Suncomet arvostelun kommentointi

9.6.2016
Kauheeta kuraa


Nyt on mitta täynnä tähän firmaan. Olen pitänyt omia servereitä kohta kymmenen vuotta Suncometilla, mutta ei vaan enää pysty. Serverit on jatkuvasti niin hitaita, että edes perus- Wordpress ei toimi. Sivut latautuu helposti kymmenenkin sekuntia, siinä missä kilpailijalla saman saitin kopio latautuu noin sekunnissa. Wordpressin kanssa tulee jatkuvia outoja erroreita, 404-sivuja ja autentikaatiovirheitä. Kilpailijalla toimii aivan saumattomasti. Mitä tästä pitäisi päätellä? En tosiaan tiedä mitä rautaa Suncomet käyttää servereinään. Todennäköisesti siellä on vaan jonkun vanha Amiga 500 vedetty kiinni puhelinpiuhalla seinään.

Viimeisen kahden vuoden aikana Suncometista on aika jättänyt ja kovaa. Edes sähköpostit ei toimi kunnolla. Ei tulisi mieleenkään kasata näille servereille mitään, missä tarvitaan toimintavarmuutta - sillon kun serverit eivät ole taas randomisti kaatuneet, ne ovat muuten vaan uskomattoman hitaita.

Asiakaspalvelusta pyöreä nolla. Siis niistä kerroista, kun sieltä edes jaksetaan vastata.

Kuten joku aikaisemmin mainitsikin, sille on syynsä, miksi Suncometia ei löydy sosiaalisesta mediasta. Jos palvelun tasosta voisi antaa palautetta julkisesti, tämä firma olisi kaatunut jo vuosia sitten.


7 / 8 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Jukka
9.6.2016 23:59
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Jatkan tästä vielä sen verran, että jaksoin tuota Suncometin alati huononevaa palvelua vain sen takia, että kaiken tavaran siirtäminen olisi ollut niin työlästä. Oikeasti siirto olisi pitänyt tehdä jo vuosia sitten.

- Kun sanoin tuosta, että perus-Wordpress ei toimi, niin se tosiaan ei toimi. Suncometin palvelin on niin hauras, että WP:n admin-paneelin käyttäminen ylittää yleensä palvelimen resurssit, josta seuraa 15 minuutin IP-banni. Tekee devaamisesta oikein ihanaa.

- Edes webmail ei toimi. EI EDES WEBMAIL. Hyvin harvoin sain kokonaista sähköpostia kirjoitettua, koska systeemi antaa palvelinvirheen tasaisesti noin kahden minuutin välein ja potkii käyttäjän ulos. Yleensä kirjoitin sähköpostit Wordissa ja copypastesin ne sieltä webmailiin, koska se oli ainoa tapa saada viestit lähtemään. Tämäkin on varmasti jollain tasolla asiakkaan vika.

- Palvelimet on hitaita päivisinkin, mutta öisin ne vasta hitaita ovatkin. Voi pojat. Jos meinasit tehdä mitään korjauksia öisin kun trafiikki sivuilla on vähäisempää, niin turha toivo. Sivulataukset kestävät öisin n. 20 sekuntia kappale ja FTP:llä yhteyttä ei saa usein laisinkaan. Jos saa, varaudu odottelemaan puolisen minuuttia per komento että mitään tapahtuu.

- Viimeisin niitti oli, kun asiakkailta tuli viesti, että meidän sähköpostiin lähetetyt viestit tulevat bumerangina takaisin. Itse en saanut mitään virheilmoitusta asiasta. En olisi tästä edes tietoinen jollei eräs asiakas olisi nähnyt ylimääräistä vaivaa ja soittanut. Nyt sitten tässä voidaan arvailla, kuinka monta meidän firmalle lähetettyä tarjous- ja yhteydenottopyyntöä on kadonnut eetteriin. Onpa kiva. Tästähän maksaa ihan mielellään.

Tästä kaikesta on aspaan oltu yhteydessä useita kertoja viime vuosien aikana ja samat ongelmat on kaikilla tileillä (4kpl). Vastaus on aina sama, "sivusto on todennäköisesti hakkeroitu tai ilkivallan kohteena". Myös silloin, kun ongelma ei ole itse sivustossa, vaan esim. Suncometin omassa sähköpostipalvelimessa. Hienoa, kiitti avusta jätkät.

Kannattaa siis ostaa Suncometilta palvelin, jos et arvosta toimintavarmuutta, hyvää asiakaspalvelua, nopeutta, taikka omaa mielenterveyttäsi, mutta mielestäsi jatkuvien virheilmoitusten selvittelyt ovat oikein kivoja aivopähkinöitä.
Niilo Kuikka
14.6.2016 2:03
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Ihan samaa mieltä! Jatkuvaa 404 erroria.
Sivut latautuu niin kauan, ettei asiakkaat siellä viitsi odotella.
Kuinkahan paljon olen asiakkaita menettänytkään tämän takia.
Erittäin toimimaton paikka. Luotettavuus 0
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Suncomet arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu