CDON.COM arvostelun kommentointi

13.1.2016
CDON.COM JA TUOTTEIDEN PALAUTUS


Joululahjojen tilaus oli helppoa. Palauttaminen oli haasteellista. Tilasin kaksi tuotetta, toinen tuote oli lähetetty Nordic Feelin kautta, vaikka molemmat tuotteet oli tilattu CDON.comilta. Asiakaspalvelusta en saanut palauttamisohjeita Nordic Feeliin, kuin vasta vajaan neljän viikon yrittämisen jälkeen. Sain jopa tiedon, että minulle oli lähetetty postia Nordic Feeliltä, mutta minulle ei sitä postia vain saapunut, ei sähköpostilaatikkoon eikä roskapostilaatikkoon.Osoitteenkin tarkistin,että varmasti heillä oli oikea sähköpostiosoite. Loppupeleissä vielä selvisi, että tuotteen palautus jää asiakkaan maksettavaksi, koska Nordic Feel sijaitsee tietenkin ruotsissa! Vikaostoksen palautus tuli maksamaan minulle 8.50e, joten jatkossa tiedän olla tarkkana.


5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Kati CDON
18.1.2016 15:17
  (IP-lokaatio: Bunkeflostrand, Sweden)
Hei!

Pahoittelemme mikäli sinulla oli ongelmia palautuksen kanssa.

Kauttamme myytävien kauppiaiden tuotteet tulee palauttaa heille, jonka mainisemme myös osto-ja toimitusehdoissamme.

Kauppiaat voivat itse päättää mikäli he tarjoavat ilmaisen palautuksen vai eivät, ja tämän tiedon löydät kassalla tuotteen osto-ja toimitusehdoista.
Ceedeeoonnn
4.2.2016 9:10
  (IP-lokaatio: Vantaa, Finland)
Teillä lukee vain pienellä mustalla tekstillä että toimittaja on eri kuin sivusto mistä on ostamassa. Lisätkää joku selkeä erilainen logo tuotteille joiden myynnin vain välitätte.
Eila Pajula
5.2.2016 10:47
  (IP-lokaatio: Nokia, Finland)
NF tuntuu olevan hankala paikka. Itsellä kokemusta CDON.COM:in ja NF:n ontuvasta yhteistyöstä. Nyt, pitkästi joulun jälkeen olisin vihdoin saamassa tilaamani tuotteet NF:ltä. CDONin asiakaspalvelu ei toiminut viikkoihin mitenkään, ja välillä sain jo englanninkielisen sähköpostin, jossa minua kehotettiin ottamaan yhteyttä suoraan NF:ään. Joo-o, minä kirjoitan suomenkieltä ja saan vastaukseksi enkkua. Aika hyvä.
En todellakaan tee mitään enää tässä vaiheessa tavaroilla, joita olen aikonut antaa joululahjaksi ja joitten piti tulla jouluksi.
NF ilmoitti tänään, että heidän eilen minulle Ruåtsista postittamansa tavarat voin antaa palautua heille, kun en vain nouda lähetystä sieltä, minne se nyt sitten sattuukin tulemaan (joko lähipostini tai sitten 20 kilometrin päässä oleva huoltis, jonne he tässä kerran yhden lähetyksen toimittivat). Mutta aika mielenkiintoista, jos joutuisin vielä maksamaan paketin palautumisesta, kun heillä itsellään on asiat alkujaan menneet ihan munille.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki CDON.COM arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu