Supersaver.fi arvostelun kommentointi

28.7.2015
Ei enää ikinä


En suosittele SuperSaverin palveluita missään tilanteessa!

Varasimme lennot heidän kauttaan seurattuamme tarjoushintoja usean päivän ajan. SuperSaver tarjosi sillä hetkellä markkinoiden halvimmat hinnat. Myös hotellin hinta oli täysin kilpailukykyinen joten päädyimme varaamaan myös majoituksen. Varauksen maksusivulla tuli ensimmäinen ikävä yllätys kun KAIKKI maksuvaihtoehdot olivat enemmän tai vähemmän maksullisia. Tästä huolimatta päädyimme varaamaan matkan.

Varausvahvistuksen tultua huomasimme että näihin tarjouslentojen hintoihin oli tullut SATA EUROA lisää! Olimme yritykseen välittömästi sähköpostiyhteydessä, mutta vastauksemme saimme vain automaattiviestin että "asiakaspalvelussa on ruuhkaa ja vastaamme --siihen ja siihen mennessä- -.Vastausta ei kuitenkaan kuulunut ja soitimme yriytksen asiakaspalveluun. Puolentunnin jonotuksen ja 45minuutin puhelun jälkeen asiakaspalvelija osasi sano vain että "lentojen hintaan voi vaikuttaa paikkatilanne ja polttoainekustannukset". Se ei kuitenkaan selitä sitä, miksi hinta on muuttunut kesken varausprosessin!

Lähetimme asiakaspalveluun useita sähköposteja, joissa oli muunmuassa kuvankaappauksia yrityksen sivuistolta, joissa lentojen hinnat pysyivät edelleen näinä tarjoushintoina usean päivän vielä varauksemme jälkeenkin. Lopulta hinnat muuttuivat -halvemmiksi! Edes kaksi päivää ennen lentomme lähtöä hinta ei ollut niin kallis, kuin laskussamme. Asiakaspalvelun vastausajat olivat kohtuuttoman pitkiä, vastauksen saamiseen meni vähintään viikko ja usein jopa kaksi viikkoa. Vastaus oli aina sama: "emme voi hyvittää, sillä olette hyväksyneet varauksen". Ei ole mitenkään mahdollista että olisimme varanneet sata euroa kalliimmat lennot, kun meillä oli tiedossa muitakin yrityksiä, jotka tarjosivat lennot tällä tarjoushinnalla. Lentojen ja hotellin hintaa ei myöskään eritelty enää maksutapasivulla, eikä varausvahvistussivulla, joten kuluttajaa on helppo harhauttaa!

Jälkeenpäin harmittaa ettei tullut luettua nettikeskusteluita kyseisestä yrityksestä ennen varauksen tekoa, muita huijattuja on nimittäin useita!

Toivon että tämä arvostelu auttaa ennaltaehkäisemään uusien huijattujen syntymistä.

SuperSaverin asiakas -ei enää ikinä!


12 / 12 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Supersaver.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu