kuulumiset ja millä asialla ollaan. Henkilö esittäytyi ja kertoi, että reilun viiden minuutin kuluttua valohoitoon voisi päästä. Sain kupin kahvia ja appelsiinisuklaakeksiä odottelua lieventämään.

Hoitohuone on siisti ja nurkassa on sellainen.. kuppi tai sukkula joka muistuttaa lappeellaan olevaa kanamunaa, jonka puolikas kuoresta nousee. Varmaan löydät kuvia netistä. Aika skifimäinen laite.

Tuntuu jännältä mennä johonkin ihmekapseliin ja tulla uudistettuna ulos... stargate fiilis :)

Koneeseen istutaan puolimakaavaan asentoon ja kupu lasketaan päälle niin, että pää jää ulkopuolelle. kasvoille tulee raitista ilmaa, jossa on happea lisättynä. Tuntuu hyvältä.

Kapseli loistaa kohta sinistä valoa, hoito nopeuttaa ihovaurioiden parantumista. Tuolissa on mukava maata, rentouttavaa olla, lämpöä ja raitista ilmaa... mikä ettei. henoa jos tää toimii.

Homma on ohi nopeasti, ehkä turhankin nopeasti, kapselissa on kiva makailla. Vaikka en ehkä nyt ihan vielä uudistunut kauttaaltani, enkä nuorentunut, iho tuntuu paremmalle. Huomaan kyllä eron, koska kuiva iho halkeilee ja tuntuu karhealta, mutta nyt jotenkin erilaiselle.. paremmalle :)

Puolituntia kului nopeasti. Sitä ihmettelee laitetta ja kuuntelee lämpenemistä, viilenemistä ja puhaltimia. Tähän saa myös musiikkia jos haluaa. No, äijä ei nyt osannut pyytää vivaldia tähän hoitoon, mutta ensikerralla ehkä popedaa.

Kokemus oli vaikuttava, teho vielä varmistamatta, koska vain yksi hoitokerta takana. Olo on hyvä ja iho tuntuu vieläkin hyvälle. Menen taas viikon kuluttua valohoitoon, se toimii ilmeisesti paremmin ihmisiin kuin autoihin.


6 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Kauneushoitola Denova arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu