Ovh-Hosting arvostelun kommentointi

16.10.2015
Asiakaspalvelu on aivan järkyttävää


Olen ollut asiakkaana heille useamman vuoden. sellanen perus uskollinen asiakas jolla kaikki webbi toiminta on heidän puitteissa. Myös asiakkaiden.

Asiakaspalvelu on täyttä paskaa. Olen tänään ollut yhteydessä sinne useamman kerran puhelimella, sähköpostilla, tiketeillä. Ja vastaus tulee suht nopeesti mutta! he syyttävät että minä ole tehnyt jotain joten minun pitää se myös korjata! wtf?!?!

fakta: en ole tehnyt Mitään. Koska pelkään tuohon hallintapaneelin juttuihin koskemista. Kyseenalaistan jokaisen liikkeen. Ja nyt on sivu alhaalla.. koska tiedosto on hävinnyt/ovh: minä poistin sen eilen. Enkä edes koskenut. yritin tehdä jotain ihan muuta. 100% ihan muuta. En edes käynyt siinä filussa missä poistettu tiedosto oli! Herrandyydelis sentään.

JOS googlesta löytyy parempi hosting tarjoaja?!?!?! sinne! perkele! siis se miten noi jannut kohtelee maksavia asiakkaita, olis kivijalkakaupassa heillä nyrkit pystyssä. Täyttä paskaa!

Nyt oli kyseessä sellainen hyypiö kuin Tuomo.

VÄLTÄÄKÄÄ TÄTÄ PASKA LAFKAA KEINOLLA MILLÄ HYVÄNSÄ! - ASIAKAS ON AINA VÄÄRÄSSÄ JA RIKKOO KAIKEN! TEKNINEN TUKI ON TARKOITETTU JOHONKIN MUUHUN KUIN TEKNISEEN APUUN!

*liuta kiroamista*

VÄLTTÄKÄÄ!!


6 / 16 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Ovh-Hosting arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu