Verkkokauppa e-ville.com arvostelun kommentointi

9.10.2016
Edullisia tuotteita


E-Ville. comin verkkokaupasta saa melko edullisia tuotteita. Osa niistä tulee Kiinan varastolta ja osa Suomesta. Toimitusaika ulkomaisissa varastotavaroissa vaihtelee yleensä 2-3 viikon välillä. Yleensä nuo alle 20 euron tuotteet tulee suoraan postissa kotiin tai postiin, mutta joskus olen joutunut niissäkin tappelemaan tullin kanssa ja selvittämään niiden arvoa. Joskus jopa niin, että tulli on vaatinut tullausselvitykseen laittamaan myös muut tavarat, jotka olen ostanut samalla kerralla, vaikka ne eivät olekaan sisältyneet lähetykseen, vaan ovat tulleet erikseen esim. Suomen varastosta.

Ostaminen ja kaupanteko verkkokaupan kanssa sujuu siis erittäin hyvin, mutta sitten tullin kanssa on joskus ongelmia. Tuohon tullaukseen voisi varmaan vaikuttaa, jos lähettäjä merkitsisi lähetyksen tullausselvitykseen selvästi lähetyksen sisällön ja arvon.

Yhtenä epäkohtana olen havainnut sen, että tuotteissa ei monestikaan ole tarjolla, kuin yhtä vaihtoehtoa. Tämä koskee lähinnä sellaisia tuotteita, joissa on eri kokoja tai malleja tms.

Muuten voin suositella verkkokauppaa ja itse olen käyttänyt ja tulen käyttämään sitä. Nytkin taas laitoin uuden tilauksen sisälle.


2 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Verkkokauppa e-ville.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu