Verkkokauppa.com arvostelun kommentointi

25.11.2016
Vastuuton johto näkyy reklaation käsittelyssä


Verkkokaupan hinnat ovat houkuttelevia, mutta ongelmatilanteet ovat todella ongelmallisia kuluttajalle. Suuri kokokoinen televisio, jonka hankin ei toiminut kuten piti. Samaa olivat kokeneet muut kuluttajat, kun kävin Verkkokaupan omilta sivulta katsomassa kokemuksista ko. laitteesta. Otin yhteyttä myös laitteen valmistajan palveluun. Siitä alkoikin pompottelu, jossa Verkkokauppan ja valmistajan työnjako ei ollut selvä. Nyt Verkkokauppa syyttää minua viivyttelystä ja on korvaamassa vain osan laitteen hinnasta takaisin ikävähennykseen vedoten. Tämä jumppa kesti 11kk, kaksi tuloksetonta korjausta ja lukuisia soittoja ja sähköposteja. Johto, joka ohjaa ja valvoo, Verkkokaupan verkkosivujen mukaan, reklamaatiokäytäntöjä, kertoi olevansa niin kiireinen, ettei kiinnosta. Nyt on kulunut ostosta kolmattavuotta, kun odottelen kuluttajariitalautakunnan ratkaisua ja Verkkokauppa porskuttaa edelleen rahoillani. Luottamus kyseistä liiketoimintaa kohtaa on mennyt lopullisesti.


9 / 10 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Toimi Kellonen
25.11.2016 9:22
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Minulla ei ole ihan yhtä ikävää kokemusta kyseisestä liiketoiminnasta, mutta se olisi varmaan johtanut samaan, ellen olisi tavaran alhaisen hinnan takia luovuttanut. Jätin lopulta koko laitteen tiskille ja kävelin ulos enkä palaa.
Henrik N, Kirkkonummi
6.8.2018 13:03
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Nyt on selvinnyt, että huoltoliike on toimittanut TV:n tehtaalle ja valmistaja on maksanut Verkkokauppa.comille viallisesta televevisiosta 2015/2016 vuoden vaihteessa sekä pimittänyt tiedon siitä minulle ja Kuluttajariitalautakunnalle. Tämä tarkoittaa sitä, että Verkkokaupan tulee toimittaa asiakkaalle uusi televisio sekä vitkuttelun takia korvaus rahojen lojumisesta heidän kirstussaan. Verkkokaupalla on minun ja valmistajan rahat hallussaan.
Tuo puulaaki on toimii täysin rikollisesti.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Verkkokauppa.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu