Verkkokauppa.com arvostelun kommentointi

17.1.2017
LG 65


Tilasin verkkokaupsta LG:n 65” television kotiinkuljetuksella. Televisio saapui sovitusti koti-ovelle. Samaisena iltana aloin purkamaan isoa tv-pakettia mukana tulleiden seikkaperäisten ohjeiden mukaan. Apuna minulla oli itseni lisäksi kaksi henkilöä, koska iso kokoista pakettia olisi ollut yksin haasteellista käsitellä. Viimeiset suojaukset tv:n ympäriltä otin irti vasta kun tv oli tukevasti nostettu tv-tasolle, jolloin paljastui että odotettu televisio oli rikkinäinen. Television paneeli oli rikki.

Otin samana iltana yhteyttä verkkokauppa.comin asiakaspalveluun, sovittiin askelkuviot ja postin kaveri haki television sovitusti muutaman päivän kuluttua. Kaikki toimi niin kuin kuuluukin. Tai niin ainakin hetken luulin.

Muutamia päiviä kuluu ja ehdin hiukan odottelemaan, että saisin ehjän ja toimivan television. Mutta, suureksi yllätyksekseni huolto laitaa viestiä että television takuu-ja virhe vastuu on rauennut koska telkkari on rikki. Senhän jo tiesinkin, että telkkari oli rikki. Sen vuoksihan palautinkin laitteen. Yllätyksenä tässä kohtaan tuli se, että verkkokauppa.com pesi tässä kohtaan kätensä rikkinäisestä tuotteestaan.

No, seuraavaksi verkkokaupan reklamaatio-osastolle viestiä, että telkkari on rikki. Sama vastaus: "paketti on ehjä niin ei takuuta eikä virhevastuuta.”

Olen täysin varma omista toimistani television suhteen ja tiedän, telkkari ei ole voinut hajota kotonani tai käsittelyssäni. Tuote on purettu pakkauksesta hyvin seikkaperäisten ohjeiden mukaan. Samoja ohjeita noudattaen myös kasattu takaisin laatikkoon, kun tuote on todettu rikkinäiseksi.

Kuinka te siellä verkkokaupassa voitte olla täysin varmoja siitä, että television hajoaminen ei ole voinut tapahtua jossakin sen monissa logistiikkavaiheissa? Oletteko avanneet laatikon kun se on teidän varastolle saapunut, että voitte niin varmasti sanoa, että se on ehjänä teiltä lähtenyt ja syy on asiakkaan kun tuote oli sen kuntoinen kun oli?

Olen muutenkin hyvin ihmeissäni verkkokauppa.comin asiakaspalvelusta, jossa syy rikkinäiselle tuotteelle laitetaan ensisijaisesti asiakkaan syyksi. Kun tilaan kotiinkuljetuksena tuotteen koti-ovelleni, ei minulla ole muuta mahdollisuutta tarkistaa tuotteen kunto kun avaamalla pakkauksen. Jos havaitsen tuotteen rikkinäiseksi, on vastuu teidän logiikallanne automaatisesti minulla?

Koko tapaus on aivan järjetön. Minulla on nyt rikkinäinen kallis telkkari, Verkkokauppa.comin mukaan kaupan purku tai uuden tuotteen tilalle saaminen ei ole mahdollista Tv:n voisi kyllä korjata, mutta minun laskuuni.

Verkkokaupan kanssa asiaa on pyritty selvittämään, mutta he ovat pitäneet linjansa. Jatkossa asiaa minun puolestani hoitaa kuluttaja-asiamies.

Loputkin tilaamani tuotteet ovat lähdössä palautuksen. En tee mitään erilisellä kaukosäätimella tai Soundbar:lla jotka tilasin uuden television mukana. Ja jatkossa on aivan varma, että asioimme jossakin muussa puljussa kun tässä edellä mainitussa.


20 / 20 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Asusx556
18.1.2017 15:40
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Yhteyttä kuluttaja-asiamieheen.
Sinulla on 2 todistajaa,että laite oli
rikkinäinen paketin avattuasi.

Jos pakkauksessa ei ole mitään merkkejä,
että olisi heitelty kuljetuksessa,tai varastoinnissa,niin oliskos mahdollista,että olet saanut jonkun asiakaspalautuksen ja verkkokaupan työntekijä on itse sen hajoittanut.
Pistänyt hajonneen telkkarin takaisin laatikkoon ja sitten myyntiin.
Jarkko Nissinen
18.1.2017 16:11
  (IP-lokaatio: Lahti, Finland)
Kuluttaja asiamieheen on oltu yhteydessä.

Useaan otteeseen olen yrittänyt verkkokauppa.com kanssa sovitella asiaa. He eivät ole halukkaita sopimaan asiasta.

Reklamaatiopäällikkö Teemu Lindberg ei enää vastaa viesteihin. Yritetty tavoittaa myös yrityksen muuta johtoa. Katsellaan saadaanko vastausta.

Kuluttajariitalautakuntaan seuraavaksi väsäämään ilmoitusta.
K. Virtanen
5.2.2017 14:38
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Osanottoni tämän tapauksen johdosta, joka muistuttaa aika paljon omaa kohteluani kyseisessä Verkkokaupassa.

Kyseessä ei ole enää yksittäistapaus vaan jatkettu taloudellisen edun tavoittelu verrattuna niihin yrityksiin jotka noudattavat kaikkia asetuksia ja lakeja perinteisellä rehellisyydellä.

Jokainen voi laskea miten epäreilua tämä on yritysten välisen kilpailutilanteen kannalta! Yksi saa olla noudattamatta sääntöjä.

Epärehellisyys on saatava kitkettyä verkkokaupan alalta.
Voi Kukka
15.3.2017 16:32
  (IP-lokaatio: Chofu, Japan)
Samoja kokemuksia itselläni. En asioi enää kyseisessä liikkeessä. Suosittelen Saksan Amazonia (valitettavasti).
Make-36
26.7.2017 0:00
  (IP-lokaatio: Oulu, Finland)
Joo mulla kävi samalla tavalla että paketti auki, tv tulille ja naps... paneeli paskana. liikkeeseen otin yhteyttä ja reklasta tämä teemu antoi saman lausunnon kun jutun aloittaneelle :D no kotivakuutus korvaa ko. summan - omavastuu
jaukki
11.9.2017 23:30
  (IP-lokaatio: Vantaa, Finland)
Joo, onkohan toi sama telkkari päätynyt viime perjantaina meille kiertopalkintona.... Juuri väsään reklamaatiota, ja oletan saavani samanlaisen vastauksen. Näyttö paskana. Huolto käski laittamaan kotivakuutukseen. Katsotaanpa mitä meille vastaavat. Tai jos vastaavat.
Jaukki
13.9.2017 21:59
  (IP-lokaatio: Vantaa, Finland)
Miten asiat ovat edenneet teillä telkkareiden ostajalla? Näyttää että rähinä päälle täälläkin laitettava...
Hermo menee
16.9.2017 15:50
  (IP-lokaatio: Tampere, Finland)
Tänään palautettu samaisesta syystä televisio liikkeeseen. Menee kuulemma reklamaationa eteenpäin, eli tiedän jo heti ottaa kuluttaja-asiamieheen yhteyttä, kun vastaus on näköjään ilmiselvä.
Ensio
6.12.2017 10:58
  (IP-lokaatio: Stockholm, Sweden)
Normaalia verkkokaupan toimintaa, useampaan kertaan uutena myytyjä tuotteita on tullut paketeissa joissa ei ole enään sinettejä päällä.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Verkkokauppa.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu