Anttila.com arvostelun kommentointi

18.2.2016
Surkeaa asiakaspalvelua


Olispa pitänyt lukea tämän ja muiden palstojen kommentit ennen tilausta NetAnttilasta, tilaus olisi ehkä jäänyt tekemättä, niin paljon näyttää olevan kielteistä palautetta heidän toiminnastaan ja kaikki saman suuntaista.

Tilasin 5.2. toista tonnia maksavan kannettavan tietokoneen. Toimitusajaksi luvattiin 2 - 4 työpäivää. Kun mitään ei viikon sisällä kuulunut, aloin kyselemään tilauksen kohtaloa sähköpostilla asiakaspalvelusta. Siihen vastattiin seuraavana päivänä, että käsittelemme viestiäsi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian. Seuraavan päivän viestissä tuli pahoittelut, että tilaus ei ole jostain syystä edennyt keräilyyn, asiaa selvitellään ja siihen palataan mahdollisimman pian. Taas kului viikko eikä mitään kuulunut. Niimpä soitin tänään asiakaspalvellun ja pitkän odottelun jälkeen sain "asiakaspalvelijaan" yhteyden. Vaikutti siltä, että tilaukselleni ei vieläkään ollut tehty mitään. "Asiakaspalvelija" vain pahoitteli tapahtumaa. Kun halusin jonkun vastuuhenkilön puhelinnumeron, jolle asiasta voisi valitta, hän ei voi sellaisia tietoja antaa.

Uskomatonta, että "palvelu" on tällä tasolla. Tämähän on asiakkaan pettamistä, kun jotain luvataan toimittaa, mutta toimitaan eritavalla. Minusta ainakin tuli entinen Anttilan asiakas heti ja peruin tekemäni tilauksen. Onneksi olin valinnut tuotteen toimituksen myymälään ja maksutavaksi laskun, joten rahani eivät jääneet seisomaan heidän tililleen.


6 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Anttila.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu