Anttila.com arvostelun kommentointi

25.2.2016
Hidasta mutta pääosin toimivaa


Olen ollut pääosin toimintaan tyytyväinen. Tilatut tuotteet tulevat mutta luokattoman hitaasti. Luvatut toimitusajat paukkuvat mennen tullen. Esimerkiksi juuri nyt tilaukseni on lähetysseurannan perusteella ollut yli vuorokauden tavaratalossa, josta sen tilasin noudettavaksi mutta noutoilmoitusta ei vain kuulu.

Mikä eniten risoo on monipakettilähetys mitä välillä käyttävät. Eli tilaus tulee useammassa osassa ja osien välissä voi olla viikkokin pahimmillaan. Ja kun tätä ei aina edes näe suoraan omista tilaustiedoista, sillä toinen osa saattaa kirjautua vasta sen jälkeen kun se on lähetetty. Joten välillä täytyy tehdä kaksi reissua erikseen, jos ei monipakettilähetys näy tilaustiedoissa. Tavaratalossa eivät pysty näkemään muuta kuin sen sinne saapuneen paketin tiedot.

Toki nettisivuissakin on parannettavaa. Pari kertaa on käynyt niin, että jonkun tarjouskampanjan tuotetta ei ole pystynyt laittamaan ollenkaan ostoskoriin teknisten virheiden takia. Tarjoustuotteessa on toki varastosaldoa jäljellä kun ei sitä pysty ostamaan.

Laskutuksen kanssa ei ole koskaan ollut ongelmia omalla kohdalla.


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Anttila.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu