INT2000 arvostelun kommentointi

8.3.2017
Kaikki hyvin, kunnes...


Olen ollut vuosia ihan tyytyväinen Int2000 palveluun. Ongelmia toki on ollut, sähköpostien ja sivujen hitauden osalta, mutta ne yleensä on saatu ratkottua muutaman päivän sisällä. Ei siis suuremmin valittamista.

Mutta nyt minullekin ilmeisesti tapahtui se, mistä täällä on varoiteltu kun näitä aikaisempia kommentteja luin: kaikki sähköpostini ja nettisivuni sisältöineen kadonneet. Int2000 asiakaspalvelu ei aluksi vastannut yli viikkoon(!) mitään, kunnes sain vastauksen että teknisen ongelman takia muutamilla asiakkailla on tapahtunut tietojen korruptoituminen tms. eikä palauttaminen varmuuskopioista ole mahdollista. Sanoin että teen tästä reklamaation ja korvausvaatimuksen, koska sähköpostissani etenkin oli itselleni todella tärkeitä viestejä. Int2000 vastaus oli lyhyesti, että lue sopimusehdot meillä ei ole minkäänlaista korvausvelvollisuutta, tästä kuulemma on jo oikeudestakin ennakkopäätös olemassa! Minut siis jätettiin ongelmineni kuin nalli kalliolle, vaikka olen varmasti maksanut jo tuhansia euroja Int2000lle heidän palveluistaan.

Tämä varoituksena kaikille muille!


19 / 19 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Jokke Niemi
14.3.2017 8:18
  (IP-lokaatio: Kotala, Finland)
Ovat näköjään poistaneet Facebookistaan kaikki vierailijoiden kommentit. Arvosteluja ei varmaan pysty deletoimaan kun näkyvät siellä edelleen.
hintti 2000
15.3.2017 22:26
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
INT2000:n "asiantuntijat" kokevat varmana melkoista onnistumisen riemua kun onnistuvat poistamaan samalla ammattitaidolla sekä asiakkaiden sähköpostit, että heille epäedulliset (=todelliset) kommentit. Pelkkä koijarilafka ja asiakkaat ovat tämän myös huomanneet --> liikevaihto tullut alas nopeammin kuin Ahonen normaalimäestä =)
Ei Nimeä
10.4.2017 16:46
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Pakko pysyä nimettömänä, ettei joudu Int2000:n mustalle listalle. Kyllä, sellainen heillä on, uskokaa vaikka huviksenne...

Hyvä myös käydä tarkistamassa vuoden 2016 taloustiedot tästä firmasta, kohta taitaa olla aika laittaa konkurssilaput eteenpäin ja vetäistä viimeinenkin töpseli Intin vehkeistä irti.
Vintti äo = 0002
21.4.2017 17:15
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Töpseli tuskin irtoaa jenkkilän halppispalvelimilta, mutta maksamattomien laskujen takia palvelut vaan loppuvat kuten koko yrityksen toiminta. Onneksi itselläni ei ole enää sidoksia kyseisiin kusettajiin!!!
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki INT2000 arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu