MRoom arvostelun kommentointi

11.7.2015
Elämäni viimeinen ananas


En voi valitettavasti suositella mroomia kenellekkään yrityksen prameasta markkinoinnista ja halvasta hinnasta huolimatta. Olen käynyt viimeisen viiden vuoden aikana satunnaisesti (noin 4 kertaa) mroomissa ja on aivan käsittämätöntä miten jokainen samat latteukset ("ootko käyny ennen mroomissa?" "Asutko jossain tässä lähellä? Aijaa siellä ja siellä on kanssa mroom" tms..) toistava hiustenleikkaaja leikkaa lähes millin tarkkuudella saman ananas-kampauksen huolimatta siitä mitä asiakas yrittää hänelle viestiä omista toiveistaan. Mroom jargonialla "klassinen" ja "trendikäs" tarkoittavat sitä samaa sivuilta koneella ja päälle hiusläntti tyylistä viritelmää, josta suomalaiset tunnetaan jo ulkomailla asti (eräs ulkomaalainen ystäväni on esimerkiksi oikeasti pannut merkille tämän suomalaisten nuorten miesten ananashössäkän).

Tehdään nyt selväksi, että kyseinen hiustyyli ei täytä mitään hiustyylille asetettavia esteettisiä standardeja, vaan se viestii lähinnä kantajan keskenkasvuisuudesta ja konformisuudesta. On tietenkin jokaisen miehen oma asia miltä haluaa näyttää muiden ihmisten silmissä, mutta itse hommaan ananakset mielummin lähikaupan hevi-osastolta ja jätän mroomin niille ketkä siitä haluavat maksaa.

Mroom on malliesimerkki yrityksestä, joka on laittanut kaikki pelimerkkinsä markkinointiin ja brändin rakentamiseen ja unohtanut sen mikä tekee aidosta maidosta aitoa maitoa eli laadun. Eli jos standardinomaiset junttikampaukset ja paskalaatuiset (testattu kerran hiusvahaa) ja brändätyt hiustenhoitotuotteet kiinnostaa, niin mroom on varmaan sinun paikkasi.

9 / 10 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (raportoi asiaton arvostelu)


KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, niin kirjoita uusi arvostelu.


 
KommentitFacebook-kommentit:

« Kaikki MRoom arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu