Suncomet arvostelun kommentointi

15.12.2015
Minne tahansa muualle


Tällä sivulla ei ole syystä Facebook-sivuja tai mitään muutakaan some-juttua: jos ihmiset voisivat lukea suoraan jostain virallisesta lähteestä, miten sivu toimii, menisi firma nurin viikossa.

Asiat, jotka eivät toimi: - Asiakaspalvelu Jos asiakaspalveluun laittaa viestiä, sieltä ei saa vastaukseksi mitään muuta kuin sivuilla jo olevia F.A.Q-tekstejä kopioituna. Mitään älyllisempää vastausta ei saa millään kirveellä. Viesteihin vastaaminen kestää useita päiviä, monesti niihin ei vastata ollenkaan, mikä on kivempi homma, jos sivu menee nurin.

Kysyin esim. suosituksia sivun nopeuttamiseksi ja asiakaspalvelu vetosi siihen, että sivuni on _kaikkein todennäköisimmin_ ilkivallan kohteena. Miten ja miksi tähän perusteeseen päädyttiin, ei kerrottu. Kun kysyin toiselta mielipidettä, suositeltiin ottamaan isompaa pakettia.

- Palvelin Minulla on työntekijöitä, jotka tahtoivat teettää itselleen paidan, jossa lukee "503 resource limit is reached service unavailable", koska se on asia, mitä saatiin sivuilla eniten katsella. On muuten niin yleinen vika, että löytyy jo valmiina kysytyistä kysymyksistä: https://suncomet.com/index.php?faqc#11

Apua tähän ongelmaan ei kuitenkaan löydy.

Sivustot olivat käytännössä katsoen nurin KOKO AJAN, ei mennyt yhtä päivää, ettei koko roska olisi ollut nurin. Eikä kyllä tarvinnut kelloa katsoa, kun 16:00 alkoivat sivut hyytyä, kun asiakkaat pääsivät koulusta ja töistä kotiin. Ihan nettikaupan tuotteen avaaminen kesti 2-5 sekuntia, haun tekeminen 10-22 sekuntia.

Sivuilla oli materiaalia noin 2 Gt:n edestä, sivutilaa oli 10 Gt, kaistaa paketin antamissa rajoissa. Yksittäisiä kävijöitä oli päivässä noin 500-800.

Nyt ollaan palvelinta vaihdettu ja sivu toimii kuin unelma. Ei hidastuksia, ei kaatuiluita.

Suncometia kannattaa kokeilla, jos tahtoo muistella, minkälaista oli Internetin käyttö vuonna 1999. Oheen kannattaa ostaa vielä faksi. Sillä saa todennäköisesti asiakaspalvelun parhaiten kiinni.


9 / 9 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Jukka
9.6.2016 23:28
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Sen verran haluan kommentoida tähän, että "Suncometia kannattaa kokeilla, jos tahtoo muistella, minkälaista oli Internetin käyttö vuonna 1999" on ehkä osuvin kuvaus tästä yhtiöstä (tai no, jonkun toiminimihän se on).

Edes webmail ei toimi kunnolla. EI EDES WEBMAIL. Miten se on edes mahdollista? Vaihdoin itse Suncometista samanhintaiseen kilpailijaan ja ero on kuin yöllä ja päivällä.

Ei ikinä enää Suncometia. Kaikin puolin amatöörimäistä touhua. Suncometilla ei ole edes yhtä osa-aluetta, joka olisi hoidettu edes vähän sinnepäin kunnolla, ei tekniikka eikä palvelu. KAIKKI kusee. Jos tätä firmaa pyörittää joku opiskelija makuuhuoneestaan, sitten ymmärrän tason, mutta muuten vetää kyllä hiljaiseksi.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Suncomet arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu