Verkkokauppa.com arvostelun kommentointi

27.9.2016
Palautusoikeus


Palautin puutarhatrimmerin, ja rahat kulkeutui ihmeellisesti jollekin asiakastilille. Sitten joku Andrei vastasi tiedusteluuni, että ei voi itse vaan minun täytyy jonkun hallintatilin kautta muuttaa asia. Mistään ei käy ilmi,miten näille tileille pääsee? Puhelimeen en jaksanut jonottaa,kesti yli 10 min.

Outoa toimintaa . En aio enää asioida. En suosittele. Jos näin pienet palautukset hankalia, entä isommat?


6 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Puskaradio
28.9.2016 12:47
  (IP-lokaatio: Vantaa, Finland)
Teitkö tilauksesi ilman, että loit ensin asiakastilin?

Mene tälle sivulle https://www.verkkokauppa.com/fi/account/password ja kirjoita sähköpostisi kenttään niin mahdollinen salasana lähetetään sähköpostiisi. Jos saat salasanan sähköpostiin voit kirjautua tilillesi täällä: https://www.verkkokauppa.com/fi/account/login
eila hakala
14.1.2017 8:20
  (IP-lokaatio: Tampere, Finland)
en osta ikinä enää mitään verkkokauppa comista Pirkkala,Poikani kanssa menin Pirkkala com verkkokauppaan 8.1.2017 ja ostin pyykkikoneen maksoin koneen heti, luvattiin toimittaa torstai perjantai, Pyykkikonetta ei näy ei kuulu. Soittelin sinne seisoo jossakin, olen tosi vihainen sanoin ja maksoin vielä käteisellä.Soitin myös nyt asiakaspalveluun lauantaina 14.1,2017 olin vihainen ja luuri lyötiin korvaani, Ikinä en osta mitään verkkokauppa comista. ala arvoista asiakas palvelua.Eikä mihinkään voi luottaa.Harmittaa että menin maksamaan pyykkikoneen heti.Missähän lienee ja misssä kunnossa sen saan.Ja asennus ja kuljetus maksoi vielä erikseen 79,90.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Verkkokauppa.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu