Verkkokauppa e-ville.com arvostelun kommentointi

31.8.2015
Valheellista kiinakrääsää


Rahastusta koko pulju. Mainostetaan isoon ääneen kotimaisena, ja kaikki tuotteet tulee kiinasta, ja yllätyksenä vielä päälle tulli tahtoisi jotain veroja päälle lisää maksettavaksi. Eli kun tilaa tuotteen jota olettaa about kotimaiseksi, ja hinta on noin 50€, niin kolmen viikon päästä tullipostissa on odottamassa joku kiinalainen ritsa jonka valmistuskustannukset on alle eurossa, ja tulli tahtoisi vielä verona lisää noin 15€... Ei mennyt omasta mielestä kaupat ihan niin kuin olisi voinut olettaa. Iso miinus siitä että tuotteen hinta kasvoi matkalla (tullit), ja toimitusaika useita viikkoja kun tulee kiinasta. Ainoa pieni plussa asiakaspalvelun nopeista vastauksista ja rahojen mutkattomasta palauttamisesta. Ei voi suositella kyllä. Puolustuksekseen snaovat että mainitsevat kyllä kiinan toimitutukset kotisivuillaan, joka on totta, mutta sitä ei kyllä mainita ihan niin näkyvästi kuin sitä kotimaisuus aspektia, jolla näitä tuotteita koitetaan myydä. Kun etusivulla lukee että kotimainen, ja etsin sitten kaipaamani tuotteen, ei pieneen mieleenkään tulisi vielä lähteä etsimään kotisivuilta infoa että tulisiko tämä sittenkin ehkä kiinasta.


5 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Lauri
7.9.2015 8:35
  (IP-lokaatio: Korsholm, Finland)
Luetunymmärtäminen on kyllä valitettavan monilta uupuva taito. Kävin huvikseni E-Villen verkkokaupan läpi, enkä löytänyt mistään väittämää kotimaisuudesta.

Suomalaisten verkkokauppa Kiinassa kertoo kyllä kaiken olennaisen tyhmemmällekin, siitä ei yksinkertaisesti voi luulla, että kauppa olisi suomalainen ja myisi kotimaisia tavaroita.

Ai niin, onhan siellä kotimaiset maksutavat...

Jengillä on kyllä surkea elämä, kun jaksavat töikseen mustamaalata tavallista verkkokauppabisnestä. Tuolla energialla tekisitte E-Villelle ihan toimivan, oikean kilpailijan.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Verkkokauppa e-ville.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu