Anttila.com arvostelun kommentointi

11.2.2016
Hidas toimitus ja huono asiakaspalvelu


Tuotteen toimitusajan piti olla noin viikko (itse ajattelen, että tämä olisi 6-8 pv). 11. päivän kohdalla ajattelin, että menisin chattiin kysymään tilauksen perään. Chatissa lukee, että se on auki tiettyinä kellonaikoina. Alempana lukee kuitenkin aukioloaikana SULJETTU.

No.. Soitin asiakanpalveluun.. Ensimmäisen 10 min aikana sain tietää, että palvelussa on ruuhkaa ja jonotus maksaa.. Lopulta kun täti vastasi, ei hän voinut ottaa kantaa chatin toimivuuteen ja tuotteenkin kohdalla vetosi toimitusehtoihin (kävinpä katsomassa ne uudestaan ja siellä kerrotaan, että tuotteen kohdalla on tarkempi tieto toimitusajasta.. Jep jep.). Tuotteen osalta kuulemma toimittajalla on ongelmia (yleensä tietysti olisi hyvä myydä sellaisia tuotteita mitä pystyy toimittamaan, ellei kyseessä ole mittatilaustyö). Kun tiedustelin, miksei toimitusongelmista ole informoitu asiakasta, aspa ei tiennyt (tätäkään). Kun pyysin, että hän välittäisi puhelun sellaiselle henkilölle, joka osaisi vastata kun hän itse ei kerta osaa, niin sellaista ei kuulemma ole. Eikä sellaiselle voi saada yhteystietojakaan.. Ihan operaattorimeininkiä.

En povaa kovin ruusuista tulevaisuutta NetAnttilalle, jos asiakaspalvelu on tällä tasolla.


6 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Jatkuu...
25.2.2016 10:21
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Kirjoitin tänne aikaisemmin, miten hidasta ja ylimielistä palvelu on. Minulle luvattiin, että minulle soittaa joku sen tason työntekijä, jolla on mahdollisuus tehdä päätöksiä asioista. Eipä tullut puhelua. Alkuperäiseltä puhelimeen vastanneelta henkilöltä tuli sähköpostia, jossa kertoi, että chat ei toimi ja tavarantoimittaja on sattumoisin juuri saanut uuden erän tavaraa ja se lähtee mitä pikimmiten toimitukseen. Tästä on nyt kaksi viikkoa aikaa. Puolentoista viikon kohdilla laitoin asiakaspalveluun sekä Anttilan toimitusjohtajalle sähköpostia asiasta. Seuraavana päivänä sain Postin seurantatunnuksen Anttilan asiakaspalvelusta. En mitään muuta vastausta.

Myöhemmin postin seurantatunnus antoi ymmärtää, että paketti "siirretty luovutettavaksi". Sijaintopostinumero viittasi Anttila Jumboon, johon paketin olin tilannut. No.. Ajoin sinne. Paikan päällä sain kuulla, ettei se Postin koodi ole tarkoituskaan kuulua minulle vaan Anttilasta tulee oma viestinsä kun tuote on saapunut. Posti oli toimittanut paketin Anttilan saataville klo 12.52, mutta Anttila ei kyennyt luovuttamaan pakettia vielä klo 20.30. Paketti tulee ehkä seuraavana tai sitä seuraavana päivänä. Pyysin saada jälleen kerran yhteyden johonkin sellaiseen ihmiseen, joka on vastuussa asioista ja voisi tehdä jotain tilanteen korjaamiseksi. Sellaistapa ei tietenkään illalla ollut ja annoin aamuun asti aikaa. Painotin, etten halua käyttää aikaani asiakaspalvelun kanssa, mikäli heillä ei ole vieläkään valtuuksia korjata tilannetta ja vaikka järjestää nouto postista. Ainoa asia, jonka saivat aikaiseksi, oli se, että asiakaspalvelusta joku "esimieheksi" itseään kutsuva mies soitti ja selitti jälleen, että tavarantoimittajalla on ollut ongelmia, sitten posti on ollut hidas ja lopulta ettei tavaratalo ole kiireessään ehtinyt hoitaa asiaa.. Hän voi kuulemma vain selvitellä ja kysellä. Kun pyysin jälleen, että joku jolla on riittävät valtuudet hoitaa asia kuntoon, voisi olla minuun yhteydessä, ei tällaista henkilöä kuulemma ole.

Eli kukaan ei vastaa Anttila Oy:n toiminnasta???

VMP!

Jatkuu...
25.2.2016 14:54
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Ja alle kaksi tuntia sen jälkeen kun aloitin kirjoittelun netissä, alkoi tapahtumaan. Ongelma ratkesi, mutta samalla kaikki kritiikki Anttilan Facebook-sivulta poistettiin, samoin kuin oikeuteni kommentoida heidän sivuillaan. Aika noloa toimintaa Anttilalta.

Kehotan kaikkia tyytymättömiä laittamaan sähköpostia Anttilan toimitusjohtajalle ja verkkokauppajohtajalle. Aspasta ei ole mitään hyötyä. Kommentoikaa myös Anttilan Facebook-sivuilla niin kaikki osaavat varoa!
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Anttila.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu