Verkkokauppa e-ville.com arvostelun kommentointi

25.2.2016
Erinomainen paikka hankkia laatua edullisesti


Olen ollut e-villen "kanta-asiakas" jo kohta kolme vuotta. Useita kymmeniä tuotteita ja tilauksiakin on jo kertynyt toista kymmentä. Tuotteet jotka olen tilannut ovat aina saapuneet... hitaasti mutta varmasti.

Toki eihän voi edes odottaa että Kiinasta Suomeen parinkympin arvoiset tuotteet lähetetään postikuluitta kalleimmilla lentorahdeilla.

Tuotteet ovat olleet lähes poikkeuksetta hinta-laatusuhteeltaan hyviä. Poikkeuksena erinomaisen hinta-laatusuhteeen xiaomi Piston 2 kuulokkeet, jotka pesevät niin mukavuudeltaan kuin ääniominaisuuksiltaan 5 kertaa kalliimmat KOSS:in valmistamat in-ear kuulokkeet. (jäivät pöytälaatikkoon näiden saapumisen jälkeen) Ja kaiken lisäksi ovat kestäneet sekä itseni että 18v poikani käytössä jo pitkään (jolla jo 2kk oli pitkä aika marketti-kuulokkeiden eliniäksi)

Toinen poikkeus toiseen suuntaan oli älypuhelimen näyttöaukollinen suojakotelo, joka oli niin pahvia, niin pahvia että hajosi käsiin heti kun sai kosteutta (toisaalta alle 6 euroa maksavalta kotelolta ei voi odottaa vuosien kestävyyttä.

Mielestäni myös asiakasraha-systeemi on hyvä ja kannustava. Ihan omalla viitseliäisyydellään saa tilille "pätäkkää" kun arvostelee tuotteita ja kertoilee ihan kuluttajan näkökulmista asioita tuotteesta. Seuraavalla kerralla tilatessa saa vähä niinku alennusta pyytämättä.

Toki jokainen kuluttaja voi halutessaan tilata tuotteensa suoraan kiinan tai ihan minkämaan verkkosivuilta, mutta itse näen ja koen tämän e-villen laadukkakksi toimijaksi ja palvelu pelaa reklamaatioiden yms. suhteen ihan omalla äidinkielellä.


2 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Verkkokauppa e-ville.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu