Nebula arvostelun kommentointi

21.4.2016
Asiakaspalvelu ei toimi, lainkaan.


En voi suositella Nebulaa kenellekään, lähinnä asiakaspalvelun vuoksi.

Nebulalta tuli kysymys, että uusitaanko erääntyvä SSL-sertifikaatti. Ilmoitimme että no tietenkin uusitaan ja vastattiin kaikkiin Nebulan kysymyksiin. Viikkoa myöhemmin huomattiin, että saitti ilmoittaa puuttuvasta sertifikaatista joka kaikottaa luonnollisesti kaiken liikenteen. Laitettiin tukeen kysymystä, että miksi sertifikaatti ei toimi, ja sieltä tuli viesti, että emme ole kuitanneet sertifikaatin myöntäjän viestiä. No ei ollut kuitattu, kun sellaista ei ollut koskaan tullut. Mutta tuon viestin jälkeen tuli heti. Kuitattiin, saatiin sertifikaatti ja toimitettiin Nebulalle. Asensivat ja saitti toimi taas. Mutta ei Firefoxilla, vaikka aiemmin oli toiminut. No uutta tikettiä kehiin, jossa ilmoitimme ettei toimi Firefoxilla, ja (huom!) se ilmoittaa ongelman olevan CA-sertifikaatissa. Kertoivat että heillä toimii. Kerroimme, että meillä ja muilla ei toimi. Ilmoittivat että jos jokin selain ei hyväksy sertifikaatin allekirjoittajaa, niin he eivät mahda asialle mitään. Minulla paloi siinä kohtaa käämit, kun tiesin kokemuksesta että Firefox hyväksyy kyseisen allekirjoittajan. Ei muuta kuin itse opiskelemaan ja tonkimaan netistä tietoa. Kun aikani olin opetellut, ilmoitin Nebulalle, että nyt saitti toimii Firefoxilla, kun hommasin oikean CA-sertifikaatin ja asensin sen saitin käyttöön. Firefox ehti olla tämän prosessin aikana poissa pelistä noin 1,5 kuukautta. Kun olin tämän ilmoittanut, niin pahoittelivat, etteivät olleet hoksanneet tarkistaa CA-sertifikaattia. Josta mainitsin ensimmäisessä viestissäni.

On myös kallis, etenkin palveluun nähden.

Hyvänä puolena voi pitää sitä, että palvelimet pysyy pystyssä noin 99,5 % ajasta.


5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Matti J
22.4.2016 9:23
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Kuulostaa ihan samalta kuin int2000:n kanssa. Tosin siellä mättää kaikki muukin kuin asiakaspalvelu, kuten Puskaradionkin kommenteista voi päätellä.

Syy miksi kommentoin on kuitenkin se, ettei kannata tyytyä 99.5% uptimeen etenkään jos palvelusta maksaa vähänkään enempää. 99.5% tarkoittaa sitä, että palvelin on nurin yli 7 minuuttia/päivä (lähemmäs pari vrk/vuosi), eikä niihin lasketa edes huoltokatkoja mukaan. Ei siis mikään kovinkaan hyvä saavutus.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Nebula arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu