MRoom arvostelun kommentointi

19.6.2016
Hyvästä ideasta surkea toteutus!


Kuulun niihin, jotka pitävät tukkansa siistinä ja lyhyenä. Siispä kun Mroom aikanaan tuli ja tarjosi hiustenleikkuutta vuosihintaan, tajusin heti että voin säästää pitkän pennin. Olen ollut jäsen nyt 5-6 vuotta. Pari ensimmäistä vuotta meni hyvin. Jäseniä ei ollut paljoa ja jos menit liikkeeseen, pääsit heti palveltavaksi. Työn jälki ei tosin koskaan ollut mitään erikoista, välillä jopa erittäin huonoa, mutta kun parin viikon välein kävi, niin samapa tuo.

Viimeiset pari vuotta ketjun alamäki on kuitenkin ollut jyrkkääkin jyrkempi. Jos taso oli ennen arveluttavaa, niin nyt se on laskenut entisestään. Harjoittelijoita käytetetään surutta. Pahinta on kuitenkin, että jäseniä on tullut sen verran paljon, että et edes jäsenenä saa enää palvelua vaan joudut jonottamaan tuntitolkulla. Kaikkein idiottimaisinta on se, että maksat jäsenyydestä, mutta silti kulta ja platina jäsenet menevät ohitsesi jonossa. Mitä järkeä tässä on? Ei minulla ole tarvetta maksaa kultajäsenyydestä ja saada parranajoa, kun minulla ei ole partaa. Nyt tässä on jopa jäsenet eri asteikolla ja maksava jäsenkään ei enää sa palvelua vaan jonottaa tuntikausia, kunnes sanotaan että ei pääse enää tänään leikkaukseen.

Tämä oli tässä. En uusi enää jäsenyyttäni, mutta toivon että joku toinen ketju ottaa ideasta kiinni ja toteuttaa sen paremmin. Idea on hyvä, mutta toteutus umpisurkea.

6 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (raportoi asiaton arvostelu)


KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, niin kirjoita uusi arvostelu.


 
KommentitFacebook-kommentit:

« Kaikki MRoom arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu