Anttila.com arvostelun kommentointi

4.9.2015
Tuotetta ei tullut lasku kyllä tuli.


Olen niin pettynyt koko netanttilaan! Tilasin 17.8 pelikonsolin, toimitusaikaa luvattiin 2-4 päivää. Olen soitellut, laittanut sähköpostia ja pyytänyt apua netti myyjältä, että missä tuote. Useaan otteeseen on minulle luvattu, että kyllä se sieltä tulee ihan parissa päivässä, eipä ole näkynyt! Sähköposteihin ei vastata, eikä puhelimitsekkaan saa kuin valheita. Laskukin on jo minulle tullut tuosta koneesta. Kohta taas jonottele asiakaspalveluun noin 30minuuttia ja maksan tästäkin..

Aivan uskomatonta toimintaa. Minun asiakkuus netanttilassa loppuu nyt!


8 / 8 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Antti sew
17.9.2015 11:31
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Tilasin kyseisestä paikasta NHL 16 pelin 1.9.2015 ja tänään soitin asiakaspalveluun ihan varmistaakseni vain että tulee tälle päivälle perille, koska ennakkotilaustuote ja luvattiin sivuilla että 17.9.2015 kolahtaa postilaatikkoon. Niin vielä mitä tilaus on kuulemma ollut 3 viikkoa "odotus" tilassa, mitä helvettiä nyt edes meinaa??? onko jollakin juuttunu sämpylä kurkkuun tilausta eteenpäin laittaessa vai mitä perkelettä..noh ensiviikolla kuulemma tulee tuote ei kyllä yhtään kiinnosta, koska viikonloppu edessä ja olisi ollut mukava peliä pelailla vapailla. No netanttila menetti juuri vakioasiakkaan. Kiitti hei!
Mika K
20.9.2015 9:35
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Aivan samanlaista ongelmaa pelikonsolin kanssa. Tosin tilasin tuotteen jo 10.8 ja vieläkään ei näy. Uskomatonta toimintaa ja valitettavaa, että netanttilaa ei voi suositella kenellekkään.
Pauliina H
24.9.2015 10:46
  (IP-lokaatio: Vantaa, Finland)
Mullakin lasku tuli ennen kun tuote.Aikaisemmin ei mitään ongelmia Anttilan kanssa, mutta nyt on aina sotkua kaikki. Tuotteen kuvaus puutteellinen.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Anttila.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu