Clamos.net arvostelun kommentointi

11.11.2015
Varokaa tätä yritystä!


Ostin Joe Blascon meikkivoiteen ja voiteen väri ei vastannut purkin tarran tietoja. Myöskään voiteen laatu ei vastannut sitä mitä se on aiemmin ollut (voide ei pysy iholla yhtä kauaa, on puuterimaisempaa). Epäilen tuoteväärennöstä. Maahantuoja kyllä vakuuttaa että ei ole, mutta selvittelen vielä asiaa.

Asiakaspalvelu Clamoksessa oli ihan järkyttävää. Lähetin kolme reklamaatio- sähköpostia ja jätin yhden soittopyynnön. Koskaa ei kukaan ottanut yhteyttä. Vasta kahta päivää vaille kun oli kulunut kaksi viikkoa ensimmäisestä yhteydenotostani puhelimeen vastattiin. Toimitusjohtaja ei uskonut kun sanoin että purkissa on väärän väristä voidetta eli tuli selväksi että vika on asiakkaassa. Sanoi että tuote pitää palauttaa. Vien purkin seuraavana päivänä heidän toimistolleen Fredalle. Soitan alasummeria kolme kertaa pitkään, ei vastausta. Joku tulee rapusta ja päästää sisälle. Olin ihan varma että kukaan ei tule aukaisemaan toimistonkaan ovea, mutta sattumalta taas ovesta tuli ulos joku henkilökuntaan kuuluva ja hänen oli sitten pakko päästää minut sisälle.

Annan purkin myyjälle ja sanon että tämä on väärä väri. Hän katselee purkkia ja sanoo että hänestä se näyttää ihan oikealta. Meinas hermo mennä heti kättelyssä. Sanoin sitten että voisitko nyt edes verrata sitä toiseen samoilla tiedoilla olevaan tuotteeseen. Sitten hän otti testerin sitä väriä mitä purkissa piti olla ja pitkään kesti että suostui lopulta myöntämään että ostamani tuotteen väri ei vastaa purkissa olevan tarran tietoja. Vaadin rahoja takaisin, ei onnistunut. Ainoastaan olisi voinut antaa minulle korvaavan tuotteen tilalle siis samaa meikkivoidetta. No en tietenkään siihen suostunut, mistä tiedän ettei heidän myymänsä kaikki Blascot ole virheellisiä. Kysyin myös että miksi heiltä kukaan ei ollut reakoinut reklamaatiooni ja myyjä alkoi selittään että kosmetiikalla ei ole palautusoikeutta. Jaaha ja asiakkaitakaan ei sitten ilmeisesti tarvitse palvella.

Olen ollut yhteyksissä kuluttajasuojaan ja tulliin ja maahantuojaan. Aion vielä olla yhteyksissä valmistajaan. Olen kuvannut purkin ja otin voiteestä myös näytteen siltä varalta että valmistaja pyytää sen lähetämään.

Olkaa varovaisia, Blascon ja muitakin kosmetiikkaväärennöksiä liikkuu markkinoilla paljon. Tässä pelataan ihmisten terveydellä! Lisään että nyt en vielä tiedä että onko Clamoksen myymä tuote oikeasti tuoteväärennös, minulla on vain epäily. Netistä löytyy kyllä tietoa että Blascon tuoteväärennöksiä myydään esim. nettikirpputoreilla.


4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Clamos.net arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu