CDON.COM arvostelun kommentointi

5.3.2017
Mielestäni hujausta.


Tein tilauksen cdon.fi:stä, joulukuussa 2016. Tilauksessa oli kaksi tuotetta, toisen he toimittivat aika nopeasti. Toisesta taas tuli ilmoitus :"Meidän on ilmoitettava että yksi tai useampi tuote tilauksestasi on myöhästynyt. Valitettavasti emme voi antaa tarkempaa toimituspäivämäärää, mutta teemme kaikkemme jotta saat tilauksesi mahdollisimman nopeasti."

Sitten kului taas aikaa ja tuli toinen viesti: "Ikävä kyllä yksi tai useampi tuote tilaukseltasi on loppuunmyyty tavarantoimittajaltamme. Tästä syystä olemme joutuneet poistamaan tuotteen/tuotteet tilaukseltasi."

Tuo tietysti harmitti, niinpä käännyin ulkolaisen kaupan puoleen josta tuotetta sai vielä samaan hintaankin.

Kävin kuitenkin vielä cdon.fi sivustolla katsomassa tuotteesta tietoa ja yllätys yllätys, se ei ollutkaan loppu heidän kaupastaan, niin kuin asiakaspalvelulta saamani viesti väitti, vaan tuotetta oli heillä yhä myynnissä, mutta aivan toiseen hintaan, mihin sen heiltä enneen joulu tilasin, nyt hintaan oli tullut 150% korotus.

Ihmettelin asiaa uudelleen heidän asiakaspalvelustaan ja sieltä tuli uusi viesti: "Pahoittelen ettemme voineet toimittaa tilaustasi. Valitettavasti tuotteet joita ei voida toimittaa 30 päivän sisällä poistetaan automaattisesti tilauksesta. Toimittamattomista tuotteista emme lähetä laskua." Mutta aiemmassa viestissähän he mainitsivat että tuote on loppunut ja siksi he eivät toimita tuotetta minulle...Vaikka heillä oli tuote hyllyssä 150%:in hinnan korotuksella.

Itselle jäi tuosta huijauksen maku.


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Keino Alhaiset
23.9.2017 7:51
  (IP-lokaatio: Sant Carles de la Rapita, Spain)
Juuri noin he toimivat. Alussa kaikki onnistuu. Sitten alkaa juilaaminen. Sinun, niin kuin minunkin tuotteet ovat jälleenmyynnissä firmalla ja uusia asiakkaita saadaan petettäviksi.

Laskuja en ole saanut yhdestäkään tuotteesta. Omat pankkitallenteet ovat vain todiste, että tilattu on, saatu mitä saatu. Katsokaa muuten, onko tilatessanne "päällä" ns. valesivut... Voi tulla ylläreitä kun olette klikanneet osta tai tilaa- painiketta. On tää niin hauskaa.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki CDON.COM arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu