Verkkokauppa.com arvostelun kommentointi

4.12.2015
Risujen sijasta vaihteeksi myös ruusuja


Minusta ainakin pitkällä aikaväliltä katsottuna Verkkokauppa.com on kehittänyt toimintaansa tietyillä osa-alueilla merkittävästi, verraten siihen mitä se oli joskus useita vuosia sitten – Silloin, henk.kohtaisten kokemuksien mukaan Verkkokauppa.com oli ehdottomasti sieltä verkkokauppojen heikommasta ja hitaimmasta päästä. Näiden edeltävien kokemusten pohjalta Verkkokauppa.com:sta ei tullut tilattua sitten useisiin vuosiin yhtään mitään... Mutta kun pitkän tauon jälkeen tilannetta katsastettiin taas uudestaan, niin nykyinen tilanne näyttäisi olevan jo ihan toinen. Etenkin asiakaspalvelu saa kehuja ja asiakkaan tilausta koskeviin kysymyksiin myös vastataan suhteellisen nopeasti, jopa viikonloppuisin.

Tilattujen tuotteiden käsittelyajat ovat myös nopeutuneet huomattavasti, siitä mitä ne joskus kauan sitten olivat ja eri toimitusvaihtoehtojakin on jo kiitettävästi, muihin kilpaileviin verkkokauppoihin verraten – Etenkin Postilakon aikana tämäkin tuli erittäin käytännölliseksi todettua, eli vaihtoehtoisesti Matkahuolto toimitti paketin perille ilman takkuiluja.

Tuotevalikoima on tietenkin myös laajentunut huomattavasti ja nykyään asiakas näkee selkeästi reaaliajassa, että mitä tuotteita on heti saatavilla ja mitä ei. Useimpien tuotteiden hinnat myös kilpailu kykyisiä.

Jossain vaiheessa ehkä sitten näkee senkin, että kuinka kehuttavasti ”nykyinen” Verkkokauppa.com palvelee myös tilanteissa kun kohdalle iskee asiakkaan ongelma tilanteet (esim. viallinen tuote / takuu asiat)? Tämä on melkein se varmin osa-alue, missä jälleenmyyjä voi karkoittaa asiakkaansa lopullisesti.


3 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Verkkokauppa.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu