Verkkokauppa e-ville.com arvostelun kommentointi

28.9.2016
Riistakamera


missä voi arvostella ostamaasi tuotetta??Tuli kiinast paketti täyttä skeidaa!!


4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Puskaradio
28.9.2016 14:09
  (IP-lokaatio: Turku, Finland)
"Tilattuasi tuotteen verkkokauppa e-villestä, voit omalle asiakastilillesi sisäänkirjautuneena kirjoittaa siitä tuotearvostelun. Myös tuotearvosteluista, tuotekuvista ja tuotevideoista kertyy asiakasrahaa." - lähde: http://www.e-ville.com/fi/content/102-kanta-asiakkuus-ja-asiakasraha
En luottaisi yhtään evilleen
28.9.2016 22:04
  (IP-lokaatio: Kauniainen, Finland)
E-villen toimintaa seuranneena kirjoittaisin arvostelut ihan muualle kuin e-villen omille sivuille, täällä on lukuisia kertoja kirjoitettu että e-ville poistaa kritisoivan tuotearvostelun omilta sivuiltaan ja jättää vain hyvät näkyviin. Oikea osoite arvostelulle on juuri puskaradio, vertaa.fi ja viimekädessä suomi24 jos haluaa että muut saavat tietää asiasta ennenkuin astuvat e-ville ansaan.
Puskaradio
28.9.2016 22:57
  (IP-lokaatio: Turku, Finland)
Puskaradiossa ei ole yksittäisen verkkokaupan tuotearvosteluita, vaan ainoastaan verkkokauppaan kohdistettuja arvosteluita.

Tuotearvostelut tulee tehdä verkkokaupan omilla sivuilla jos sellainen mahdollisuus on. Tuotearvostelussa ei tule arvostella yritystä, vaan vain tuotetta ja sen ominaisuuksia. Jos tuote on saapunu esim. rikkinäisenä tai toimitus myöhästynyt, niin sitä ei tuotearvosteluun pidä laittaa.

Fiksu verkkokauppias poistaa tuotteen myynnistä jos tuote saa jatkuvaa huonoa palautetta. Fiksu verkkokauppias haluaa pitää asiakkaat tyytyväisinä, jotta he palaavat takaisin.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Verkkokauppa e-ville.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu