Anttila.com arvostelun kommentointi

20.10.2015
Tilaa ja ylläty


Tilasin 26.9.2015 NetAnttilasta Walking Dead tuotantokausi 5, joka julkaistiin 30.9. Maksutavoissa oli käytössä vain lasku, verkkomaksu ei toiminut.

30.9 sain tekstiviestin, jossa kehotettiin noutamaan tuote Anttilan myymälästä.

Noudettuani tuotteen ja päästyäni kotiin avasin lähetyksen, jossa siis piti olla blu-ray levy. Ei ollut! Oli hiihtohousut ja salamavalo. Olin täysin yllättynyt!!

Seuraavana päivänä valitettuani asiakaspalveluun tehtiin uusi tilaus (tilauspäivä 5.10) tuotantokaudesta ja minun piti kiikuttaa lähetys takaisin myymälään. Pisti vihaksi kun ajattelin että Pohjois-Suomessa oleva tilaaja odottaa lähetystään, joka lojuu nurkissani kun eivät osaa käyttää kuriiripalvelua noutamiseen.

5.10 sain sähköpostivahvistuksen että uusi tilaus tuotantokaudesta on tehty. Ja normaalilla hinnalla sekä postikuluilla!

9.10 tuote oli saapunut, mutta koska asian käsittely oli kesken, siis tuotteesta pyydetiiin täysi hinta ja postikulut eikä tarjoushintaa jolla tuotteen tilasin, pysyi tuote avaamattomana maanantaihin 12.10 saakka.

12.10 vielä yhteydessä asiakaspalveluun, josta luvattiin hyvittää toimituskulut. Asiakaspalvelussa ollut nainen vaikutti mukavalta, mutta ei oikein jaksanut kuunnella asiaani.

1 tarjoustuotteen tilaus netistä tarkoitti: 2 kpl asiakaspalveluun lähetettyjä sähköpostiviestejä 2 puhelua asiakaspalveluun, kesto yhteensä 18min 2 asiointikertaa myymälässä ensin hakemassa ja sitten palauttamassa 2 viikkoa tuotteen odotusta

20.10.2015 olen maksanut tuotteen, alkuperäisen tarjoussumman asiakaspalvelun luvattua hyvittää toimituskulut ja vähentää normaalihinnan ja tarjoustuotteen välinen erotus (eli siis maskettavaksi jää tarjoushinta).

En malta odottaa tuleeko muistutusmaksu kuun lopulla. Toivottavasti ei.

Suomen ensimmäinen verkkokauppa on syöksynyt ja mikä pahinta, kadun tilaustani!


8 / 8 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Anttila.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu