CDON.COM arvostelun kommentointi

16.9.2016
CDON:in asiakaspalvelu surkeaa


Avainsana CDON:ilta tilattaessa on odottaminen. Toimitusajat useinmiten venyvät luvatusta.

Asiakaspalvelu on kohteliaan välinpitämätöntä, ja on ympäripyöreää kuin maata kiertävällä radalla olevan poliitikon puheet - ja yhtä tyhjän kanssa, jos yrität saada lisävalaistusta vaikkapa toimituksen etenemisestä tai kuvausta tuotteen sisällöstä.

CDON:n voisi jo tilausta tehdessä (tai vuorokauden sisällä) ilmoittaa asiakkaalle, onko tuotetta oikeasti saatavilla vai ei.

Valitettavasti pisteet on jaettava asiakaspalvelun heikkouden perusteella, eletäänhän tietotekniikan aikakautta ja luulisi, että CDON:illakin muutama Commodore on toimistollaan, jotta tilauksiin liittyviin kysymyksiin voitaisiin oikeasti vastata ja selvittää tilauksen kulkua.

Esimerkki: cd-levyn toimitusaika on ilmoitettu 15-30 arkipäivää (tilaustuote). Okei, ei siinä mitään. Mutta kun 20 päivän hujakoilla tiedustelen toimituksen kulkua, asiakaspalvelun vastaus on edelleen yhtä autuaan tietämätön "tilaustuote, valitettavasti emme pysty sanomaan mitään tarkkaa toimitusaikaa". Firmalla ei ole siis hajuakaan aikataulusta vaikka 2/3 luvatusta toimitusajasta on jo kulunut, eli melkein kuukausi!

Herää epäilys, tietävätkö asiakaspalvelussa onko tilaus ylipäätään lähtenyt heiltä eteenpäin, saati milloin tai minne; On aivan kuin asiakaspalvelu olisi aivan kädetön tekemään mitään tilauksen etenemisen selvittämiseksi.

Eli kaiken toimitusstatukseen liittyvän hiljaisuuden keskellä asiakas saa robottimaisia fraaseja vastaukseksi - toki ystävälliseen sävyyn. Se vain ei pitkälle kanna.

Kohta on kuukausi kulunut ja jos CDON ei laita uusia robotti-fraaseja tilauksen toimitusaikaan liittyvistä tietämättömyyksistään, he varmaan mitätöivät tilauksen. Liekö tiesivät jo alussa, että eivät tiedä mihin laittavat tilaukseni eteenpäin, mutta antavat silti asiakkaan odottaa luvatun kuukauden.

Toinen esimerkki: Kaksi erihintaista tuotetta näyttivät olevan infotietojen perusteella täysin yksi sama tuote, sitä myydään jostain syystä vain kahteen hintaan. Laitoin asiakaspalveluun tästä kysymyksen, jotta saisin lisävalaistusta asiaan. Vastaus tuli, lyhyt ja ytimekäs "Kyseessä on eri tuotteet". Hienoa kiitos, mutta olisi voinut hieman valaista millä tavoin eri tuotteet, sillä sen takia heille laitoin mielestäni selvästi muotoillun kysymyksen. Vaan eipä tullut lisätietoja.

Tässä herää kysymys, tietääkö tuotetta myyvä firma itsekkään mitä ovat myymässä ja onko tuotekuvasto ajan tasalla!

Ja lopuksi plussat: Useat aikaisemmat tilaukset ovat tulleet kohtuullisessa ajassa ja kaikki ovat tulleet perille asti, vaikka luvattu toimitusaika ei ole pitänyt.

Näihin tilauksiin tai toimituksiin ei ole liittynyt ongelmia eikä kysymyksiä. Kaikki on hyvin niin pitkään kunnes Asiakaspalvelua täytyy jollain tavoin häiritä.

Plussat vaan ei pelasta Asiakaspalvelun ala-arvoisuutta.
3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki CDON.COM arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu